![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Tak sie konczy przygoda z MM
witajcie i zarazem żegnajcie, game kożczy dzialalność na MM.
Myślalam, myśalam nad tym bardzo długo i pare czynnikow na to wplynło: - brak czasu zaczęlam pracowac w weekendy sesje zdjęciowe sama czasu dla siebie nie mam - ktos sie pojawil w moim życiu ![]() - no i zabezpieczenia na MM nie mam zamiaru sie ciągle zastanwiac gdzie jeszcze swoje zdjecia zobacze ![]() - pozatym nie najlepiej u mnie ze zdrowiem chodze codziennie wykonczona ![]() makijaz dzisiaj bardzo przecietny a zarazem w klasycznych brazach by troche dac koloru widac troszke zieleni ![]() Tak wiec dziekuje Wam wszystkim za aktywne uczestniczenie w moich wątkach ![]() Kosmetyki: - brazer vipera - ros bell - cienie bell, inglot i tcm - tusz maybelline - kredka biala pierre rene - cien do brwi inglot - pomadka avon - baza pod cienie art deco jako bonus dzisiaj kilka fotek z mojej drugiej sesji u Marka Stana ![]() Edytowane przez gamegirl Czas edycji: 2008-09-05 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tak sie konczy przygoda z MM
Skoro taka jest Twoja decyzja... Szkoda, bo jesteś bardzo zdolna i Twoje makijaże ogląda się z przyjemnością.
Makijaż perfekcyjny, jak zawsze zresztą ![]() Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, więcej spokoju no i powodzenia z "Ktosiem" ![]() ![]() P.S.: Nie zmarnuj tego talentu ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Widzę że to już ostateczna decyzja i jej nie zmienisz więc namawiać nie będę, niestety rozumiem dziewczyny ktore zaprzestaja z powodu braku zabezpieczen zdjec ale bedzie nam brakowalo Twoich makijaży, co do makijażu jak zwykle swietny i bardzo l;adnie ci w brazach mimo ze ja wole ciebie w kolorowych makijazach
![]() Powodzenia w zyciu uczuciowym i zawodowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Game nie zartuj.
![]() Choc ciesze sie z drugiej strony bardzo dla Ciebie. Zycze Ci wszystkiego najlepszego na Twojej drodze. ![]() Mam nadzieje, ze czasem jednak zagladniesz tu do nas. Smutno tu bedzie bez Ciebie! ![]() Acha, bym zapomniala ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Oj game.. dziś 1kwietnia?? przecież od czasu do czasu pięć minutek możesz dla nas znaleźć
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Game nieeee...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Będzie nam brakowało Twoich makijaży, MM właśnie traci najbardziej utalentowaną dziewczynę
![]() życzę Ci sukcesów w życiu osobistym i zawodowym, rozwijaj się dalej, bo masz wielki talent, powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze makijaż jak zwykle profesjonalny, co tu dużo gadać
![]() Po drugie, wiesz przecież jak nam będzie Ciebie brakowało... ![]() ![]() Po trzecie, tak na pożegnanie, życzę Ci powodzenia w życiu, sukcesów w wybranym zawodzie oraz modelingu, ukończenia szkoły z jak najlepszymi wynikami a przede wszystkim duuużo miłości i szczęścia w sprawach prywatnych ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda, to forum dużo straci, gdy odejdziesz. Mam nadzieję, że jednak będziesz tu od czasu do czasu zaglądać.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Game a moze pokazuj nam sie chociaz jak znajdziesz jedna wolna chwilke?
Wideo byly takie fajne ![]() Albo chociaz oczka(wiem ze Twoje zdjecia kradli) Bede tesknic ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Wielka szkoda ze Ciebie tutaj zabraknie, ale rozumiem Twoja decyzje, domyslam sie tez ze nie bylo latwo ja podjac, bo z tego co pamietam jak pisalas to Twoje zainteresowanie wizazem zaczelo sie i rozwijalo wlasnie tutaj.
Ciesze sie jednak ze idziesz dalej, bede trzymac kciuki ![]() Dbaj o siebie i nie przeginaj bo zdrowie jest przeciez najwazniejsze ![]() Powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Aż mi się smutno zrobiło w serduszku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Makijaż śliczny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja chociaż od niedawna obserwuje Twoją kariere na MM ale podziwiam Cie za zawziętośc
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
bedzie Cie bardzo brakowalo na forum, ale jak najbardziej szanuje Twoja decyzje. Game, makijaz bardzo ladny, a fotki z sesji sliczne. Powodzenia
![]() Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2008-07-19 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
szkoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Szkoda, że kończysz działalność tutaj. Fajna sesja i makijaż też.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
szkoda... bo jesteś dla mnie inspiracją żeby coś w tym kierunku robić.Muszę powiedzieć, że czekałam z niecierpliwością na kolejne Twoje prace. No ale to Twój wybór, jak widać już coś osiągnełaś wygrywając konkursy(widziałam na twojej stronce:P) no i pracujesz w tej dziedzinie. Gratuluje!
A make up świetny myślę, że na codzień się nadaje, podoba mi się. tak na marginesie bierzesz udział w jakiś sesjach jako modelka ? Wydajesz się być drobniutka dziewczyną, ile masz wzrostu jeśli mogę wiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Szkoda..jestem tutaj od niedawna, ale to właśnie Twoje stepy(wideo) przykuły moją uwagę.Jesteś bardzo zdolną osobą, więc szlifuj swój talent.
Makijaż jak zwykle piękny i perfekcyjnie zrobiony pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Nieee tylko nie to!!
![]() Życzę Ci wszystkiego co najlepsze. Masz talent i nie zmarnuj go, bo wiesz... inaczej wizażanki Cię dopadną ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Szkooooooda, wielka szkoda
![]() Ale moze jeszcze za nami zatesknisz, zmienisz decyzje, kto wie, kto wie ![]() Makijaz sliczny, sesja zdjeciowa sliczna. Zycze ci powodzenia, niech ci sie zycie jak najlepiej uklada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Wszystko już zostało powiedziane. Buziaki Game, powodzenia!
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda Game, ze nie bedzie Cie tutaj z nami
![]() Rozumiem Twoja decyzję, ale byłabym bardzo szcześliwa ( zreszta nie tylko ja) gdybys jednak od czasu do czasu pokazała nam jakiś swój makijaż ![]() Zyczę Ci szczescia Game, rozwijaj swój wielki talent! Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Game , ja tego nie przeboleje.Moze chociaz wrzucisz czasem jakies video z makijazem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Piękny makijaż, lubię takie klasyczne brązy i jeszcze tak perfekcyjnie wykonane. Game, ale bez ciebie MM to nie będzie to samo. Natomiast twoja decyzja jest dla mnie jak najbardziej zrozumiała i dobrze uzasadniona, mam chociaż nadzieję, że będziesz komentować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
jaka szkoda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
makijaz fajny bardzo
![]() a co do kradziezy zdjec to tez to znam..znalazlam juz siebie na fotce na hi5 jako portugalka 28 letnia bylam:P i jeszcze kilku mimo znakow wodnych takze nie dziwie sie ale szkoda szkoda. mimo to odwiedzaj nas ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Game ja jestem pewna że jeszcze o Tobie usłyszymy
![]() ![]() ![]() Trzymaj się Game i powodzenia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Kochana Game!
Bardzo mi jest przykro, ze nas opuszczasz!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.