![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowy wątek- The Body Shop, Iwostin, Bourjois, L`oreal i wiele innych. ZAPRASZAM!
WATEK NIEAKTUALNY!!
Założyłam nowy wątek ponieważ w tamtym większość rzeczy była nieaktualna i temat był niezgodny z zawartością wątku. Mam na wymiankę: Kolorówki: 1. Brazowy cien Joko, uzyty pare razy, jest dosyc twardy i poczatkowo trudny w aplikacji ale bardzo ladnie wyglada na oczach 2. Tusz Oriflame Beauty Wonder Lash- uzyty z 5 razy, otwarty 2 miesiace temu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,20521,the-one-wonder-lash-mascara.html 3. Collection 2000 Shimmer & Shade- uzyty tylko 2 razy 4. Rimmel Colour Rush Trio Eye Shadow- kolor czarny, biały i szary- biały i czarny użyty 1 raz, szary nie tknięty (opakowanie trochę nieestetycznie wygląda, bo pozostał klej po oderwanej naklejce, ale zawartość jest w idealnym stanie) 5. Miss Sporty Fabulous Sorbet 001 Daisy- użyty 3 razy 6. Bourjois Effet 3D kolor 31- nowy (wymienie najchętniej na inny błyszczyk) 7. Collection 2000 Dazzle Me- cień sypki połyskujący, kolor Magical 2- użyty kilka razy 8. L`oreal tusz Voluminous 4x- otwarty tydzień temu, użyty 2 razy 9. The Body Shop tusz Super Volume Mascara- użyty kilka razy (daje niesamowity efekt! NIe spodziewałam się takiego cuda po TBS. Jestem w stanie go oddać tylko dlatego że dostałam mój ukochany YSL VEFC i chce go wykorzystać póki się nie zeschnie- a on wysycha ekspresowo, więc wolę oddać w dobre ręce ten tusz) 10. Inglot profesjonalny cień do powiek- kolor złoty (nr 628)- użyty kilka razy Pielęgnacja twarzy/ciała: 1. ujędrniający krem do twarzy AVON- uzyty kilka razy 2. Krem Avon Pur Blanca do ciała 150ml, zuzycie max 15% 3. Tonik Nivea Visage Young 150ml, zużycie około 40% 4. Magiczny połyskliwy puder do ciała Avon 40g, zużycie około 50% 5. Nawilżająca maseczka do twarzy INECTO z mleczkiem kokosowym- zużycie około 25% - wymienione 6. Gucci Envy Body lotion- zuzycie około 60% ze 100ml 7. Krem Ruboril na naczynka- 10 ml 8. Odżywka Nail Tek Intensive Therapy- do paznokci cienkich, miękkich, rozdwajających się- zostało około 80% (leci do nulki) 9. Clinique step 1, 2 and 3- liquid facial soap, clarifying lotion i dramatically different moisturising lotion, kazdy po 1,5 ml 10. Krem Vichy Oligo 25, data ważności 03.2010r- z 50 ml zostało około 80% - wymienione 11. Iwostin Krem intensywnie nawilżający SPF 20 – zużycie max 20% z 75ml - wymienione 12. Bielenda krem kasztanowy półtłusty na noc na naczynka- zużycie około 5% (użyty dosłownie kilka razy) 13. Dr Irena Eris Capilaril K- 1% Active- krem na rozszerzone naczynka krwionośne- nie mam pojęcia jakie zużycie, ale myślę ze zostało około 40% z 30 ml 14. L`oreal Plenitude Hydrafresh do skory suchej i wrażliwej- zużycie około 30 % z 75 ml 15. The Body Shop Body Butter Moringa- 50 ml 16. The Body Shop Aloe Smoothing day cream- 15 ml (leci do nulki) 17. Oriflame Perfect Body Anti-Cellulite gel- zostało około 60%- wymienię tylko za coś fajnego, bo to najlepszy krem antycellulitowy jaki miałam, tylko ostatnio nie mam czasu go używać Link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,17449,perfect-body-anti-cellulite-gel-zel-antycellulitowy.html Pielęgnacja włosów: 1. Odżywka nawilżająca z Avonu- cała 2. Szampon John Frieda Volume- cały 3. Szampon Matrix color smart- nie mam pojęcia ile go zostało ale około połowy z 250ml 4. Balsam-odżywka do włosów z witamina C i ekstraktem z aloesu- niewiem jakiej firmy dostałam go od mojego fryzjera, mówił że używa jej w salonie, w sumie całkiem przyzwiota bardzo nawilża a nie przetłuszcza- posiadam około 600ml mogę zrobić odlewkę 300ml 5. Olejek do włosów Avlon Kera Care- ma cudowny skład (same oleje min. kokosowy, migdałowy, jojoba, sezamowy) i pewnie nigdy bym się nim nie podzieliła gdyby nie fakt że jest strasznie wydajny! Użyłam go kilka razy na całe włosy i kilka na końcówki a ubytek jest prawie niezauważalny także mogę zrobić odlewkę Perfumy/wody toaletowe: 1. Woda toaletowa Oriflame Eclipse- połowa 30 ml (tak jak na zdjęciu) 2. Perfumy Chanel N5- tak jak na zdjęciu, zostało około 60% buteleczki, tylko że neiwiem jaka była początkowo pojemność ale myślę że koło 30ml 3. Probka Alien Luminescente- 40% z 2ml (12 od lewej na fotce) 4. Probka Ghost Sweetheart- 2ml (6 od lewej na fotce) 5. Probka Oriflame Delice- okolo 1 ml (7) 6. Probka Diesel Fuel for Life- ubytek jak na zdjęciu (9) 7. Probka Juicy Couture - 2ml (2,11) 8. Probka Bvlgari Aqua Pour Homme- ubytek jak na zdjęciu (5) 9. Probka