![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Gdybyś był gwiazdą filmową. Czy chciałbyś być gwiazdą filmową?
Dlaczego chciałabyś być gwiazdą filmową?
![]() I co byś robił gdybyś był gwiazdą filmową? ![]() Prawie najzupełniej serio, no niech mi nikt nie wmawia, że nie chciałby tak być ubóstwiany za ''nic''. ![]() ![]() A dlaczego tak: a) podobno w tym roku do akademii teatralnych czy łódzkiej filmówki na 1 miejsce startowało jakieś 30parę osób, w każdym razie 2 x więcej niż w zeszłym. b) doleciało do mnie zdanie z czegoś, co leci na Polsacie: witajcie w kolejnym dniu waszej szarej egzystencji, którą żartobliwie nazywacie życiem. ![]() c) reklamy programu 'fabryka gwiazd'. Ale nie wiem, który kanał. d) zdanie z Seksu w wielkim mieście: spotkała członka najwyższej kasty - gwiazdę filmową. ![]() Wakacyjnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdybyś był gwiazdą filmową. Czy chciałbyś być gwiazdą filmową?
Ja ak ktoś naprawde nie chciałby być gwiazdą filmową?
![]() Bo ja się pod ty podpisuje. Chciałam być owszem, kiedyś tam w podstawówce, początek gimnazjum ale mi przeszło i teraz moje poglądy na ten temat są wprost przeciwne. P.S. chciałabym być podziwiana "za coś" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
No to ja Ci Hultaju spróbuję wmówić,ze nigdy w zyciu nie chciałabym być gwiazdą.
Inaczej- nie chciałabym być rozpoznawalną. Co to to nie,nie mogąc iść śmieci wyrzucić/u nas gwiazdy wyrzucają śmieci ? ![]() Nie imponują mi gwiazdy.Wcale.Owszem docenię ,ze ktoś ma ładny głos czy dobrą kreacje w filmie stworzył ale żeby czekać z piskiem na autograf? pfii Bo o takich gwiazdach mowimy ? Czy o ludziach którzy mają coś sensownego do powiedzenia ale o nich zazwyczaj nie mówi się- gwiazdy ![]() Dzisiaj jak dasz na Smogu dział-gwiazdy to niejaki Gracjan R.wyskoczy Jakie czasy takie gwiazdy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
chciałabym byc dla wiekszej kasy, a z drugiej strony nie bo jak napisała poprzedniczka jest wtedy zero prywatnosci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem czy chciałabym być gwiazdą, zwłaszcza filmową. Bycie aktorem to niezła harówka - ja należę do tych leniwych bardziej.... Mogłabym za to być gwiazdą kabaretową... Takie "Ani Mru Mru" czy coś w wersji kobiecej ![]() ![]() ![]() ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Szczerze mówiąc, też nigdy nie miałam tego rodzaju parcia, a gdybym gwiazdą była, to taką z cyklu, papku, nie podchodź zbyt blisko do mnie.
![]() ![]() Nie interesują mnie autografy od kogoś, wywiady z kimś bardzo rzadko. Chociaż, nie powiem, gdybym tak kiedyś wylądowała w jednej restauracyjce z chłopakami z Pythona (jeśli jeszcze żyją... ![]() ![]() ![]() Niemniej. Ludzie są ciekawi, ludzie tego w większości chyba bardzo chcą. A ja jestem ciekawa, jak to jest, kiedy nie możesz z domu wyjść, bo 76 ''reporterów'' leci za tobą. ![]() ![]() Ten nasz 'establishment' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Kto to Gracjan?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
no nie wiem.. podobno zadatki na aktorkę mam. ale na pewno chciałabym żeby któraś z Was została gwiazdą filmową. w końcu na ekranach polskich produkcji zobaczylibyśmy nową twarz a nie w kółko tych samych aktorów (co już się stało nudne)..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może dołączyć do grona fanów ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Dobra. Załamałam się. ;-) Nie no, serio. Wychodzę na niezłego sztywniaka, ale niektóre zdania, hm, mną wstrząsają.
A gdybym była Plushenką, załamałabym się po 4kroć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie chcialem i niechcialbym byc gwiazda filmowa. Co innego znanym sportowcem czy muzykiem...
A o prywatnosc da sie zadbac, vide Ci panowie: http://pl.youtube.com/watch?v=VESyxDTWrtQ (Teledysk mocny, nie kazdemu do polecenia).
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hultajowa, no nie wiesz, kto to Gracjan? toż nie na czasie jesteś :P
chociaż G.R. to dla mnie raczej zjawisko, a nie gwiazda. Gwiazdowanie kusi w jakiś tam sposób, ale jednocześnie musi strasznie uwierać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Bridget Czas edycji: 2008-08-20 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
No do dzisiaj nie wiedziałaś.
