![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Ciuszki w rozmiarach XS.S.M.L :) Wakacyjny wątek !! zapraszam !!
Witam założyłam nowy wątek bo tam juz miałam mało miejsca i dużo rzeczy nieaktualnych
![]() Tylko 2 zasady ! 1. Wysyłam rzeczy wyprane, wyprasowane wymagam tego także od was. 2. Jeśli nie odpisze u was tzn., że nic mi sie nie spodobało, wybaczcie ale odpisując u każdego gubię się już ![]() Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-08-31 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciuszki w rozmiarach XS.S.M.L :) Wakacyjny wątek !! zapraszam !!
Bluzeczki na ramiączkach oraz na szyję
![]() Bluzeczka elegancka. Na szyję. Czarna. Rozmiar: S Bokserka "Butik" Z małym zaszyciem które wcale nie rzuca się w oczy. Rozmiar: M Kolorowa bluzeczka. Różnokolorowa bluzka z serkiem również na plecach. Rozmiar: S Koronkowa bluzka. Srebrna. Dość długa. Rozmiar: M/L Bokserka "H&M" Szara bokserka. Bardzo ładnie się układa.Rozmiar: 38 Falbaneczka. Na ramiączkach. Bardzo wygodna. Rozmiar : S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
c.d.
Bluzeczka z koronką. Zielona. Bardzo ją lubię !! Więc będę wybredna ![]() ![]() bluzeczka z wymianki niestety nie lezy na mnie dobrze. Rozmiar M wg mnie L leci do madziolaxd bluzeczka super na lato. Rozmiar: M bluzeczka z Key ! za cos naprawde super.. Rozmiar: M zielona dość krótka bluzeczka. Super na lato !! Rozmiar: S T-shirt "Butik" Czarny z motywem takim jaki widać na zdjęciu ![]() Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-26 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Niebieska przewiewna koszulka.
Rozmiar: M Koszulka z ćwiekami Beżowa. Rozmiar: M Bluzeczka Kwiat ! Z dużym kwiatem z przodu i małym na ramieniu. Rozmiar: M Koszulka z Espritu ! Bardzo ją lubię i nie muszę się jej pozbywać więc za coś extra ![]() Koszulka "Puma" Czarna z białym napisem. Rozmiar: z metki M wg mnie S/XS Biała bluzeczka "Butik" Bardzo ją lubię i nie wiem do końca czy chce ją wymienić. Rozmiar: M wg mnie S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
T-shirt "Carry"
Wygodny ! Rozmiar: M super bluzeczka !!! rozmiar podobno xxl na xl ale wg mnie s/m bluzeczka long kupiona w reporterze, Oranż. Rozmiar: M bluza Reporter !! tylko za cos super !!!! Rozmiar: M Bluzeczka "Butik" Fajna z kołnierzykiem. Rozmiar: M Pasiak "Cropp" Blueczka w paski z croppa. Rozmiar: XS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Bluzeczka kremowa
Love is a game. Samo mowi za siebie heh. Rozmiar: uniwersalny Bluzka "Butik" Brązowa tunika! prawie nie chodzona. Rozmiar: M leci do madziolaxd Golfik W paski. Rozmiar: M/L Bluza z naszywkami Fabrycznie wydarta. Rozmiar: M Brązowy sweterek. Dość krótki. Mechowy ![]() Różowy sweterek. Śliczny ![]() Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-26 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Różowa tunika.
Sweterkowa. Rozmiar:S/M Sweterek Rozmiar: M Mój ulubiony sweterek. Włochacz ![]() Sweterek z broszką. Sliczny czarny niby z bolerkiem sweterk i z broszką. Rozmiar : uniwersalny Spodenki "Crossa" Śliczne niestety na mnie już za małe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Spodenki jasne.
Piękny i trwały jeans ![]() Nowe z metka rybaczki Caprii !! za coś specjalnego !!!!!! rezerwacja dla abralm Rybaczki zielone. Rozmiar M . Z kwiatuszkami u nogawe Jeansowa miniówka. Tylko za cos super ! wymiary dla zainteresowanych !! Fioletowa spódniczka wiosenna. Przewiewna. Rozmiar: M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Beżowa śliczna spódniczka.
