![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Armani Mania, Code, masla do ciała i troche kolorówki
NIEAKTUALNE - ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU
Kolejny watek Kasiulki, w starym wiekszosc zostala wymieniona Wymienię tylko i wyłącznie na inne kosmetyki - interesują mnie głównie perfumy, kolorówka (podkłady ) , raczej nie pielęgnacja i nie dolna pólka. Nie interesuja mnie ciuchy, ksiażki ani dodatki (chyba ze duże pareo). Byłabym również wdzięczna za nie proponowanie mi rzeczy z niższej półki w zamian za wyższą bo na taką wymiane i tak sie nie zgodze. Nie wymieniam się na siłę - proszę o wybaczenie bo będę wybredna i marudna My wish list : podkład - jasny beż, chętnie Dermablend odcien nude, Dior icone i inne - raczej wyższa półka lub apteka perfumy- chętnie przygarnę Princess, Daisy MJ, Amour de cacao, Eclat d'Arpege Lanvin, najnowsze letnie Moschino Hippie Fizz, nową figową Aqua Allegorię lub Grosselinę, do testów. Perfum mogą byc niewielkie ilosci ale raczej unikam odlewek. Z odlewek jedynie niszowy Musk Etro, Premier Figuier lub tea for Two ![]() czarny tusz wydłużający do rzęs - ale tylko nowy, swieżo zakupiony (liczę na uczciwość w tym względzie) cienie do powiek w musie Shiseido biały sypki opalizujący cień cos na celluulit ![]() pomadka Doctor Glamour Cosmic - wsciekły róż chyba Strawberry ![]() błyszczyki z wyższej pólki - odcienie jasnego różu, jasny koral, beż, nic ciemnego. pomada do włosów lub jedwab - Semi di Lino, Biosilk, cos w tym stylu. Tłuste oleiste i bez spłukiwania dobra odżywka do paznokci - np. Allessandro, Nail tek, S. hansen płyn micelarny cos do opalania z wysokim filtrem, niekoniecznie wysokopólkowe czy apteczne - byle świeże Perfumy [color=silver] NIEAKTUALNE - SPRZEDAŁAM NA ALLEGRO ![]() NIEAKTUALNE Ogródek Monsunowy Hermes - 15 ml, wersja torebkowa w slicznym flakoniku, kartonik w stanie idealnym, ubytek to 1 testowy psik - wymienie na inny zapach, chetnie słodziak Odlewki moich nowych nabytków - Amour de Cacao CSP - max 10 ml, Kenzo Vintage - max 20 ml - za inne zapachy nieaktualne Armani Mania Black - czarna mańka damska, zakupiona na straganiku gazetowym w ciemno i pudło niestety, zapach nie dla mnie. Z poj. 50 ml zostało 13 ml, photo na zyczenie Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. Oryginał kupiony w perfumerii lotniskowej. Wymienie wyłacznie na inne perfumy, łatwo nie oddam Ange Au Demon - miniatura, 2 razy testnięta, bez kartonika Koncówka Miss Dior Cherie edp na wypróbowanie - ok. 2 ml we flakonie 30 ml. Ghost Deep Night - miniatura 10 ml w slicznym flakoniku - tylko testowana The One Dolce & Gabbana - 30 ml, została wieksza polowa ![]() Jesli by komus b. zależalo to mogę odlac z moich zbiorów, tak max do 10 ml - Escada Collection, Elle YSL, MD Cherie, Rose Absolue YR, Au Blanc, Be Delicious, Midnight Poison i innych - oczywiscie za coś fajnego kolorówka Chanel les4 Camelias - pomadko-błyszczyki, zużycie widoczne na zdjeciu, raczej niewielkie. Mam pedzelek, kartonik i welurową saszetkę. Juz sie nimi nacieszyłam ale wymienie za cos naprawde fajnego podkład Deborah24 Ore, odcien 1 najjaśniejszy - kupiony w marcu w perfumerii Gler, została połowa, moze troche więcej NIEAKTUALNETester pomadki Dior Addict - ciemna śliwka, piękny połysk pomadka Bourjois Rosa fane - beżo-róż, raz maźnięta Maybelline Shine elixir, pomadka nabłyszczająca w płynie Vibrant Violet, śliwkowy róż ze złocistymi drobinkami satynowa pomdka Nouba, 2 razy maźnięta. Róż wpadający w malinę, chłodny odcien, dla ciemnowłosej. błyszczyk w pomadce Avon, koralowy, o owocowym zapachu - kilka razy użyty Stellars H. Rubinstein - paletka 4 pomadko-błyszczyków Stellars Palette , z lusterkiem i pędzelkiem - został odcien śliwkowy, wiśniowy i troche mniej niż połowa złotego. Wszystkie lśniące, z drobinkami błyszczyk oriflame Gloss Booster Peach melba, ten nowy, raz użyty - Inglot - wiśniowy blyszczyk (a własciwie błyszczyko- pomadka), polowa _ odsypka czarnego glittera MAC - ok 1/2 łyżeczki w pojemniczku - błyszczyk Vipera diamond Color (tester) - malinowy z dużą ilością srebra - jako dodatek do wymianki Pielęgnacja dokladka masło do ciała Eveline z tej nowej serii - z sezamem, nowe, raz maźnięte suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały masło do ciała wanilia i pomarancza Farmony, zużyte ok. 10 % - łatwo nie oddam - za coś fajnego masło waniliowe Ziaja, nowe nieotwierane Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2008-08-16 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Armani Mania, Code, masla do ciała i troche kolorówki