![]() ![]() I teraz już nikt się nie wypowie, że chce być gwiazdą i co sobie w związku z tym wyobraża. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
trzeba by okreslic czy chcemy byc gwiazda typu Gajos czy Doda ?
bo w1 wypadku jest to wybitny aktro a w drugim gwiazda,osoba rozpoznawalna,idolka a gdzies tam na szarym koncu jej glos ktory jest przykryty sztucznym cycem.rozpoznawalnym jest byc latwo -wystarczy popatrzec na osoby typu Herbus czy Maserak,Mroczek,cichopek. .......cala masa . czy anna mucha -ktora znam tylko z m jak milosc i mlodych wilkowa przeczytalam ze ona pracuja juz 18 rok w zawodzie -jakim sie pytam ? Prawdziwa gwiazda nie musi pokazywac du.... zeby zostac zauwazalnym. tak, taka gwiazda chcialaby byc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
ja od kilku lat marzyłam o teatrze. nie tam telewizji i właśnie jak powiedziała moja poprzedniczka 'pokazywaniu du.py'. marzyłam o prawdziwym teatrze, grze w nim, śpiewaniu. mmm. to się nazywa gwiazdorstwo
![]() teraz marzę o możliwości zobaczenia 'Upiór w operze', ale chyba mi się nie uda. ![]() ![]() i 100% zgadzam się z paula78 chciałabym być taką gwiazdą, która podziwia się za to co robi, jak. za talent, nie wygląd.
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bycie gwiazdami typu Mroczki nie nobilituje, chociaz ponoc strasznie sie woza i uwazaja za niewiadomo kogo.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
że niby, że GR od dziś znam? e nieeeeeee, już moim KO kiedyś linki wysyłałam z jego galerią (jeszcze wtedy nie 'śpiewał', mało mnie nie opluły
![]()
![]() |
#20 |
Killing me softly
|
A ja bym chciała, ale wokalistką rockową
![]() Niestety, talentu wokalnego u mnie za grosz. Mam tylko aparycję ![]() W sumie aparycja dzisiaj wystarczy, może to niegłupi pomysł ![]() ![]() Pociąga mnie wizja szastania forsą ![]() ![]() I te bankiety, gwiazdy przecież "bywają" ![]() Hm, wychodzi na to, że po prostu wystarczyłyby mi pieniądze. Duużo pieniędzy ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Nie wiedziałaś, to było do mnie ode mnie.
![]() ![]() Nie no, proszę Was, może zostawmy braci Mroczków, Cichopek, Jabłczyńską czy innych znanych z serialowych ról, reklam czy prowadzenia programów rozrywkowych, bo, w moim przekonaniu, to nie są żadne gwiazdy. Mnie chodzi już bardziej o takich Bradów Pittów ![]() Lukrecja. Rządzisz. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Ogólnie to marze od kilku lat dobrych ( 10tka niedluga stuknie odkad mam to marzenie ) żeby zostać piosenkarką.Rzecz jasna nie piosenkarką ze sfery Dody i Ani Świątczak. Będe się starać spełnić to marzenie.Jeśli się nie uda to mogłabym zostać gwiazdą filmową bo...wtedy bez problemu mogłabym nagrać płyty i wiem, że Ci co mnie by lubili za jakąś rolę pewnie większośc z nich kupiłaby taką płytę, choćby z ciekawości :jezyk:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Eee... nigdy o tym nie marzyłam. Nawet do szastania forsą bym się nie przekonała, jakby za mną ciągle stado paparazzich goniło.
![]() ![]() ![]() PS Dżejms mówi, że bycie gwiazdorem nie jest takie faaajne. ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() ![]() Dżejms to się pewnie różnych pożytecznych rzeczy tu dowiedział, co to zalotka albo makijaż permanentny ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdką lokalną nie marzy mi się być
![]() Ale nie pogardziłabym Oscar'em za dobrą rolę... pieniędzmi i całym okropnym luksusem ![]() Co do prywatności, to w jakiś sposób Johnny Depp ją sobie zbudował (co prawda gdzies mi się o uszy obiło, że ktos mu zwabia fotoreporterów i z tego powodu szuka nowego lokum). No ale da się. Fajnie byś gwiazdą za coś konkretnego, ambitnego, nie tylko z powodu posiadania fenomenalnego chirurga plastycznego... Ja kiedyś latałam w portkach Gajosa i kapeluszu Zelnika - strój byl wypożyczony z Powszechnego ![]()
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
ja chcialabym byc aktorką ale nie w polsce, poniewarz nie nawidze polskich filmow i seriali.... nie wiem dlaczego, poprostu denerwuja mnie te polskie 'gwiazdy'- zreszta osobiscie nie uwazam ich za gwiazdy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Wiecie co, ten Dżejms to wydaje się byc kawał bardzo przyzwoitego faceta.
Widziałyście ostatnio fotki jego żony w bikini? Nie wiem, ile są małżeństwem, ale od razu się myśli, że gość ją kocha. ![]() I od razu jest przyjemniej, szczególnie, że Freeman gdy miał wypadek, byl podobno z kochanką (przyjaciółką żony), Mefju Broderik, czy jak mu tam, zaliczył coś innego niz Sarah J. Parker. I ktoś jeszcze mnie zasmucił ostatnio; w związku z moim pytankiem ![]() Ja nie wiem. Czy wieloletnie związki to naprawdę nie mają szans w dzisiejszym świecie? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Też nie wiem kim jest Gracjan
![]() Ja nie chciałabym być gwiazdą, bo chyba zwariowałabym, gdybym nie mogła spokojnie przejść niezauważona po ulicy, poza tym chyba byłoby mi przykro czytać bzdury na mój temat. A najgorsze byłoby dla mnie zostawianie na długo mojej rodzinki. Natomiast ostatnio stwierdziłam, że mogłam zdawać do szkoły teatralnej. Bycie aktorem musi być wspaniałe- codziennie jesteś kimś innym, można spełnić czasem na raz masę swoich marzeń. Chcesz być piosenkarką? Voila, grasz piosenkarkę, chcesz być seksowną pielęgniarką? Tadam i jesteś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.