![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Oligo25, Garnier, Lysanel, YSL, Intimissimi m.in. za Moon Sparkle. Nieaktualne Nieaktualne Nieaktualne Witam i zapraszam do wymiany Nie wszystkie kosmetyki są na zdjęciach Rzeczy nowe i zapachy wymienię na rzeczy z wish list (#4) Legenda: dokładki/nieaktualne/wish list (#4) Pielęgnacja: Avon balsam arbuzowy do stóp, nowy Kolorówka i zapachy: Vichy Aera Teint- podkład jedwabisty nr 15 Opal, zużycie określę zainteresowanym link YSL wygładzająco – rozświetlający podkład do każdego typu cery, nr 8, użyty kilka razy, kod 6CBA link KWCodcienieodcień nr 8 Elizabeth Arden 5th Avenue, edp, 75ml (ilość na zdj.), kartonik, kod 6NB8 Iceberg Twice edt, 30ml (ilość na zdj.) link KWC Avon: Planet SPA żel do mycia twarzy z białą herbatą, ok. połowy Naturals spray truskawka i guawa, zużycie na zdj. Foot Works lawendowa maseczka do stóp, użyta raz WYMIENIONE: Garnier Podstawa pielęgnacji krem pod oczy, 15ml, zagr., nowy link KWC Planet SPA błotny krem do rąk, użyty 2 razy Garnier wałek na uporczywy cellulit 150ml, nowy Bruno Banani Not For Everybody, edt, 30ml (ilość na zdj.), kartonik Planet SPA serum rozświetlające Sake i Ryż, ok. 45/50ml L'Oreal Happyderm krem supernawilżający 24h. Zawiera Fito-Dorfiny. Dawka szczęścia - skóra pełna życia i blasku. Skóra sucha i wrażliwa. Nowy w kartoniku i folii. Data ważn. 05.2011 Matowe potrójne cienie – odcienie niebieskiego, użyte 2-3 razy Anew Beauty szminka powiększająca usta Shimmering Peach, maźnięta raz dla sprawdzenia koloru, data prod. 15.01.2008 (zdj. #3) Garnier Tonik Łagodzący skóra wrażliwa, nowy link KWC Vichy Oligo 25 sztyft pod oczy, nowy link KWC Garnier Fresh płyn do demakijażu oczu, zużycie na zdj. SVR Lysanel Active – ok. 20/40ml, kartonik edynka Planet SPA maseczka Sake i Ryż, ok. 80% edynka Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-08-04 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oligo25, Garnier, Lysanel, YSL, Intimissimi m.in. za Moon Sparkle
Bielizna:
Intimissimi koszulka, rozmiar EU 36, nowa z metką Atlantic galotki, rozmiar S, nowe z metką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Naszyjnik (muszle są pomalowane z obu stron)
Pomadkai Avon Anew Beauty, odcień Shimmering Peach Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-07-08 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Wish list Wish list Wish list Wish list Wish list Wish list Wish list:
Zapachy Escada Moon Sparkle i Pacific Paradise Givenchy Ange ou Demon YR Neonatura Souffle (chętnie mała ilość), Comme une Evidence, Bez TBS Aztique edt, mgiełka Oriflame Signature (man) Paco Rabanne Black XS for man - próbka Kolorówka Lancome Star Bronzer Bamboo Powder nowy (szczegóły) lub jeszcze lepiej Lancome Star Bronzer Sun Cherub z aniołkiem Avene puder mozaikowy brązujący Unifiance puder prasowany nr 02 (ew. 03) Unifiance puder sypki nr 03 Pielęgnacja L'Oreal Professionnel Volume Extreme L'Oreal Professionnel Solar Sublime Elmex zielony Aquolina czekolada z pieprzem płyn do kąpieli Dax Cosmetics Specjalistyczny koncentrat wyszczuplający do redukcji cellulitu Garnier Czysta Skóra płatki i tuba 3w1, mini butel.(żółta) balsam ujędrn. (były w SuperPharm) ARTDECO baza pod cienie Milk&Honey proszek do kąpieli i mydełka Planet SPA Sake i Ryż mleko do kąpieli (nowe) L'Oreal Excellence nr 7 Pasta cukrowa nowa Inne Wiedza Powszechna Wielki Słownik Polsko – Niemiecki i Niemiecko - Polski (tomy) w miarę najnowszy - oddam sporo także tego co mam poza wątkiem Themen Neu 3 (nowe) CD: Bravo Chura (Peru), Feel (nowa lub w idealnym stanie) TBS pędzel do pudru Inneov Próbki: Chocolovers edt, Dermablend nr 25 Nowe tuniczki (chętnie clockhouse) r. M/38 Odlewki (za odlewki): Kerastase zielona linia (kąpiel, maska), L’Oreal Professionnel Absolut Repair maska W przypadku jeśli masz coś z mojej wish list, ale nie widzisz nic dla siebie w moim wątku, to poszukam poza nim, mam sporo innych rzeczy ![]() Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-07-21 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Vichy Oligo 25 sztyft pod oczy, nowy link
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za: koszulkę intimissimi Jacques Dessange maseczka do włosów 30ml, Cosmence Exit Cellulite z pasażerem, nowy w pudełku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może odlewka jedwabiu za Kerastase?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3644 A za Jacques coś z wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Wtajemniczenie
|
Niestety
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesuje mnie garnier pod oczy i Jacques_Dessange kremowo – żelowe serum na końcówki wzamian za 2 woski i 200szt pasków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To może nawilżający Paul Mitchell The Conditioner(ok.50 ml mogę oddać),bez spłukiwania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
mogę prosić o jakiś link, gdzie mogłabym o nim poczytać?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To te pierwsze ,z pomarańczowym tłem.Bardzo wydajne,gęsty krem ,zapach jakby mydlany ale na włosach nie czuć.Bardzo fajnie nawilża,nie usztywnia czy coś w tym stylu.
