![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kosmetyczny kramik Ankie83
NIEAKTUALNE!!!
Witam i zapraszam do owocnych wymianek ![]() Oto lista: Pielęgnacja: Elizabeth Arden, Krem na przebarwienia, SPF30, poj. 28g, testowany - mamamichałka Clinique Krem do demakijażu, Comforting cream cleanser, poj. 30 ml, nowy, nie używany - kasia083 Kolorówka: Essence, Pure Mineral powder make-up, Podkład mineralny, kolor 02 – soft sand, użyty kilka razy, ale jak to w przypadku pudrów mineralnych ubytek znikomy Essence, Mosaic Compact Powder (Mozaikowy puder w kompakcie), 02 Bronzing Star, 12g, użyty kilkanaście razy Estee Lauder, Lucidity, Puder transparentny 06 – odsypka YSL, Pressed Powder Refillable (Puder prasowany) kolor 04 pochodzi z wymianki z Wizażanką ana761, która określiła jego zużycie na 10%, ja użyłam go kilka razy (KWC) Paleta trzech cieni Inglota: odcienie niebieskiego, turkusu i morskiej zieleni ubytek minimalny - mamamichałka. Smashbox Photo Finish Light – biała baza pod makijaż, poj. 8,5 ml – użyta raz - mamamichałka. Paznokcie: Avon, Nail Experts Strong Results, Wzmacniająca odżywka do paznokci, poj. 12 ml, użyta 2-3 razy na wszystkie paznokcie Włosy: Ce Ce Med, Silk Conditioner - Odżywka z jedwabiem, poj. 300 ml, NOWA Ce Ce Med, Silk Shampoo - Szampon z jedwabiem do włośów suchych, poj. 300 ml, NOWY Ce Ce Med, Silk Serum - Serum do włosów suchych, zniszczonych i rozdwajających się końcówek, poj. 20 ml, NOWE - mamamichałka Inne: Aplikator do nakładania cieni, główka z białej, miękkiej gąbki – NOWY. Spiralka do tuszowania rzęs i brwi, nylonowa – NOWA. Kompaktowy grzebyk do rozczesywania rzęs wraz ze szczoteczką do tuszowania; szczoteczka z syntetycznej szczeciny – NOWY. Czarne etui na 21 sztuk pędzli, zawiązywane, z przegródkami i klapą chroniącą włosie. Szczotka do układania włosów Top Choice, śr. 6,5 cm, nowa - nie używana, z metką
Edytowane przez Ankie83 Czas edycji: 2009-02-08 o 19:24 Powód: nieaktualny wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyczny kramik Ankie83
Paleta trzech cieni Inglota: odcienie niebieskiego, turkusu i morskiej zieleni ubytek minimalny.
Smashbox Photo Finish Light – biała baza pod makijaż, poj. 8,5 ml – użyta raz. Ce Ce Med, Silk Conditioner - Odżywka z jedwabiem, poj. 300 ml, NOWA Czarne etui na 21 sztuk pędzli, zawiązywane, z przegródkami i klapą chroniącą włosie.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Ce Ce Med, Silk Conditioner - Odżywka z jedwabiem, poj. 300 ml, NOWA
Ce Ce Med, Silk Shampoo - Szampon z jedwabiem do włośów suchych, poj. 300 ml, NOWY Ce Ce Med, Silk Serum - Serum do włosów suchych, zniszczonych i rozdwajających się końcówek, poj. 20 ml, NOWE coś u mnie za któreś z powyższych? mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272990 Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2008-12-30 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ce Ce Med, Silk Shampoo - Szampon z jedwabiem do włośów suchych, poj. 300 ml, NOWY Ce Ce Med, Silk Serum - Serum do włosów suchych, zniszczonych i rozdwajających się końcówek, poj. 20 ml, NOWE Czarne etui na 21 sztuk pędzli, zawiązywane, z przegródkami i klapą chroniącą włosie. cos u mnie: Edytowane przez czarna248 Czas edycji: 2008-12-30 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Ce Ce Med, Silk Shampoo - Szampon z jedwabiem do włośów suchych, poj. 300 ml, NOWY Ce Ce Med, Silk Serum - Serum do włosów suchych, zniszczonych i rozdwajających się końcówek, poj. 20 ml, NOWE coś u mnie za któreś z powyższych?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za paletkę z Inglota i Ce Ce Med, Silk Conditioner - Odżywka z jedwabiem, ?
