![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja, kolorówka ciągłe dokładki zapraszam:)nieaktualne!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!1
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-08-23 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja, kolorówka ciągłe dokładki zapraszam:)
foto 1
próbki dołoże jako gratisy jak ktoś chce foto 2 Metalowe klamry do zasłon u mnie leżą nie potrzebne może komuś się przydadzą 2szt księżyc w kolorze starego złota oraz 2 szt słoneczka białe ze złotymi przebłyskami jedno słoneczko jest oderwane od klamry wystarczy skleić oddam za drobiazg foto 3 1. WAX SILK jedwab w płynie do włosów 15 ml nowe 1 op.dixie
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-07-22 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 2.07
foto 1 1. Perełki brązujące AVON używane raz po raz mam pudełko dla chętnych mogę przeliczyc kulki, gąbka nowa nie używana (wzięłam ze swoich nowych kulek) 12 szt. z nowego op. leci do Annaluka 2. NIVEA Hair Care - Wosk do włosów połysk jedwabiu data 07.2008 3. AVON Perfect Wear połyskujący sypki cień do powiek raz użyty w celu sprawdzenia koloru odcień Pearl, otwarty ok 3 tyg temu foto 2 1. L`OREAL NUTRIBRONZE do twarzy karnacja normalna i jasna zostało na kilkakrotne wypróbowanie bardzo wydajny 2. Farouk, CHI, Silk Infusion (Odżywka bez spłukiwania) KWC 12/15ml 2 szt.- olcia7 foto 3 1. AVON Cellu-Sculpt - wyszczuplający krem antycellucitowy zostało na kilkakrotne wypróbowanie wydajny
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-08-15 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto 1
1. komplet przyborów do malowania w zamykanej kosmetyczce NOWE NIE UŻYWANE foto 2,3 1. AVON Śliczna niebieska kosmetyczka zapinana na zameczek nowa nie używana jeszcze w oryginalnej folii foto 4,5,6 1. DKNY Be Delicious eau de parfum poj. wyjściowa 20ml zostało ok 12ml próbuję się przyzwyczaic do zapachu więc poj. będzie ubywało, nie jest oryginalny milkawroc
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-08-21 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Schwarzkopf, Got2b Megalomania, Big volume mousse, Pianka mocno utrwalajaca i zwiększajaca objętość włosów - zostało 50% Idiaminka
2.Wella, Shock Waves, Lakier 'Imponujaca objętość' z termoochroną- nowy Idiaminka 3. Oceanic, Oillan emulsja natłuszczająca do kąpieli do skóry podrażnionej, suchej i łuszczącej się 250ml - NOWE (1 op Idiaminka) Mary-Q 4. Oceanic, Oillan mydło natłuszczające dla dzieci i dorosłych do skóry podrażnionej, suchej i łuszczącej się - nowe (1 op Idiaminka) Mary-Q 5.Himalaya HERBALS - peeling orzechowy delikatnie złuszczający 150ml - nowe 6.Himalaya HERBALS - oczyszczający żel do mycia twarzy 150ml - nowe OPIS SERII HIMALAYA HERBALS http://www.we-dwoje.pl/kosmetyki;himalaya;juz;ta kze;w;polsce,artykul,7040 .html Himalaya Herbals to jedna z najbardziej znanych marek kosmetyków tworzonych wyłącznie ze składników naturalnych. Staranna selekcja ziół i minerałów i wieloletnie badania owocują serią skutecznych preparatów pielęgnacyjnych. Firma Himalaya działa i rozwija się już od 78 lat, jej produkty są obecne na rynkach prawie 80 krajów. Według danych firmy w każdej sekundzie na świecie sprzedaje się 30 opakowań naturalnych preparatów Himalaya Herbals 7. CLOBAZA 40g - NOWE (foto zapożyczone) Mary-Q Jest kremem tłustym, lipofilnym, będącym emulsją typu woda w oleju (w/o). Krem dzięki swoim właściwościom chroni skórę przed nadmiernym wysuszaniem, a na skórę suchą działa kojąco, zapewniając jej odpowiednie nawilżenie i ochronę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Krem nie zawiera substancji zapachowych i konserwujących przez co ogranicza możliwość wystąpienia reakcji alergicznych.Stanowi uzupełnienie miejscowego leczenia stanów zapalnych skóry, łuszczenia i spękania skóry, podrażnień słonecznych, wyprysku kontaktowego i innych chorób alergicznych oraz łuszczycy. Krem łatwo się rozsmarowuje i wchłania, powodując zmniejszenie uczucia napięcia przesuszonej i łuszczącej skóry 8. DERMOMASK AKTYWNY LIFTING 10ml Mary-Q 9. DERMOMASK EFEKTYWNA REGENERACJA 10ml Mary-Q 10. DERMOMASK GŁĘBOKIE OCZYSZCZENIE 10ml Mary-Q Wszystkie opisy maseczek tu :http://www.lbiotica.pl/?sub=produkt&pr=29 DOKŁADECZKA 12.08 Avon, Planet SPA i Anew 1. Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Smoothing Face Mask (Wygładzająca maseczka do twarzy 'Ryż i sake') KWC nowe 2. Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Regenerating Body Wash & Polisher (Regenerujący żel pod prysznic z peelingiem) KWC nowe 4. Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Relaxing Hand & Foot Cream (Krem relaksujący do dłoni i stóp) nowe 4. Avon, Planet Spa, Dead Sea Minerals, Foot Cream (Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego) KWC nowe 5. Avon, Anew Ultimate, Eye Cream (Perłowy Krem pod oczy) KWC nowe 6. Avon, Anew Clinical, Instant Face Lift Serum (Serum do błyskawicznego liftingu twarzy) KWC (minimalny ubytek) fotki postaram sie dodac jutro
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-08-15 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie
ja znalazlam m.in. sensodyne plyn, szampon pantene, krem na naczynka
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za AVON INCANDESSENSE, AVON PLANET SPA, tonizujący żel do ciała Wody Mineralne Islandii nowy, AVON Mleczko do demakijażu oczu, Maybelline, Volum' Express Lift - Up Mascara (Tusz pogrubiający i unoszący rzęsy) nowy, ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przykro mi dziewczyny ale nic chyba zemacie cos z mojej wish?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
w górę
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
up.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
pomysle i dam odp. wieczorem ok? wstepnie mysle nad tuszem, plastrami, moze lbd choc mam juz 1 50ml ale jakbym miala 2 to bym nie stracila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Może zamiast tego kremu, interesowałaby mnie perfum Little Black dress, Davidoff oraz Cline Dion.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
no i wizaz sie znowu psuje i mój post zniknął;/
to napisze w skrócie podoba mi się wiele rzeczy najbardziej zapach celine dion no i perfum wink i naprawde sporo kosmetyków... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, to znow ja ^^
Kilka rzeczy u ciebie nadal mi sie podoba; ja mialam sporo dokladek, wiec moze tym razem cos znajdziesz i sie dogadamy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
incandessence
demakijaz avon chrom http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259812 proszę odpisz w moim watkuJ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wyjeżdzam na wakacje
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
i wróciłam więc zapraszam
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
do góry
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
odp u ciebie
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
1. WAX SILK jedwab w płynie do włosów 15 ml nowe
9. CHROM organiczny 200mcg zostało 80 tabl. dw 01.2009 może coś u mnie? pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.