![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienie rzeczy markowe chętnie :)NIEAKTUALNE !! Nieaktualne !! Nowy wątek !! Tylko i wyłącznie w rozmiarach : bluzki 38- 40 spodnie 40 !! bluzki najlepiej w kolorach bieli tylko !! Moje ubrania sa bardzo zadbane !! Nie poplamione. Posiadam ubrania rozmiaru 38 -49 marek next house reserved h&m house ... Spodnie bluzki torebeczki itp 1. Nowy TOP HOUSE . ROZMIAR L. Z Metką . 2. Nowe Spodnie House rozm 40 Edytowane przez kika467 Czas edycji: 2009-03-01 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienie rzeczy markowe chętnie :)
1. Nowy stanik Firmy Reserved !! Rozmiar z metki 75 B. Zakupiony za 59 zł. Bede wybredna.
2. Nowe stringi Firmy Reserved. Zakupione za 29 zł . Bede wybredna. Rozmiar XL. Edytowane przez kika467 Czas edycji: 2009-02-28 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
mam nadzieję ze sie nie wcinam
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1 . Nowa Bardotka Firmy Reserved. Rozmiar z metki 75B . Kupiona za 49 zł . Posiada gumowe przezroczyste mocowanie by stanik nie spadał gdy odczepi się ramiączka. Posiada równierz wyjmowane wkładki z miseczek .
2. Nowe stringi Firmy Reserved do bardotki . Zakupione za 19 zł. Rozmiar z metki L. Edytowane przez kika467 Czas edycji: 2009-02-28 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1235599055
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wymienie równiez za coś wartościowego nowiutkie trampeczki firmy HD.
Rozmiar 38 Pinto.nowe. Pudełko również. Miałam je raz na stopach w domu okazały sie za małe. Edytowane przez kika467 Czas edycji: 2009-02-28 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
jutro wsadzę więcej zdjęć
![]() interesują mnie bluzki rozm 38 4o tylko najbardziej białe i spodnie w rozm 40 !!!! tylko |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
1. bluzka firmy modd. stan bd
2. tuniczka cherokee rozm 14 z długim rękawem te palmi miałam na obiektywie aparatu nie na bluzce 3. sweterek firmy atmosphere. stan bd . rozm 40 - 42 4. koszulka firmy next . z rękawkiem 3/4. stan bd rozm 38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
a i jak by ktoś był zainteresowany mam karte DO APARATU CYFORWEGO : OLYMPUS 2 GB xD Picture Card nowa
Edytowane przez kika467 Czas edycji: 2009-02-28 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]()
1. bluzeczka firmy PAPYA rozm 38 / 40 stan bd kolory biel i granat
2.sukieneczka firmy H&M w realu żywsze kolory . rozM : NA dziewczyne od 160 cm ![]() 3. spódnica ładna stan bd firmy PIMKIE rozm 34 . polecam śliczna 4. na lato bluzeczka śnieżna biel wiązana na szyji z oskrytymi placami firmy MISS Selfridge rozm 38- 40- 42. ja nosze 38 40 i jest oki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
1. Letnia nowa sukieneczka . Wygodna. Ani razu nie założona. Uprana dla odświeżenia. Kupiona w CREEM na osobe 166 cm.
2. - || - 3. Spódniczka w bardzo dobrym stanie. Ze sztruksu. Zakupiona w H&M. Rozmiar 38 wchodzi na 40 też (ja nosze 40-dziestki) 4. -|| - 5. Bluzka w bardzo dobrym stanie zakupiona w H&M. Rozmiar 34. 6. - || - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
1. Spódniczka Firmy H&M. Rozmiar z metki na osobe co ma 170 cm wzrostu jest oki na 38-40 ja mam 40 i jest oki.
2. Sukieneczke Firmy Dorothy Perkins. Rozmiar 40 . Edytowane przez kika467 Czas edycji: 2009-02-28 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
1. Obścisłe na szczupłą . Zakupione w H&M. Rozmiar z metki na 152 cm wzrostu. Stan BD.
2.-||- 3.-||- 4.Bluzka z kołnierzykiem firmy OCEAN PACIFIC . Nie ma rozmiaru na metce ale na osoby noszące L jest idealna !! 5.-||- 6.-||- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.