http://shopping.aol.com/beauty-healt...tchell-PAULI/# Mogę również zrobić ok.50 ml Semi di Lino Alfaparf,do spłukiwania.Jedna z moich ulubionych.Za L'Oreal Absolut Repair. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13223 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-06-28 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Vichy Oligo 25 sztyft pod oczy, nowy
PIELĘGNACJA Biosilk Silk Filler jedwabista odżywka bez spłukiwania w sprayu,odlewka lub całość za coś co bardzo mnie zaint poj.350ml L'Oreal, Studio Line, Hot Liss (Krem wygładzający na gorąco) MAKIJAŻ revlon colorstay emulsja rozświetlająca nr 04 Italian Beuaty-cień granatowy prasowany,jasna zieleń-limonkowa Isa Dora-cień brązowy,miedziane złoto inglot vertigo-cień kolor ciemny gołębi Paloma-cienie do powiek potrójne biały/2 odcienie szarego-nowe nieotwierane dw.07.2008 Maybelline wonder finish(sand)90% dla mnie teraz za jasny Max Factor podkład LP nr.105 (jaśniejszy beż)tylko testowany,za jasny dla mnie La roche posay LIPICAR SYNDET 15ML żel do mycia ZAPACHY odpowiednik DAVIDOFF COOL WATER-Federico Mahora-60% ISSEY MIYAKE-L'EAU D'ISSEY 1,2ml w atomizerze nowy ! oraz Dove balsam rozświetlający nowy próbki dermablend |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za wałek Garniera i not for everybody?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Garnier wałek na uporczywy cellulit 150ml, nowy
Naturals spray truskawka i guawa, zużycie na zdj. Foot Works lawendowa maseczka do stóp, użyta raz cos u mnie ?? zapraszam do watku ciuszkowego jak i kosmetycznego zapraszam ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
COS U MNIE ZA
Pielęgnacja: Garnier Tonik Łagodzący skóra wrażliwa, nowy link KWC Garnier wałek na uporczywy cellulit 150ml, nowy Cosmence_Exit_Cellulite z pasażerem, nowy w pudełku, link Jacques_Dessange kremowo – żelowe serum na końcówki z wyciągiem z pszenicy, 30ml, nowe Garnier Fresh płyn do demakijażu oczu, zużycie na zdj. Kolorówka i zapachy: Bruno Banani Not For Everybody, edt, 30ml (ilość na zdj.), kartonik Avon: Planet SPA błotny krem do rąk, użyty 2 razy Foot Works lawendowa maseczka do stóp, użyta raz Odlewki za odlewki: L’Oreal Prof. Absolut Repair odżywka Garnier_Body_Urea kremowy balsam do skóry atopowej (b.suchej, swędzącej, alergicznej)
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Vichy Oligo 25 sztyft pod oczy, nowy link KWC
Garnier Fresh płyn do demakijażu oczu, zużycie na zdj. Iceberg Twice edt, 30ml (ilość na zdj.) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Vichy Oligo 25 sztyft pod oczy, nowy link KWC
L’Oreal Prof. Absolut Repair odżywka czy znajdziesz cos u mnie za ktoras z tych rzeczy (lub obie)?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Znalazłabys coś za YSL wygładzająco – rozświetlający podkład do każdego typu cery, nr 8, użyty kilka razy, kod 6CBA? Jaki to kolor (najjasniejszy czy raczej ciemny)? Mam m.in. YR Neonatura Souffle.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
interesują mnie:
Planet SPA błotny krem do rąk, użyty 2 razy Garnier Podstawa pielęgnacji krem pod oczy, 15ml, zagr., nowy znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cos za te rzeczy? szczegolnie zalezy mi na Cemencie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieje, że się nie pogubie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
do wątku wkleiłam linki do strony z odcieniami [1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;8034577]interesują mnie: Planet SPA błotny krem do rąk, użyty 2 razy Garnier Podstawa pielęgnacji krem pod oczy, 15ml, zagr., nowy znajdziesz coś u mnie? [/quote] Excellence nr 7 i kilka próbek (z wyj. kremów do twarzy, ale pod oczy jak najbardziej) widzę miracle, ale malunio ![]() meteo też niebrzydkie ![]() Interesuje mnie odlewka 10ml Pink Sugar Możliwe, że przy przeglądaniu wątków gdzieś się "walnełam"... dlatego jutro naniosę ewentualne sprostowanie ![]() Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-06-29 o 10:18 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Do 50 ml z każdej mogę odlać.Jeśli chodzi o obciążanie ,to też mam podobny problem bo moje włosy są cienkie i delikatne.W moim przypadku Mitchell ich nie obciąża,ale zastanów się i wtedy mi odpowiesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
ok.próbki perfum też Cię interesują? z innych zostały dove balsam i krem do ciała, anew avonu pod oczy (trochę przesunęła się naklejka, ale krem jest nienaruszony), roc retin-ox przeciwzmarszczkowy. mam też nivea balsam do blond włosów w próbce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szukam rzeczy, które wypisałam w #4, za które moge oddać to co mam jeszcze poza wątkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;8039314]ok.próbki perfum też Cię interesują? z innych zostały dove balsam i krem do ciała, anew avonu pod oczy (trochę przesunęła się naklejka, ale krem jest nienaruszony), roc retin-ox przeciwzmarszczkowy. mam też nivea balsam do blond włosów w próbce.[/quote] a jakie posiadasz próbki zapachów? z dove - balsam i ten roc retin-ox |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
moge oddac odlewke Pink Sugar.
jakie odlewki specyfików do włosów wchodziłyby w gre? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.