|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy, lepszy wątek ;-) Ciuchy (S-L), kosmetyki i nie tylko...
buty
1. Czerwone butki, rozm. 41 stan -bdb 2. Zabawne klapeczki, raz używane. Rozm 40 długość wkładki : 26,5 cm. 3. Czarne butki na obcasie, rozm 37. Stan -bdb Za coś super! 4. Eleganckie, wysokie klapki- japonki. rozm. 40 ;-) stan -bdb, kolor biały. Za coś super! Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-27 o 17:27 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
bluzki
1. Atmosphere. zielona bokserka. Rozm M, stan bdb ( weźcie ją w końcu ode mnie!! ;-D ) 2. Czarna bluzeczka, z biało-czarnymi koronkami. Stan db. Rozm M. 3. Cudowna tuniczka, koronkowa, brązowa, z cekinowym paskiem. Rozm oceniam na M/małe L Tunika jest jak nowa. 4. Bokserka, rozm. M, stan +db Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-27 o 17:34 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
bluzki
1. Kremowa bluzeczka, kryjąca brzuszek ;] L/ew. XL stan -bdb 2. M, nowa 3. Świetna bluzka VILA, stan idealny rozm L Posiada dekolt z marszczeniami - z przodu, wycięta także z tyłu. Kolor to bardzo ładny, ciemny róż. Polecam. Za coś super!! 4. Cudna, kobieca bluzeczka z ciekawym dekoltem, DOROTHY PERKINS Stan : bdb, rozm ok M 5. Sportowa bluzka VERO MODA. Rozm na moje oko L stan: -db Oddam za niewiele 6. Biała, sportowa bokserka. jest w stanie +db (na dole troszkę popękane nadruki, ale przy noszeniu praktycznie tego nie widać). Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-27 o 17:36 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
bluzki
1. Szara siateczka z czarnymi cekinami, rozm. M stan : db (za drobiazg ;-) ) 2. Oryginalna, długa tunika ATMOSPHERE, wiązana na szyi. (nie trzeba do niej biustonosza), stan: idealne, rozm L (na XL też będzie super) 3. Modna bluzeczka ONLY! Bluzka jest w stanie -bdb. Ma słodką kokardkę przy dekolcie. Zakryje brzuszek i niedoskonałości, ma modne, szerokie rękawy. Kolor: biel Firma : Only Rozm:L ( na małe Xl też powinna być ok) 4. Bluzka jak nowa, materiał połyskujący. Zakładana na szyję, ładnie układa się na dekolcie. Idealna na imprezę ! Rozmiar oceniam na M/małe L Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-27 o 17:39 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
bluzki
1. Zielona bluzeczka ATMOSPHERE, rozmiar z metki 44-46, ale to takie 38/40/42. Stan bdb! - nie ma 2. Bluzka NEW LOOK koloru khaki, rozm M/małe L Stan : -bdb z tyłu wiąże się sznureczek, bardzo ładna! 3. Bluzeczka o ślicznym kolorze, firmy ATMOSPHERE (niestety metka jest urwana ) Stan bdb, rozmiar oceniam na M4. Brązowo- biała bluzeczka, z koralikami, wiązana na szyi. Stan -db. Rozmiar oceniam na S/małe M 5. Ładna bluzeczka o kolorze ciemnego brązu, z kralikami i cekinkami. Stan bdb. Rozmiar oceniam na M/małe L 6. Biała, imprezowa tuba ONLY. Rozm L, stan -bdb/+db (troszkę zmechacona w niektórych miejscach) (UWAGA! W poście 61, na 3 stronie- fotka bluzeczki na mnie ;-) ) - nie ma Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-12-19 o 17:12 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1. Tuba DOROTHY PERKINS, rozm M
oddam za niedużo. Stan -bdb 2. Nowe dresy (wymiary na zdjęciu) 3. Super spodnie w stanie idealnym, rozm 42 4. Spódniczka Pimkie, idealna na jesień. rozm. ok. 38 Stan spódnicy jest niemal idealny, tylko paseczek należałoby wymienić na coś innego. Spódnica jest z drobnego sztruksu, kolor to coś około kawy z mlekiem. 5. Śliczna, plisowana spódniczka w kratkę firmy RIVER ISLAND. Jest z grubego materiału, ślicznie leży. Za coś super. Rozm to 40 nieaktualne Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-12-19 o 17:13 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. Vila super sukienka w kropy. Rozmiar to M/L stan -bdb ( w rzeczywistości kolor jest mniej nasycony)