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Paleta trzech cieni Inglota: odcienie niebieskiego, turkusu i morskiej zieleni ubytek minimalny.
Smashbox Photo Finish Light – biała baza pod makijaż, poj. 8,5 ml – użyta raz. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Lady of Harley-Davidson
|
Ce Ce Med, Silk Shampoo - Szampon z jedwabiem do włośów suchych, poj. 300 ml, NOWY Ce Ce Med, Silk Serum - Serum do włosów suchych, zniszczonych i rozdwajających się końcówek, poj. 20 ml, NOWE cos u mnie?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesowalaby mnie wstepnie odsypka lucidity. znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
A za co mam szukać???
Wszystkim po kolei odpiszę ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Ce Ce Med, Silk Conditioner - Odżywka z jedwabiem, poj. 300 ml, NOWA Ce Ce Med, Silk Shampoo - Szampon z jedwabiem do włośów suchych, poj. 300 ml, NOWY Ce Ce Med, Silk Serum - Serum do włosów suchych, zniszczonych i rozdwajających się końcówek, poj. 20 ml, NOWE
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ce Ce Med, Silk Shampoo - Szampon z jedwabiem do włośów suchych, poj. 300 ml, NOWY Ce Ce Med, Silk Serum - Serum do włosów suchych, zniszczonych i rozdwajających się końcówek, poj. 20 ml, NOWE Czarne etui na 21 sztuk pędzli, zawiązywane, z przegródkami i klapą chroniącą włosie.coś u mnie?? ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Pielęgnacja:
Elizabeth Arden, Krem na przebarwienia, SPF30, poj. 28g, testowany. Kolorówka: Essence, Pure Mineral powder make-up, Podkład mineralny, kolor 02 – soft sand, użyty kilka razy, ale jak to w przypadku pudrów mineralnych ubytek znikomy Essence, Mosaic Compact Powder (Mozaikowy puder w kompakcie), 02 Bronzing Star, 12g, użyty kilkanaście razy Ester Lauder, Lucidity, Puder transparentny 06 – odsypka YSL, Pressed Powder Refillable (Puder prasowany) kolor 04 pochodzi z wymianki z Wizażanką ana761, która określiła jego zużycie na 10%, ja użyłam go kilka razy (KWC) - tylko na inny rozświetlacz Włosy: Ce Ce Med, Silk Conditioner - Odżywka z jedwabiem, poj. 300 ml, NOWA Ce Ce Med, Silk Shampoo - Szampon z jedwabiem do włośów suchych, poj. 300 ml, NOWY Ce Ce Med, Silk Serum - Serum do włosów suchych, zniszczonych i rozdwajających się końcówek, poj. 20 ml, NOWE coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Smashbox Photo Finish Light – biała baza pod makijaż, poj. 8,5 ml – użyta raz
kosmetyki do wlosow moze cos u mnie ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-30 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Smashbox Photo Finish Light – biała baza pod makijaż, poj. 8,5 ml – użyta raz. coś u mnie? [/quote] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Wstępnie zainteresował mnie rozświetlacz Collistar
![]()
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
YSL, Pressed Powder Refillable (Puder prasowany) kolor 04 pochodzi z wymianki z Wizażanka
Smashbox Photo Finish Light – biała baza pod makijaż, poj. 8,5 ml – użyta raz
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
W wątku nic dla siebie nie znalazłam. A czego szukam??? Na pewno ciekawego brązera i rozświetlacza, raczej górnopółkowych cieni w odcieniach brązu i beżu, meteorytów 03, mogłabym się skusić na ciekawy zapach...
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Clinique Krem do demakijażu, Comforting cream cleanser, poj. 30 ml, nowy, nie używan Essence, Pure Mineral powder make-up, Podkład mineralny, kolor 02 – soft sand, użyty kilka razy, ale jak to w przypadku pudrów mineralnych ubytek znikomy Smashbox Photo Finish Light – biała baza pod makijaż, poj. 8,5 ml – użyta raz. Avon, Nail Experts Strong Results, Wzmacniająca odżywka do paznokci, poj. 12 ml, użyta 2-3 razy na wszystkie paznokcie Spiralka do tuszowania rzęs i brwi, nylonowa – NOWA. Kompaktowy grzebyk do rozczesywania rzęs wraz ze szczoteczką do tuszowania; szczoteczka z syntetycznej szczeciny – NOWA. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.