![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Addict eau Fraiche, My Insolence, Innocent, Dolce Vita, Jeans Trussardi,Cerruti Blanc
nieaktualne
Witam! - Dior Addict eau Fraiche - ok. 40/100 ml pudełko - nie ma - My Insolence -edt 28/30 ml pudełko - Sonia Rykiel - l'eau - niebieska 40/100 pudełko - Innocent edp ok. 7/25 - Dolce Vita edt ok. 7/30 ml - Jeans Trussardi - odlewka w buteleczce 10 ml - zostało tyle ile na zdjęciu ok.8-9 - leci do Dorotki Coco - Cerruti 1881 Blanc - odlewka 10 ml w atomizerze -nie ma Wszystkie wody są oryginalne. Za ELLE YSL moge oddać ok.40/50 Innocenta edp Szukam! ELLE YSL !!!! Amarige Mariage Alien TM maska Loreal Absolut ( ta żołta) Moschino I love love ( ale nie za Insolence ani Addict) Mam też do wydania nową, ładną bluzeczkę.Rozmiar 36/38 - na wszywce ma rozmiar 40, ale jest to ewidentna pomyłka.Niestety jest na mnie trochę przyciasna.Szkoda zeby leżała w szafie. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-07-13 o 06:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Addict eau Fraiche, My Insolence, Innocent, Dolce Vita, Jeans Trussardi,Cerruti
- Dior Addict eau Fraiche - ok. 40/100 ml pudełko
lub - Dolce Vita edt ok.5-7/30 ml cos?
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Dot.: Addict eau Fraiche, My Insolence, Innocent, Dolce Vita, Jeans Trussardi,Cerruti
rozumiem , ja z tym Angelem rownież mam problem . Zal mi sie z nim rozstac, bo zapach piękny ale i ból głowy okrutny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Latem rzeczywiście zwala z nóg ale zimą przy bardzo powściagliwym psiknięciu może byc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Innocent
W wątku mam Absolut Repair, ale odżywke 120/150ml Poza watkiem m.in. miniature EL Pure White Linen z atomizerkiem (minimalne zużycie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Witaj Gosiu- to znowu ja.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj!!!
![]() Ten zapach Moschino...miałam kiedys odleweczkę i pamiętam ,że nie bardzo mi się podobał,chociaż samego zapachu kurcze nie pamiętam.. ![]() Na Scenta raczej się niestety nie skuszę...Może masz cosik jeszcze poza watkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Pewnie że musisz powąchać Amirage Mariage. Czekam cierpliwie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Iza, ufff właśnie wróciłąm z Warszawy - pobuszowałam w perfumerii...Amarige mam właśnie na ręce i wącham
![]() Za Max Marą nie przepadam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
podoba mi sie u Ciebie Innocent przede wszystkim, Addict tez ale jego nie chcesz oddac za Moschino z tego co widze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz chętnie oddam za Moschino Innocenta + Dolce Vita Diora - oba śliczne i słodkie ( wyczytałam,że takowych szukasz) no i coś Ci powinnam dodać, ale słodkiego nic chyba już nie mam.
Wiem,że moich zapachów jest mniej objętościowo,ale są troche droższe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
bardzo chetnie przygarnelabym oba, tego zapachu Diora niestety za bardzo nie znam, nadaje sie dla 18letniej dzieczyny? a co do tego Cerriti to mozesz powiedziec jak mniej wiecej pachnie, tak w Twoim odczuciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.