|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowinki zapachowe
lada dzień pojawi się na rynku nowy zapach Caroliny Herrery "Carolina".Wąchałam moje wizażanki. Kopia "Mademoiselle" Chanel. Natomiast nowy zapach Guerlaina jak zwykle pierońsko słodki, nowe Givenchy nawet nawet, ale bez rewelacji. Całkiem przyjemny jest natomiast "Joy" J.Poteau.Pachnie czarną porzeczką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Nowinki zapachowe
Też wąchałąm 'Carolinę', łojezuniu jakie słodkie, fakt nie jest to odkrycie roku, ale na zimę w sam raz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Luloo napisał(a):
> lada dzień pojawi się na rynku nowy zapach Caroliny Herrery "Carolina".Wąchałam moje wizażanki. Kopia "Mademoiselle" Chanel. Natomiast nowy zapach Guerlaina jak zwykle pierońsko słodki, absolutnie się nie zgadzam, ani z "jak zwykle" ani z "pierońsko słodki" - l'instace jest śliczne! już pisałam na gazecie, ale tam nie każdy zagląda więc i tu7 pochwalam, pochwalam! > nowe Givenchy nawet nawet, ale bez rewelacji. mi się podoba pierwsza nuta, potem następuje niestety mdła kopia deep red... > Całkiem przyjemny jest natomiast "Joy" J.Poteau.Pachnie czarną porzeczką. uwaga: nie "Joy" tylko "Enjoy" - śmiem poprawiac ![]() ![]() ![]() a zapach jest cudny, kupię se na gwiazdkę, tylko jak ja wytrzymam tak długo!?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nowego Patou nie wąchałam, Guerlaina też, ale Givenchy całkiem całkiem ,ale ja mam słabość do kwiatuszków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
coralin, ja myslę!
![]() ![]() ![]() pzdrv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Dzięki Elve
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Donoszę: są dwa kolejne nowe zapachy! Pierwszy, co prawda z 2002 roku, ale trafił do nas z opóźnieniem: Black Cashmere Donny Caran. Wspaniały, kadzidlany zapach, przypomina bardzo NU YSL, ale jest dla mojego nosa zdecydowanie bardziej udany, zarówno jesli idzie o zapach jak i o flakonik. Druga nówka to kolejny seksowny gadżecik spółki Dolce&Gabbana: nazywa się toto Sicily, i jeśli na tej wyspie faktycznie tak pachnie, to ja tam chcę pojechać!
![]() Polecam oba, przynajmniej do powąchania! i na koniec moja ulubiona ikonka, co z tego, że bez sensu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja juz nawet mam przyjemność sprzedawać nową Dolce & Gabannę "Sicily", jest po prostu boskie...
![]() Informuję Was również że już niedługo na naszych półeczkach stanie nowy Hugo Boss damski, opakowanie trochę podobne do Deep Red`a, a zapaszek fajniutki... mmmm.... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
kochane wizażanki jak dobrze,że możemy się wymienić takimi informacjami. A przy okazji, czy zauważyłyście, że ciężko teraz upowlować w perfumeriach "Manię". czyżby Armani ją wycofywał. Potwierdziła ten fakt moja koleżanka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To straszne. Skoro ten nowy D&G jest taki wspaniały, to wszystkie kobity się na niego rzucą. Czyli pozostanie mi czekanie około 5 lat, zanim ulica przestanie go nosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
uhu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ach Diorku, może nie będzie tak źle... Po dwóch latach już "nie wypada" nosić takiego "starego" zapachu
![]() Powiedzcie mi, dziewczyny, czy nowy D&G przypomina trochę ich pierwszy zapach, ten w czerwonym pudełku ? Jest chociaż trochę kontrowersyjny ? Bo jak tak, to może ulica zwróci sie w stronę bardziej stonowanych zapachów... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
hmm... hmm... kontrowersyjny to on raczej nie jest. łagodnie słodki. może być szlagierem niestety. no ale zawsze pozostaje czerone dg, prawda?
![]() a co do Manii Armaniego: nic mi nie wiadomo o tym, żeby go wycofywali, w Trójmieście jest raczej dostępny. pzdrv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jak takie łagodnie słodkie, to pupa zbita. No zostaje czerwone d&g, no zostaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.