|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SANOFLORE, SVR i inne - smash zaprasza
cos u mnie za
1. SANOFLORE Esencjonalna Kuracja Odżywcza 15ml, została połowa w higienicznej fiolce z pipetą, otwarty 5/08, data waznosci 07/2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() -SANOFLORE-Aromatyczny Fluid Nawilżająco-Matujący 40ml. Raz użyty - SVR Spirial antyperspirant w kremie 50 ml. Użyty kilka razy, ubytek ok. 10%. - Yves Rocher, Lifting Buste (Krem ujędrniająco-napin. do biustu poj. 50 ml, połowa. zapraszam ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-07-27 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za svr?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() 2. SANOFLORE Aromatyczny Fluid Nawilżająco-Matujący (Fluide Hydra-Matifiant Aromatique), pojemnik z higieniczną pompką, 40ml. Raz użyty więc zużycie może 1 ml (kupiłam przez pomyłkę w aptece zamiast używanego przez mnie nawilżającego z różą). Dla mnie zbyt matujacy. Jest to lekka emulsja przywracająca równowagę skórze normalnej i mieszanej. Nawilża i matuje bez wysuszania skóry, pięknie pachnie miętą i cytryną (zawiera olejki Eteryczne Bio z Cytryny i Miety Pieprzowej oraz ekstrakt z Lnu, który zmniejsza wydzielanie serum i nawilżający Olejek z Jojoby Bio) zapraszam ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie fluid matujący.Może chciałabyś niemiecki szampon z kolagenem,nie dostępny w Polsce(zużycie z 200ml na zdjęciu)i do tego miniaturki kremów do twarzy aptecznych Avene i Biodermy w tubkach po 5 ml:
-Avene Antirougeurs,z kartonikiem, -Bioderma Sensibio Forte ,bez kartonika,2 sztuki -balsam po opalaniu Avene -i Pharmaceris delikatny balsam do ciała polecany dla dzieci i niemowląt oraz dla dorosłych Atopic Dermo Balm 15 ml ,ale używany,mogłabym dorzucić gratis na próbę.?Z nie kosmetyków mam nową kosmetyczkę różową i chustę,szal na ramiona odcienie błękitu ze srebnymi paskami.Obie nowe,wyjęte tylko do zdjęcia. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-07-29 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witam raz jeszcze
![]() SANOFLORE Aromatyczny Fluid Nawilżająco-Matujący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Interesowałby mnie np. dobry (najchetniej nowy) balsam, chetnie antycellulitowy albo fajne cienie w zimnej tonacji albo zapachy (tutaj oczywiscie moga byc uzywane, ale zdecydowanie oryginalne, kupione w sklepie, a nie np. na allegro).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2008-07-29 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Madlaine - interesuje mnie
Frederic Fekkai Protein Rx Reparative Conditioner - odżywka do włosów słabych, skłonnych do łamania, z rozdwajającymi sie końcówkami, po farbowaniu lub innych zabiegach chemicznych, zawiera proteiny mleka i soi, wzmacnia i przywraca włosom połysk, ułatwia rozczesywanie, świetna na co dzień, działa błyskawicznie - zostało ok. 200 ml z 400 ml. A nie dobrałabys u mnie czegos za obie odzywki Fekkai? Vilandra - nie ma sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() Zapraszam do przejrzenia wątku ![]() SANOFLORE Aromatyczny Fluid Nawilżająco-Matujący. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-07-30 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
1. SANOFLORE Esencjonalna Kuracja Odżywcza 15ml, została połowa w higienicznej fiolce z pipetą, otwarty 5/08, data waznosci 07/2010
co byś za nią chciala?
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie:
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Tompola - no strasznie mi przykro, ale nic mi nie wpadło w oko
![]() Levante - interesowały by mnie wstepnie pedzle, ale widze, ze zarezerwowane. Narnijkar - napisałam Ci PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.