|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Biżuteria na wymianę :)
NIEAKTUALNE !!!
Witam, mam do wymiany troszkę biżuterii ![]() ![]() Fotka 1: 1. Bransoletka z muszli i koralików 18 cm, zakupiona w Hiszpanii 2. Metalowa bransoletka z turkusowymi kamieniami ok. 21 cm, zakupiona w Egipcie 3. Metalowa bransoletka, sztywna, średnica wewn. 6 cm Fotka 2: 1. Naszyjnik ok. 40 cm, zielony z kolorowymi koralikami 2. Bransoletki, jasna i ciemna oliwka ze złotymi zdobieniami, koraliki nawleczone na gumce, zakupione w UK Fotka 3: 1. Naszyjnik indiański, ok 30 cm, imitacja kości, naszyjnik przylega do szyi, zakupiony w Hiszpanii 2. Bransoletka z zielonych koralików "sprężynka" 3. Broszka metalowa zielona, motyl 4. kolczyki w kształcie róż, kolor różowy
Wymianka: KOSMETYKI CIUSZKI Wymienię super BUTY typu OXFORD/PEEP TOE firmy TROLL !!! Edytowane przez xanderka Czas edycji: 2008-11-07 o 19:33 Powód: zaznaczenie wymienionego przedmiotu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biżuteria na wymianę :)
cos za to?
Metalowa bransoletka z turkusowymi kamieniami ok. 21 cm, zakupiona w Egipcie Kolczyki-różyczki ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
LiliaTygrysia przykro mi, ale nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
to ja na razie zrezygnuje, bo zalezaloby mi zeby przyjzec sie dokladniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.