|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
ech, te BABY! ;-)
No proszę. Zniknąłem sobie po ciuchutku na 2 dni, a tu narozrabiałyście... ujujuj... Oto lista przewinień:
- ktoś zesłał burzę na śpiącego na dachu naszego providera, który przestraszony do dzisiaj nie wie, co to jest łącze internetowe. Wynikiem tego serwis chodził... a raczej leżał. Niech no ja się dowiem, która to z kręgu Babiej Góry tak szalała na miotle... niech no ja się tylko dowiem ![]() - KW formalnie oszalało. Czyszczę. Jeszcze. - serwer mailowy dostał szaleju. Karmię go teraz ziółkami uspokajającymi, biedaczka. Zapętlał się i w kółko te same maile z forum wysyłał... - moja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: ech, te BABY! ;-)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Złoooooo!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Niech no ja się dowiem, która to z kręgu Babiej Góry tak szalała na miotle... niech no ja się tylko dowiem ![]() Khemmmm... Na mnie nie patrz ![]() ![]() ![]() > > - moja ![]() ![]() Hihihihihihi, mozemy do niej pójść z kwiatami ![]() ![]() ![]() ![]() No, wróciłeś i od razu zrobiło się jakoś porządniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Gość
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> No, wróciłeś i od razu zrobiło się jakoś porządniej ![]() ![]() No proszę, awansowałem na porządkowego... fiufiu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Najszła mnie refleksja i proszę mnie nie przeganiać.
![]() Za co ja tak kocham wizaz? Weszłam zmęczona, niedobrze mi od upału, tatko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> No proszę, awansowałem na porządkowego... fiufiu... ![]() Pożyczyć Ci miotłę? ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Wszystkiego najlepszego z okazji przedwczorajszego Dnia Admina ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Babciu!
![]() Tekst jest bomba!!! ![]() ![]() Rzeczywiście nasz Złośliwiec nie ma lekko... RESPECT! ![]() P.S. To samo robi moja druga połowa i też z niego czasami jak wróci z pracy wyłazie takie ZŁO okropne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Do Babci - hahaha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.