Armani Mania- zostalo na kilka psikniec (4) 10. Probka Calvin Klein ESCAPE- ubytek jak na zdjęciu (8) 11. Próbka Elizabeth Arden Provocative Woman- ubytek jak na zdjęciu (3) 12. Próbka Collection Cerruti 1881- ubytek jak na zdjęciu (1) 13. Probka Givenchy Amarige Mariage- niewiem ile zostalo bo opakowanie biale, ale na wyprobowanie starczy akurat (10) Inne: Tabletki Wita-Femin- witaminy, składniki mineralne, żeń-szeń Donq Quai dla kobiet- około 27 tabletek (zażywa się 1 dziennie) Poszukuję: *Wax L`abioticca *Bioderma Sensibio płyn miceralny *Dobry niezapychający krem nawilżający do twarzy *kremy do cery naczynkowej *Humektan A tak to co mi wpadnie w oko. Na fioletowo zaznaczam dokładki Na zielono zaznaczam kosmetyki zarezerwowane. Na szaro wymienione (nieaktualne). Zapraszam do wymianki.
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-10-14 o 20:08 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek- The Body Shop, Iwostin, Bourjois, L`oreal i wiele innych. ZAPRASZAM
Miejsce na dokładki
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nowy wątek- The Body Shop, Iwostin, Bourjois, L`oreal i wiele innych. ZAPRASZAM
jestem zainteresowana kremem Ruboril znajdziesz coś u mnie? Czy to są próbki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
znajdziesz coś u mnie za:
Szampon John Frieda Volume- cały Olejek do włosów Avlon Kera Care - odlewka (ile?) Nawilżająca maseczka do twarzy INECTO z mleczkiem kokosowym (data ważności?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
- Szampon John Frieda Volume- cały
- Clinique step 1, 2 and 3- liquid facial soap, clarifying lotion i dramatically different moisturising lotion, kazdy po 1,5 ml - Tonik nivea visage young - Probka Armani Mania - Probka Givenchy Amarige Mariage |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
8. Odżywka Nail Tek Intensive Therapy- do paznokci cienkich, miękkich, rozdwajających się- zostało około 80%
znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej, jestem chętna na to:
15. The Body Shop Body Butter Moringa- 50 ml 2. Szampon John Frieda Volume- cały 7. Probka Juicy Couture - 2ml (2,11)
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi sie u Ciebie
8. Odżywka Nail Tek Intensive Therapy- do paznokci cienkich, miękkich, rozdwajających się- zostało około 80% i maselko z TBS moze zainteresowalyby Cie perfumy Versace Red Jeans?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
15. The Body Shop Body Butter Moringa- 50 ml i/ lub szampon John Frieda
znajdziesz cos?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? Interesuje mnie kilka rzeczy.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() kiedy byl otwarty? jaka jest jego data waznosci? zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy znajdziesz cos u mnie na wymiane za te rzeczy? Pozdr ![]() Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
NailTek byl otwarty okolo marca. A od ciebie interesowałby mnie błyszczyk Bourjois i paletka cieni.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Witam,
interesują mnie te trzy rzeczy: The Body Shop Body Butter Moringa- 50 ml The Body Shop Aloe Smoothing day cream- 15 ml Szampon John Frieda Volume- cały Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254487 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos za błyszczyk burzujka?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
tez sie przypominam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Podobało Ci się kiedyś coś w moim wątku. Może znajdziesz coś u mnie za coś z tych rzeczy?
- Ruboril - próbki: Oriflame Delice, Juicy Couture, Collection Cerruti 1881, Ghost Sweetheart - L`oreal tusz Voluminous 4x- otwarty tydzień temu, użyty 2 razy - Balsam-odżywka do włosów z witamina C i ekstraktem z aloesu - odleweczka - Olejek do włosów Avlon Kera Care - odleweczka - i może szampon Matrix color smart- około połowy z 250ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Szampon John Frieda Volume- cały Olejek do włosów Avlon Kera Care - odlewka (ile?) Nawilżająca maseczka do twarzy INECTO z mleczkiem kokosowym (data ważności?)[/quote] Cytat:
Niestety nic nie znalazłam. Cytat:
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam. Cytat:
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
a co ze moja propozycja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Nic nie znalazłam. Interesują mnie tylko kosmetyki.
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Atsenko, odpisałam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.