|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PRÓBKI!PRÓBKI!PRÓBKI! podkłady,balsam i inne
hej!
mam do wymiany nastepujące próbki: 1.7x6ml Balsam do ciała Garnier, czerwony, skóra bardzo sucha, z syropem klonowym.Formuła kanadyjska. Podkłady: 2.15x1,5ml AIR MOUSE 3D MAKE UP ASTOR . Chyba 300 to nr odcienia. 3.5x1.5ml COOL MATE 16H MOUSE FOUNDATION , nr303, true nude. 4.2x1.5ml złocista pielęgnacja , krem rozświetlająco-brązujący z drobinkami złota. REDUKUJE KONIECZNOŚĆ UZYWANIA FLUIDU. 5.Regenerująca maseczka do włosów farbowanych w odcieniach czerwieni. Odświeża kolor. Firma:Marion pojemnośc 20ml 6.2x10ml : 1 szampon i 1 odzywka z serii DIAMOND GLOSS , NIVEA. Do włosów długich, półdługich, matowych. Diamentowy pył i ekstrakt z kalii. 7.Lakier do paznokci JOKO, HOLOGRAPHIC. Lakier świeci w ultrafiolecie na kolor turkusowo-fioletowy.Zuzycie ok 5%<malowałam nizm paznokcie 2 czy 3 razy> KOSZTOWAŁ 10zł. wymienię głównie za jakieś pachnące kosemtyki-próbki, koncówki lub za kilka/kilkanascie probek całe opakowanie produktu. Moge wymieniac sie na pojedyncze probki jak i na calosc.Tylko tak, zeby nam sie transakcja oplacala ![]() MAM ROWNIEZ UBRANIA W INNYM WĄTKU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRÓBKI!PRÓBKI!PRÓBKI! podkłady,balsam i inne
Niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.