![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Tendre poison/Desnuda/Innocent Rock/Isadora/Wish Choparda/Clinique podkład
nieaktualne
Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2008-10-10 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tendre poison/Desnuda/Innocent Rock/Isadora/Wish Choparda/Clinique podkład
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tendre poison/Desnuda/Innocent Rock/Isadora/Wish Choparda/Clinique podkład
zdjęcia cd.2
Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2008-10-03 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za desnude???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ojej miałaś dużo fajnych kosmetyków.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tylko ze ja desnudy nie znam a naczytalam o niej duzo pozytwnych komentarzy i chcialam sprobowac w ciemno a dune oddam raczej za zapach z mojej wish listy...poza watkiem mam Classique Gautlera 80ml ze 100ml tester,kenzo by Folwer 15ml z 30ml...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Kenzo ne cierpię niestety,Classique nie znam,musiałabym poczytać-może masz coś ciekawego z kolorówki??Zobacz moją wish list-może masz coś na zbyciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mam pomadki i blyszczyki tylko jaki kolor by cie interesowal???mam piekna wisniowa czerwien z chanel,oraz inne brazy,beze...clasique bardzo kobiecy kwiatkowy zapach z czasem przypomina cineme ysl dlatego chce go oddac bo cineme tez posiadam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tu masz link ze zdjeciem na ustach tej pomadki...mam na niej takze blyszczyk clarins ktory takze moge oddac
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1207159231 a tak wyglada bez blyszczyka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1202916092 aha classiqe na poczatku jest pudrowy a po jakiejs pol godzinie do zludzenia mi przypomina cineme ale to moje odczucie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za tendre poison diora oraz obie czwóreczki isa dora?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
o ile sie orientuje to twojej desnydy jest jakies 30ml???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Może coś u mnie za Desnudę: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279776 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
cos za ktorys z tych zapachow?
-Thierry Mugler Innocent Rock,edt,-pojemnośc pierwotna 50 ml-ubytek ok.3 ml. (kupiony w brytyjskiej Sephorze,nie mam niestety kartonika)-kod 709191 -Emanuel Ungaro-Desnuda-edp-poemność początkowa 75 ml-ubytek widoczny na zdjęciu,kod 00158R2,chyba mam gdzieś kartonik (kupiony w brytyjskim sklepie,T.J Huges) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
-Thierry Mugler Innocent Rock,edt,-pojemnośc pierwotna 50 ml-ubytek ok.3 ml.
(kupiony w brytyjskiej Sephorze,nie mam niestety kartonika)-kod 709191 a co tam spróbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Jest ciut ponad połowa-patrząc na flaknik z boku (kształt nieregularny więc jak stoi nie jest łatwo określić)Na moje oko 38-39 ml.(ciut wiecej z 75 ml)
Wstawię ci zdjęcie jak chcesz?Napiszę do your Angel tylko z zapytaniem czy to edp czy edt te twoje classque |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
które jabłuszko Niny masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ok.to czekam a wrazie wymianki moglabys cos dorzucic bo moj to pojemnosc ok 80ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co byś chciała bym dorzucila? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a masz cos poza watkiem oprocz cieni isadory???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
pisalam do aniolka,ten tester to edt,a mi zalezy na edp-wczoraj bylam w douglasie-i wogole się na mnie nie trzyma.jeśli nadal masz na zbyciu poison-to może bym na niego sie skusiła.jaka to była pojemność?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
poison to 30ml bez kilku psikow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
byłabym zainteresowana poisonem-chyba że masz jeszcze coś,co chciałabyś oddac.jesli chciałabyś oddac poison-miałabś mże coś drobnego do wyrównania pojemności-lub jakies próbki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
moge zrobic odlewke do atomizoterka brytney fantasy,issey myiake,cinemy,gucci eau de perfum2(rozowa kostka)do 10ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.