|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 129
|
Wiam, mój dzielny syn dopad³ dzi¶ no¿yczki
![]() ![]() Zrobi³ sobie "sajgon na g³owie", co z tym zrobiæ. Syn ma gêste, krêcone w³osy, do dzi¶ by³y równej d³ugo¶ci do ramion, teraz s± mocno "wycieniowane' przy twarzy, a grzywka ma z 15 ró¿nych d³ugo¶ci. Fryzjer , u krórego dotychczas strzyzony by³ syn nigdy nie mia³ pomys³u na krótk± fryzurkê (klasyczny je¿yk odpada ma³y buntownik twierdzi, ¿e nie chce byc ³ysy), mo¿e przy tej do¶æ dziwnej okazji polecicie co¶ fajnego. Syn ma 5 lat. Bardzo prosze o pomoc (jeste¶my uziemieni w domu z obawy o pos±dzenie pastwienia sie nad dzieckiem -obecny wygl±d mo¿e o tym ¶wiadczyæ ![]() Pozdrawiam naprawdê nikt nie mo¿e nam pomóc ? Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2008-08-15 o 12:04 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ma³y destruktor - pomocy
A mo¿e by¶ mog³a wstawiæ zdjêcie, jak teraz wygl±da? Przybli¿y nam to trochê sprawê, i na pewno pomo¿e w dobraniu fryzurki
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jezeli w³osy s± ''fantazyjnie'' obciête to takie fryzurki to zamaskuj±, a nie bêdzie ''³ysy''
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
lovellyhippo- fryzurki super - ale ten numer nie przejdzie, bo syn ma krêcone w³osy , a modelowanie codzienne fryzury 5-latkowi - koszmar (dla niego i dla mnie
![]() Nie mogê wkleic zdjecia niestety , bluetooth mi pad³. ;( Ale wygl±da to tak ,¿e z przodu w³osy sa w milionie róznych d³ugo¶ci - najkrótsze ok 5 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
nie ma rady, obetnij go na te 5 cm... tragedii nie ma, wkoncu to glowa chlopczyka, gorzej byloby z dziewczynka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Ok, cyknê³am fotki - marne , bo syn ma opory w lansie z nowym fryzem -
Widaæ jednak ,¿e z prawej strony sa sporo krótsze , no i ta grzywka ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kajasiak Czas edycji: 2010-08-15 o 17:57 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem , pomy¶licie - rozchisteryzowana mamu¶ka i rozpieszczony dzieciak, ale chcê by moje dziecko choæ trochê przypomina³o cz³owieka ![]() Zrobi³ g³upotê, ja go niedopilnowa³am - fakt, ale jeste¶cie fachowcami - napewno cos poradzicie ![]() Edytowane przez kajasiak Czas edycji: 2008-08-11 o 23:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
bez przesady...z tego co widac jego loczki nie wygladaja na supersprezyny wiec afro chyba odpada wloski szybko odrosn±...na Twoim miejscu zaprowadzilabym M³odego do fryzjera i niech robi porzadek z grzywka...
Swoj± drog± szykuje Ci siê drugi Leszek Czajka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A to fotki po wizycie u fryzjera - efekt...no cóz lepiej ni¿ by³o, ale moglo byæ lepiej.
Dlaczego w katalogach, folderach nie ma propozycji fryzur dla dzieci...one tez maj± w³osy, i tez chc± fajnie wygl±daæ. Edytowane przez kajasiak Czas edycji: 2010-08-15 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
fajnie, teraz wyglada jak dziewczynka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dziewuszka jak siê patrzy! xDxD nie. no ³adnie, ³adnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczynki ale z za³o¿enia mia³ wzgl±dac jak ch³opiec, nie wzsz³o niestety. Ju¿ nie mem pomys³u co z tym zrobic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a nadal szukasz jakiej¶ fryzurki? jak tak, to mogê poszukaæ...
EDIT szuka³am, ale nie znalaz³am nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jasne - je¶li mog³aby¶, ja nic nie znalaz³am - kurcze tak trudno znale¼æ co¶ fajnego dla dziecka.jeszcze z kêconymi w³osami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.