![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
**Firmowe ubrania i dodatki od Truskavy**
NIEAKTUALNE
Witam w moim nowym watku. i zapraszam do wymiany. nie szukam niczego konkretnego. po prostu musi mi cos wpasc w oko. aha, przepraszam za jakos zdjec, ale mam kiepski aparat. tak wiec ciezko bedzie o lepsze zdjecia, jesli ktos bedzie chcial:/ Edytowane przez truskava Czas edycji: 2008-08-08 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: **Firmowe ubrania i dodatki od Truskavy**
topik nowy z metkami, byl tylko przymierzany, romiazr z metki L, ale jest on zawyzony, bo top pasuje na M, a nawet na S. wymiary:szerokosc pod pachami 38 cm, dlugosc 45-46 cm,topik bez plecow,regulowane zapiecie
elastyczny material,sklad: 47% bawelna, 47% wuskoza, 6% elastan stan idealny! torebka Atmosphere, kolor ciemny zielony, stan bardzo dobry bluzeczka firmy ZARA, kolor brudny pomarańcz, ceglasty wymiary: szerokosc pod pachami 37 cm dlugosc 37 cm stan bardzo dobry biala bluza na zamek Top Secret. rozmiar z metki M, ale dobra tez na S, material dopasowujacy sie do ciala. dekold lodkowy. stan bardzo dobry. krotka bluza-bolerko. firma BACKSWING. rozmiar z metki 10,czyli 38.ale na 36 tez bedzie dobra. material to 85%polyester 15%bawelna. stan bardzo dobry! Edytowane przez truskava Czas edycji: 2008-04-21 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
czarna torebka, lakierowana, spokojnie zmiesci format A4, stan bardzo dobry z minusem, a minus za male pekniecia na raczce i przy raczce, ale naprawde malo widoczne, nie rzuca sie to w oczy i aby je dojrzec trzeba sie troszke przyjrzec. wymiary:
szerokosc 39 cm dlugosc 35 cm pojemna raczej za inna czarna torebke bluzka firmy SABRA, romiar z metki M, ale mysle ze bedzie rozniez dobra na S wymiarki: szer. pod pachami 40 cm dlugosc 47 cm rekawy 3/4 dekold w szpic kolorek jasny niebieski stan idealny! Spódnica firmy HENNES, sklad 100% bawełna wymiary: szerokość 37-38 długość 49 cm stan bardzo dobry, kolor beżowy Tunika Tally Weijl z kolnierzem. typu 2 w 1. odcinana pod biustem. w ladna czarno-biala krate. to czarne to material koszulowy, ta kratka to material taki dzianinkowy. ubrana dwa razy, stan idealny. rozmiar z metki M/38. latwo nie oddam Edytowane przez truskava Czas edycji: 2008-03-17 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bluzeczka firmy TALLY WEIJL
rozmiar z metki XS, mysle ze dobra tez bedzie na S szerokosc pod pachami 38 cm dlugosc 58 cm posiada kieszen kupilam ja na allegro 100%bawelna gleboki dekold stan bardzo dobry+! biala w czarne sówki i gwiazdki styl emo bluza w paski szaro-czarne. z tylu wyciete kolko. cienki material, wiskoza. malo uzywana. stan bardzo dorby! bluzka koszulowa czerwona! rekawy 3/4, rozmiar M, L, mało używana, stan bdb + przepraszam ze niewyprasowana:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
portfel DIVERSE, kolor kobaltowy, skorka ekologiczna,jak nowy!
mam jeszcze do niego metke gdzies w szufladzie,heh ![]() za cos superrrr biala bluza kangurka z kapturem i kieszenia. firma Mudd. rozmiar z metki XS. stan bardzo dorby z minusem. minus za naprawde malutenka plamke na dole na sciagaczu. bluza H&M Divided. kolor zielony melanz. stan bardzo dobry + rozmiar z metki 42, ale to rozmiar zawyzony bo ja nosze 38 i dla mnie dobra. bokserka w paski bialo-czerwone, firma POPIN, rozmiar z metki M ale rozciaga sie i swietnie dopasowuje do ciala, wiec dobra nawet na S. z koronka przy dekoldzie i na dole malutko noszona stan bardzo dobry + koszula w kolorwe paski rozowo-pomaranczowe H&M divided rozmiar z metki 38, bedzie dobra tez na 36 bo jest elastyczna, swietnie sie dopasowuje do ciala Edytowane przez truskava Czas edycji: 2008-05-27 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zielona bokserka Alibi, malo noszona, stan bardzo dorby !
