![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Ciuszki różne ;) zapraszam dużo do wymianki !!! :D
NIEAKTUALNY !!!!
Witam !!! Nowy wątek z ciuszkami!! uporządkowany. Czego szukam !! 1. Różnego rodzaju bolerka, bo je lubię ![]() 2. Jeansy jakieś fajne najlepiej rurki r:28 3. Tuniki i longi nie obcisłe !! 4. Stroju z zakrytym przodem, żeby nie widac było mojego brzuszka ![]() 5. Fajnych balerinek r: 36/37 6. Torebek jakichś małych lub dużych ![]() 7. sukieneczki letnie ![]() I ogólnie co mi wpadnie w oko ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko 2 zasady ! 1. Wysyłam rzeczy wyprane, wyprasowane wymagam tego także od was. 2. Odpisuje zawsze u was i proszę o to samo ![]() ![]() no to zaczynamy ![]() ehh... dokładka na 1 stronie !!! ![]() Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-23 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciuszki różne ;) zapraszam dużo do wymianki !!! :D
Bluzeczki na ramiączkach oraz na szyję
![]() Bluzeczka elegancka. Na szyję. Czarna. Rozmiar: S Bokserka "Butik" Z małym zaszyciem które wcale nie rzuca się w oczy. Rozmiar: M Kolorowa bluzeczka. Różnokolorowa bluzka z serkiem również na plecach. Rozmiar: S Koronkowa bluzka. Srebrna. Dość długa. Rozmiar: M/L Bokserka "H&M" Szara bokserka. Bardzo ładnie się układa.Rozmiar: 38 Falbaneczka. Na ramiączkach. Bardzo wygodna. Rozmiar : S Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 18:16 Powód: dodanie załączników i opisu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
c.d.
Bluzeczka z koronką. Zielona. Bardzo ją lubię !! Więc będę wybredna ![]() ![]() Bluzeczka w groszki. Na szyję. Z satynową wstążką. Rozmiar z metki L wg mnie S/M leci do Lunawera DOKŁADKA !! bluzeczka z wymianki niestety nie lezy na mnie dobrze. Rozmiar M wg mnie L bluzeczka super na lato. Rozmiar: M bluzeczka z Key ! za cos naprawde super.. Rozmiar: M zielona dość krótka bluzeczka. Super na lato !! Rozmiar: S Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-16 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Bluzeczki z krótkim rękawkiem.
T-shirt "Butik" Czarny z motywem takim jaki widać na zdjęciu ![]() Niebieska przewiewna koszulka. Rozmiar: M Koszulka z ćwiekami Beżowa. Rozmiar: M Bluzeczka Kwiat ! Z dużym kwiatem z przodu i małym na ramieniu. Rozmiar: M Koszulka z Espritu ! Bardzo ją lubię i nie muszę się jej pozbywać więc za coś extra ![]() Koszulka "Puma" Czarna z białym napisem. Rozmiar: z metki M wg mnie S/XS Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
c.d
Biała bluzeczka "Butik" Bardzo ją lubię i nie wiem do końca czy chce ją wymienić. Rozmiar: M wg mnie S Niebieska bluzeczka. Bardzo wygodna i delikatna. Rozmiar: M T-shirt "Carry" Wygodny ! Rozmiar: M DOKŁADKA !!! super bluzeczka !!! rozmiar podobno xxl na xl ale wg mnie s/m bluzeczka long kupiona w reporterze, Oranż. Rozmiar: M bluza Reporter !! tylko za cos super !!!! Rozmiar: M Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-16 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Bluzeczki z długim rękawkiem
Bluzeczka "Butik" Fajna z kołnierzykiem. Rozmiar: M Pasiak "Cropp" Blueczka w paski z croppa. Rozmiar: XS Bluzeczka kremowa Love is a game. Samo mowi za siebie heh. Rozmiar: uniwersalny Bluzka "Butik" Brązowa tunika! prawie nie chodzona. Rozmiar: M Golfik W paski. Rozmiar: M/L Bluza z naszywkami Fabrycznie wydarta. Rozmiar: M Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Sweterki
![]() Brązowy sweterek. Dość krótki. Mechowy ![]() Różowy sweterek. Śliczny ![]() Różowa tunika. Sweterkowa. Rozmiar:S/M Sweterek Rozmiar: M Mój ulubiony sweterek. Włochacz ![]() Sweterek z broszką. Sliczny czarny niby z bolerkiem sweterk i z broszką. Rozmiar : uniwersalny Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Spodenki
![]() Spodenki "Crossa" Śliczne niestety na mnie już za małe ![]() Spodenki jasne. Piękny i trwały jeans ![]() Nowe z metka rybaczki Caprii !! za coś specjalnego !!!!!! rezerwacja dla abralm Rybaczki zielone. Rozmiar M . Z kwiatuszkami u nogawek. Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-15 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Spódniczki
![]() Jeansowa miniówka. Tylko za cos super ! wymiary dla zainteresowanych !! Fioletowa spódniczka wiosenna. Przewiewna. Rozmiar: M Beżowa śliczna spódniczka. Na różne okazje, niestety na mnie za mała. Rozmiar : 36wg mnie koło 34 Beżowa spódniczka "ESPRIT" Więcej info dla zainteresowanych ![]() Śliczna brązowa!! Spódniczka z białymi koronkami !! tylko za coś super !! rozmiar M Mini. Wymiary dla zainteresowanych. Rozmiar: S Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Butki
