|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
![]() kremy z kwasami...
Witam! Mam do wymiany kremy:
-Glyco A - krem z kwasem glikolowym, ważność do 09.2009 Skład: Aqua, Glycolic Acid (12%), Cetyl Alcohol & Ceteth-20 & Steareth-20, Paraffin Oil (Paraffinum Liquidum), Stearic Acid, Methylchloroisothiazolino ne pH kremu = 3,2 Wskazania: nadmierne rogowacenie, trądzik zaskórnikowy oraz blizny potrądzikowe, nadmierna pigmentacja, zapobieganie i usuwanie oznak starzenia się skóry. Właściwości i działanie: redukuje grubość zrogowaciałego naskórka, poprawia wygląd powierzchni skory, uelastycznia skórę, przyspiesza odnowę komórek. -Noviderm Boreade 12- krem silnie złuszczający,ważność do 05.2010 Skład: specjalne aktywne składniki dające zauważalny efekt: zawiera 12% wolnych alfahydroksykwasów (AHA) 10% kwas glikolowy, 2% kwas mlekowy Działanie: Silne właściwości złuszczające, likwiduje nierówności skóry powstałe w przebiegu trądziku poprawia wygląd zniszczonej skóry, zamyka rozszerzone pory. Zastosowanie: pielęgnacja skóry trądzikowej Zużycie obu kremów wynosi ok.50% z 30ml, nie poszukuje niczego konkretnego ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: kremy z kwasami...
może cos u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kremy z kwasami...
hej
![]() proponuje w takim razie za niego z rzeczy ktore Ci sie u mnie spodobaly roz Bourjois, co Ty na to?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.