mala torebka biala Fabrinetti. w idealnym stanie, szerokosc 20 cm, wysokosc 10 cm. swietna bluzeczka, firma NEXT, rozmiar z metki 12 motylkowe rekawki! kolor ciemny brazowy, gorzka czekolada malo uzywana, stan bardzo dorby +! material uciagliwy, dopasowuje sie do ciala bedzie pasowac na S i na M polecam! swietna torebka kloru kobaltowego! stan idealny! regulowany pasek, mozna nosic ja przez ramie. mozna ja 'zwiekszyc' i 'zmniejszyc' przez regulacje zapiecia paska. Edytowane przez truskava Czas edycji: 2008-05-27 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cien w musieBell Diamods Eyes, kolor nr 140,to jest kolor taki lososiowy, brzoskwiniony, ciezko mi okreslic.jak nowy, doslownie pary razy mazniety na powieki sorry za jakos zdjecia, ale moj aparat jest juz wiekowy, heh ![]() extra tuniczka , kolor beż, kawa z mlekiem, rozmiar moim zdaniem uniwersalny bo tuniczka jest na gumki (te rozowe ramiaczka to od stanika, a nie od tuniczki, heh) rekawiczki polarowe Reebok. grubsze, cieplutkie. mam z wymianki, stan bardzo dobry! bluza na zamek
firma TRF ZARA,kolor brudny niebieski, jasny granatowy, jakos tak, heh ![]() rozmiar z metki EUR L ale jest duzo mniejsza moim zdaniem S wymiarki dla zainteresowanych Edytowane przez truskava Czas edycji: 2008-04-21 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
biala materialowa kamizelka bez pleców, firma COLOSEUM, rozmiar S. stan bardzo dorby. z tyłu klamerka.
spodniczka mini z ORSAY. czarna. rozmiar z metki 38. sklad: 100% polyester. stan bardzo dorby + kurtka. biala z czarnymi pasami. kieszenie. zamki sprawne. rozmiar z metki 38. kiedys noszona, ale stan bardzo dobry. dlugi sweter BlueAsphalt, zapinany na guziki, material rozciagliwy, rozmiar S. z kapturem. kolor jasny niebieski, błękitny. ma szlufki na pasek, ale paska nie mam, gdzies mi sie zapodział:/ długosć nie licząc kaptura - 87 cm. pedzel do makijazu. z Nivea Visage. pare razy uzyty. zdjecie -pedzel 'zamkniety'. zdjecie- pedzel 'otwarty'. Edytowane przez truskava Czas edycji: 2008-03-07 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
butki z wymiany. sporotwe balerinki. rozmiar 36, male 37, prawie jak nowe, nawet podeszwy nie sa brudne. zdjecia zapozyczone.
bluzka polo bez rekawkow. kolor taki oliwkowy. firma FALMER. rozmiar z metki M. stan bardzo dobry. extra bombka z wymianki jeszcze z metka! firma Atmosphere, rozmiar z metki 40 szerokosc w pasie 44 okazala sie dla mnie jednak za luzna, niestety ![]() jest sliczna! w urocze kolorowe kwiatki swietna bokserka tunika z zeszlego letniego sezonu firmy H&M! rozmiar z matki S, ale bedzie dobra tez na M, stan prawie idelany, bo kilka razy mialam ja na sobie w zeszlym roku. Edytowane przez truskava Czas edycji: 2008-05-27 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
czarna sweterkowa tunika!
krotki rekawek, bufki (ja zalozylam pod spod niebieska bluzke) marszczony po bokach krotki golfik przeszycie na biuscie typ baby-doll stan bardzo dobry! super topik! czarny ze zlotymi przeszyciami! regulowane ramiaczka na dole gumka. firma H&M DIVIDED. rozmiar z metki 38, ale dobry bedzie tez na 36 ![]() stan bardzo dorby plus! bluzka fimry ATMOSPHERE. rozmiar z metki 38, ale dobry tez na 36. bufkowe duze rekawki! wzorek w czarne kwatki na kobaltowym tle. stan bardzo dobry plus ! sliczny sweterek w romby firmy ATMOSPHERE w slicznych wiosennych kolorach. rozmiar z metki 40-42, ale dobry na 38 tez ![]() material to bawelna. stan bardzo dorby !! latwo nie oddam. dluzsza bluzka na krotki rekaw z duzym dekoldem! stan idealny, choc pare razy ja mialam ubrana w zeszle lato! z tylu na plecach czaszka. moge byc wybredna. firma to Urban Surface, rozmiar z metki S, ale bedzie dobra tez na M. Edytowane przez truskava Czas edycji: 2008-05-27 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
sliczna biala tunika
motylkowe rekawki sicagana sznureczkiem wycieta metka, ale wydaje mi sie ze to firma Only rozmiar M-L, stan bardzo dorby! sliczny topik material prazkowany, bawelna, sliczna rozowa koronka ramiaczka atlasowe rozowe firma George rozmiar s-M, stan bardzo dorby+ long niebieski ze zlota nitka lejacy sie dekold material taki dzianinkowy, sweterkowy sliczny! rozmiar xs-s-m stan bardzo dorby +! sliczny cytrynowy sweterek fimry H&M ! rozmiar z metki XS ! stan bardzo dorby plus ! latwo nie oddam. bluzka na krotki rekaw firmy Tammy. bufkowe rekawki. z tylu 'dziura'. (patrz zdjecie) rozmiar z metki 152-158. wg mnie 36-38. stan bardzo dobry! latwo nie oddam. Edytowane przez truskava Czas edycji: 2008-04-21 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dokladka 5
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dokladka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam.. chyba ze masz coś poza wątkiem? albo szykujesz dokładke?
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
mogłabym prosić wymiary portfelika?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6826465 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6826569
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a co Ci sie podoba u mnie? mi u Ciebie ew tylko portfel Diversa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?? Za koszulkę w kratę
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za kamizelke i pedzel do makijazu
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
tylko http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6826179
co spodobało Ci się u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.