może za coś z suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa
żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały masło waniliowe Ziaja, nowe nieotwierane , bys cos znalazła?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Witaj coś u mnie za
_ odsypka czarnego glittera MAC - ok 1/2 łyżeczki w pojemniczku suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały masło do ciała wanilia i pomarancza Farmony, zużyte ok. 10 % - łatwo nie oddam - za coś fajnego masło waniliowe Ziaja, nowe nieotwierane mój wątek z kosmetykami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=244619 wątek z ciuszkami http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post78526 45 moja WISH LISTA https://wizaz.pl/forum/showthread.php...78#post7 988178 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? mam dior icone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Tak sobie pomyslałam, mam fajny błyszczyk Diora nazywa sie chyba high gloss cos tam i do paznokci swietna dwufazowa odzywkę firmy Mavala, i podkład clinique supermoisture kolor bodejże 05 neutral. Ja w sprawie d&G The One cały czas
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przepraszam ze tak kurtem odpowiadam - przesledziłam Wasze wątki i zainteresowała mnie jedynie propozycja Gothic Daisy - tylko nie napisałas co chciałabys za podklad Diora?
Novotna własciwie to D&G chciałabym wymienic na inne perfumy w podobnej pojemnosci, to by mi chyba najlepiej pasowało. Reszta dziewczyn - przepraszam i dziękuje za propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
A które byś oddała?
![]() Podoba mi się tak: Cytat:
Może pomyśl w jakich kombinacjach co mogłabyś oddać, to będziemy się dogadywać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za coz z tego?
![]() suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały masło do ciała wanilia i pomarancza Farmony, zużyte ok. 10 % - łatwo nie oddam - za coś fajnego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: ewentualnie czego jeszcze odlewki mogłabyś zrobić? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
zainteresowal mnie błyszczyk Estee, Biotherm i / lub cienie sypkie Pupa. Napisz czy byłabys zainteresowana wymianką
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast Deep Night jest b. przyjemny, taki owocowy. Tylko uwaga - to miniatura 10 ml ale bez atomizera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to ta
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=464 czarna manka to raczej ksywka, której wczyscy używają a nie prawdziwa nazwa, to od czarnej nakrętki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Witaj Kasiu
zerknij do mojego wątku, mam błyszczyki jakich szukasz i baaardzo miły zapach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261592 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja taka tępa ![]() Dobra, poczytam recenzje (własnie przeczytałam, że śmierdzi zębami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Brałabym pod uwagę:
Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. Oryginał kupiony w perfumerii lotniskowej. Wymienie wyłacznie na inne perfumy, łatwo nie oddam Jesli by komus b. zależalo to mogę odlac z moich zbiorów, tak max do 10 ml - Escada Collection, Elle YSL, MD Cherie, Rose Absolue YR, Au Blanc, Be Delicious, Midnight Poison i innych - oczywiscie za coś fajnego podkład Deborah24 Ore, odcien 1 najjaśniejszy - bardzo jasny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.