Na różne okazje, niestety na mnie za mała. Rozmiar : 36wg mnie koło 34 Beżowa spódniczka "ESPRIT" Więcej info dla zainteresowanych ![]() Śliczna brązowa!! Spódniczka z białymi koronkami !! tylko za coś super !! rozmiar M Mini. Wymiary dla zainteresowanych. Rozmiar: S brązowe baleriny tylko za inne baleriny lub coś super !!! rozmiar : 37 Butki trampki. Oryginalne. Rozmiar: 37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
buciki z wymianki !!! wymienie tylko za inne buciki !!!!!!!!!!!!!!
za duze na mnie ![]() super rurki !! Rozmiar : M wg mnie M/L wiecej info dla zainteresowanych !! za cos super najlepiej rurki ![]() bolerko..cos w stylu oldshool Nowy czepek na basen ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
pasek ze ściagaczem. biały tylko za inny pasek lub coś super !!!
Korale ![]() perłowe czarne fioletowe daszek biały torebeczka chabrowa ![]() Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-28 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Książki
![]() Meksyk Wzory wypracowań ! przydatne ![]() Chemia w pigułce Rozmówki ang. Słownik za cos specjalnego !! ponad 800 str. Poradnik dla dorosłych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Koszule
![]() Zielono-biała "House" Rozmiar: XS wg mnie na S też dobra Biała tunika Rozmiar: zawyżony 42 Różowa koszulka. Ze ściagaczami na rekawach których ne ujeła fotka.Rozmiar:M Różowa "motyl" Motyl z przodu i z tyłu taki duży !! Rozmiar: M wg mnie S Portfel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki
odzywka zmywalna. Wygladzajaco-peelingujaca do paznokci. leci do michas545 balsam mandarynkowy leci do michas545 zel do twarzy oczyszczajacy łagodny leci do michas545 Torebki Różowa mała z niemiec. Snoopy z Butiku! rękawiczki na palec. z suwaczkiem z tyłu. Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-28 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
bluzeczka na ramiączkach. paseczki. XS/S
pumka wiązana na szyje. S bluzeczka w paski duży dekold. troszkę skulkowana . S Komplet. Fajne ubranko ![]() pasek zielony z cekinkami. staniczki. 75b |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
koszulka nocna
![]() atlas świata Europa zachodnia topik, raz założony wyprany ! m.A bikini r.40 panterka. szpileczki r. 37 sliczne buciki rozmiar 36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
fioletowa plisowana spódniczka wymiary dla zainteresowanych a la bombka
spódniczka nie ma rozmiaru. wymiary dla zainteresowanych sukieneczka DEEP suwak coś szwankuje ale działa ![]() bluza big star r:S bluzka z kapturem typu kangurek Carry r:M leci do madziolaxd bluzeczka na ramiączkach kremowa r :S Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-26 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
spodenki Vegas odcięta metka z rozmiarem ale koło 25 skracane.
spodenki Patrol śliczne niestety małe ![]() spodenki jaśniutkie u góry prawie białe. z cekinkami widocznymi na zdjeciach małe 26/32 skracane. spodenki beżowe z dobrego materiału z wzorem z tyłu, super sie noszą podkreślają pupę. r: S spodenki beżowe z odpinanymi dołami moga byc rybaczki. r:XS wg mnie S mała czarno-biała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
sliczny gorsecik, XS,XXS spódniczka z tzw. wysokim stanem. Pytac o wymirki moje kochane spodenki ![]() ![]() super rybaczki ![]() swietne spodenki na lato. Rozmiar: S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
puder matujacy na wypryski. (wieksza połowa )
nowy ani razu nie uzyty relaksujacy krem do stóp i dłoni !!! Avon -Planet Spa nie ma Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-26 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
fioletowa bluza funky girl ! reporter tylko za cos super !! rezerwacja
zdjecie w rybaczkach caprii Edytowane przez Nataliiee Czas edycji: 2008-07-26 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
bluza Reporter !! tylko za cos super !!!! Rozmiar: M
super rurki !! Rozmiar : M wg mnie M/L wiecej info dla zainteresowanych !! za cos super najlepiej rurki ![]() torebeczka chabrowa ![]() balsam mandarynkowy puder matujacy na wypryski. a i proszę o wymairy rurek ![]() ![]() podobają mi się te zreczy, znajdziesz coś u mnie.? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
znalazlabys cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.