brązowe baleriny tylko za inne baleriny lub coś super !!! rozmiar : 37 Butki trampki. Oryginalne. Rozmiar: 37 DOKŁADKA !!! super rurki !! Rozmiar : M wg mnie M/L wiecej info dla zainteresowanych !! za cos super najlepiej rurki ![]() DOKŁADKA !! bolerko.. Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-19 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Paski
Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-16 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki
w sprawie kosmetyków pytać ![]() Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Książki
![]() Meksyk Wzory wypracowań ! przydatne ![]() Chemia w pigułce Rozmówki ang. Słownik za cos specjalnego !! ponad 800 str. Poradnik dla dorosłych. Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Koszule
![]() Zielono-biała "House" Rozmiar: XS wg mnie na S też dobra Biała tunika Rozmiar: zawyżony 42 Różowa koszulka. Ze ściagaczami na rekawach których ne ujeła fotka.Rozmiar:M Różowa "motyl" Motyl z przodu i z tyłu taki duży !! Rozmiar: M wg mnie S Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Korale
![]() Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Torebki
Różowa mała z niemiec. Snoopy ! Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Portfele
![]() Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
NAkrycia głowy.
Nowy czepek na basen ! Daszek bialutki ![]() Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-26 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
SUKIENKA !
więcej info dla zainteresowanych !! nie ma Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-01 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
bluzeczka na ramiączkach. paseczki. XS/S
pumka wiązana na szyje. S bluzeczka w paski duży dekold. troszkę skulkowana . S Komplet. Fajne ubranko ![]() pasek zielony duzy kwiat ! za inny pasek lub cos super.!!! pasek zielony z cekinkami. Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-04 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
pasek ze ściagaczem. biały tylko za inny pasek lub coś super !!! rezerwacja
staniczki. 75b koszulka nocna ![]() atlas świata Europa zachodnia stringi 40/42 raz założone, wyprane ! topik, raz założony wyprany ! m.A Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-21 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
rękawiczki na palec. zsuwaczkiem z tyłu.
Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-30 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
bikini r.40 panterka.
Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-30 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
torebeczka niebieska mala. na inną torebeczke lub cos fajnego
Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-15 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
szpileczki r. 37
sliczne buciki rozmiar 36 Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-06-30 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA !!!
![]() ![]() czarno-biała torebeczka mała. duża mieszcząca a4 torebka z koralikami jakimiś. w środku jedno rozdarcie które łatwo zaszyć. bluza big star r:S bluzka z kapturem typu kangurek Carry r:M bluzeczka na ramiączkach kremowa r :S Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-16 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA !!!!
![]() spodenki Vegas odcięta metka z rozmiarem ale koło 25 skracane. spodenki Patrol śliczne niestety małe ![]() spodenki jaśniutkie u góry prawie białe. z cekinkami widocznymi na zdjeciach małe 26/32 skracane. spodenki beżowe z dobrego materiału z wzorem z tyłu, super sie noszą podkreślają pupę. r: S spodenki beżowe z odpinanymi dołami moga byc rybaczki. r:XS Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-01 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
fioletowa plisowana spódniczka wymiary dla zainteresowanych a la bombka
sukieneczka w kwiatki w sam raz na lato !! r: M/L spódniczka nie ma rozmiaru. wymiary dla zainteresowanych fikuśna sukieneczka. miseczka B satynowa spódniczka ! szyta przez krawcową wymiary dla zainteresowanych !! tylko za coś extra !! leci do goya sukieneczka DEEP suwak coś szwankuje ale działa ![]() Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-16 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
dokładka !!! 15.07
sliczny gorsecik, XS,XXS spódniczka z tzw. wysokim stanem. Pytac o wymirki moje kochane spodenki ![]() ![]() super rybaczki ![]() swietne spodenki na lato. Rozmiar: S puder matujacy na wypryski. Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-15 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
spodenki na lato !!! tylko za inne podobne spodenki !!!!!!!!!!!!!!
lub zaa coś naprawde super !! nowy ani razu nie uzyty relaksujacy krem do stóp i dłoni !!! Avon -Planet Spa dodaje buciki z wymianki !!! wymienie tylko za inne buciki !!!!!!!!!!!!!! za duze na mnie ![]() Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-18 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.