2. Śliczny gorset, stan: bdb, rozm. ok. 85/90 C Kolor jak na 2 zdjęciu. 3. a) TRIUMPH.Czerwony biustonosz,nieusztywniany .Stan bdb. Rozm 70/75 małe B b) czerwony z koronkami. Stan bdb rozm. B75 4. Został tylko ten w środku!! b) Marks&Spencer 75 B( raczej mniejsze B) stan- bdb 5. a) Change rozm.40 stan bdb (nie nosiłam ich, leżą od dawna w szafce) b) Obssesive rozm S/M nowe Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-27 o 17:57 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
bielizna
1. Wszystkie rozmiaru S/M Oddam za drobiazgi 2. a) H&M (w kolorze zgniłej zieleni) rozm. M/L Raz założone i wyprane. Niestety po praniu zaczęły się skręcać.. ale jak się założy to się rozprostowują b) Sloggi (niebieskie) rozm L stan bdb c) białe, biodróweczki. Rozm M. Stan -bdb ( po praniu troszeńkę się zmechaciły) d) czarne, zabudowane stringi, z grubego materiału. Stan bdb rozm. M 3. (Za drobiazgi) a) New look. Stan dst. Rozm 75 A b) apaszka (bdb) 4. Cudny, bordowy biustonosz. Stan idealny, rozm. 75/80B Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-27 o 17:59 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyki
1. znany wszystkim, cudowny ETIAXIL. Nie wiem ile zostało.. może z 60 % - nie ma 2. DiagoSense - test infekcji intymnych - nie ma 3. Ciemny podkład Loreal. Zostało może z 60% 4. Biała kredka do paznokci RIMMEL 5. Balsam do ust ISANA (za drobiazg lub gratis) 6. Szminka BIOTHERMA, do wypróbowania. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-12-07 o 20:24 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyki
1. CINDY CRAWFORD żel pod prysznic, na kilka użyć. 2. Próbki firmy Jannsen a) Smothing Balm, 4 ml, b) krem regeneracyjny na noc, 4 ml, c) żel mocno nawilżający 3 ml, d) żel niwelujący zmarszczki mimiczne, 3 ml 3. Różne próbki. - nie ma 4. Gwiazdki na paznokcie 5. Antyperspirant w kulce dove, zostało niewiele. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-12-07 o 20:25 |
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#18 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
cos za :http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1227801979
jaki to rozmiar? zapraszzam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293791 |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?>? mozna foto na osobie??
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1227802067 |
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za Modna bluzeczka ONLY!
Bluzka jest w stanie -bdb. Ma słodką kokardkę przy dekolcie. Zakryje brzuszek i niedoskonałości, ma modne, szerokie rękawy. Kolor: biel Firma : Only Rozm:L ( na małe Xl też powinna być ok) znajdziesz u mnie???
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
to co ta biala bluzeczka za sukienke?
a masz zdjecie na sobie? bo nei jestem przekonana co do rękawów i chcialabym zobaczyc na kims )pozdrawiam |
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Oto zdjęcia sukienki, jest w stanie idealnym, bo mialam ją na sobie tylko 1 raz (prezent, ale nie w moim guscie
). Rozmiar z metki to 40, a nie 42, przepraszam za wprowadzenie w błąd.Długość sukienki to 80cm, szerokosc w talii- 33cm. Te sznurki są regulowane, wiec mozna zmniejszyc, albo zwiększyc dekolt. Dodatkowo z tylu na plecach ma rozciągliwą gumkę, wiec w biuscie raczej nie będzie za ciasna. Co jeszcze chcesz wiedziec? |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Regaliku już niestety nie mam,a podoba mi się u Ciebie to
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1227801821
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
hej
znadziesz cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1227801979 |
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1227802750
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1227801979 znajdziesz coś u mnie za to? Mam mnóstwo świeczek poza wątkiem, ale to jak będziesz zainteresowana mogę dać fotki
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

) Stan bdb, rozmiar oceniam na M