|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wiam, mój dzielny syn dopadł dziś nożyczki
![]() ![]() Zrobił sobie "sajgon na głowie", co z tym zrobić. Syn ma gęste, kręcone włosy, do dziś były równej długości do ramion, teraz są mocno "wycieniowane' przy twarzy, a grzywka ma z 15 różnych długości. Fryzjer , u krórego dotychczas strzyzony był syn nigdy nie miał pomysłu na krótką fryzurkę (klasyczny jeżyk odpada mały buntownik twierdzi, że nie chce byc łysy), może przy tej dość dziwnej okazji polecicie coś fajnego. Syn ma 5 lat. Bardzo prosze o pomoc (jesteśmy uziemieni w domu z obawy o posądzenie pastwienia sie nad dzieckiem -obecny wygląd może o tym świadczyć ![]() Pozdrawiam naprawdę nikt nie może nam pomóc ? Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2008-08-15 o 12:04 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mały destruktor - pomocy
A może byś mogła wstawić zdjęcie, jak teraz wygląda? Przybliży nam to trochę sprawę, i na pewno pomoże w dobraniu fryzurki
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jezeli włosy są ''fantazyjnie'' obcięte to takie fryzurki to zamaskują, a nie będzie ''łysy''
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
lovellyhippo- fryzurki super - ale ten numer nie przejdzie, bo syn ma kręcone włosy , a modelowanie codzienne fryzury 5-latkowi - koszmar (dla niego i dla mnie
![]() Nie mogę wkleic zdjecia niestety , bluetooth mi padł. ;( Ale wygląda to tak ,że z przodu włosy sa w milionie róznych długości - najkrótsze ok 5 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie ma rady, obetnij go na te 5 cm... tragedii nie ma, wkoncu to glowa chlopczyka, gorzej byloby z dziewczynka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Ok, cyknęłam fotki - marne , bo syn ma opory w lansie z nowym fryzem -
Widać jednak ,że z prawej strony sa sporo krótsze , no i ta grzywka ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kajasiak Czas edycji: 2010-08-15 o 17:57 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem , pomyślicie - rozchisteryzowana mamuśka i rozpieszczony dzieciak, ale chcę by moje dziecko choć trochę przypominało człowieka ![]() Zrobił głupotę, ja go niedopilnowałam - fakt, ale jesteście fachowcami - napewno cos poradzicie ![]() Edytowane przez kajasiak Czas edycji: 2008-08-11 o 23:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
bez przesady...z tego co widac jego loczki nie wygladaja na supersprezyny wiec afro chyba odpada wloski szybko odrosną...na Twoim miejscu zaprowadzilabym Młodego do fryzjera i niech robi porzadek z grzywka...
Swoją drogą szykuje Ci się drugi Leszek Czajka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A to fotki po wizycie u fryzjera - efekt...no cóz lepiej niż było, ale moglo być lepiej.
Dlaczego w katalogach, folderach nie ma propozycji fryzur dla dzieci...one tez mają włosy, i tez chcą fajnie wyglądać. Edytowane przez kajasiak Czas edycji: 2010-08-15 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
fajnie, teraz wyglada jak dziewczynka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dziewuszka jak się patrzy! xDxD nie. no ładnie, ładnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczynki ale z założenia miał wzglądac jak chłopiec, nie wzszło niestety. Już nie mem pomysłu co z tym zrobic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a nadal szukasz jakiejś fryzurki? jak tak, to mogę poszukać...
EDIT szukałam, ale nie znalazłam nic. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jasne - jeśli mogłabyś, ja nic nie znalazłam - kurcze tak trudno znaleźć coś fajnego dla dziecka.jeszcze z kęconymi włosami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.