Nowinki zapachowe - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-09-19, 12:42   #1
Luloo
Raczkowanie

Nowinki zapachowe

lada dzień pojawi się na rynku nowy zapach Caroliny Herrery "Carolina".Wąchałam moje wizażanki. Kopia "Mademoiselle" Chanel. Natomiast nowy zapach Guerlaina jak zwykle pierońsko słodki, nowe Givenchy nawet nawet, ale bez rewelacji. Całkiem przyjemny jest natomiast "Joy" J.Poteau.Pachnie czarną porzeczką.
Luloo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-19, 12:50   #2
benny
Raczkowanie

Re: Nowinki zapachowe

Też wąchałąm 'Carolinę', łojezuniu jakie słodkie, fakt nie jest to odkrycie roku, ale na zimę w sam raz jakem Karolina
benny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-19, 16:27   #3
elve
Rozeznanie

Luloo napisał(a):
> lada dzień pojawi się na rynku nowy zapach Caroliny Herrery "Carolina".Wąchałam moje wizażanki. Kopia "Mademoiselle" Chanel. Natomiast nowy zapach Guerlaina jak zwykle pierońsko słodki,

absolutnie się nie zgadzam, ani z "jak zwykle" ani z "pierońsko słodki" - l'instace jest śliczne! już pisałam na gazecie, ale tam nie każdy zagląda więc i tu7 pochwalam, pochwalam!

> nowe Givenchy nawet nawet, ale bez rewelacji.

mi się podoba pierwsza nuta, potem następuje niestety mdła kopia deep red...

> Całkiem przyjemny jest natomiast "Joy" J.Poteau.Pachnie czarną porzeczką.

uwaga: nie "Joy" tylko "Enjoy" - śmiem poprawiac , bo sama sie pomyliłam w pierwszym odruchu. To "en" jest w tle, większymi, przejrzystymi literami. A jak ktoś śledzi KW to zauważy, że nowy Patou już tam jest. Jam tego, nie chwaląc się, dokonała oczywiście społu z administracją
a zapach jest cudny, kupię se na gwiazdkę, tylko jak ja wytrzymam tak długo!??

W nosie kręci
elve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-19, 16:46   #4
201803120844
Konto usunięte

Nowego Patou nie wąchałam, Guerlaina też, ale Givenchy całkiem całkiem ,ale ja mam słabość do kwiatuszków Szukam czegoś orientalnego ale z nowości same banały,albo coś co nie nadaje się na co dzień. Przyjdzie pewnie przetestować jeszcze raz starocie.
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-19, 17:17   #5
elve
Rozeznanie

coralin, ja myslę! nie myśl sobie, że zapomniałam o tym zapachu na zimę, staram się wpaść na coś dla Ciebie (ale to ciężkie zadanie, opiszę moje perypetie, jak juz bedę wiedziała, co Ci zaproponować... albo jak sie poddam)
pzdrv

W nosie kręci
Stary 2003-09-19, 17:21   #6
201803120844
Konto usunięte

Dzięki Elve Taka trudna jestem?? Pozdrawiam
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-19, 21:02   #7
elve
Rozeznanie

Donoszę: są dwa kolejne nowe zapachy! Pierwszy, co prawda z 2002 roku, ale trafił do nas z opóźnieniem: Black Cashmere Donny Caran. Wspaniały, kadzidlany zapach, przypomina bardzo NU YSL, ale jest dla mojego nosa zdecydowanie bardziej udany, zarówno jesli idzie o zapach jak i o flakonik. Druga nówka to kolejny seksowny gadżecik spółki Dolce&Gabbana: nazywa się toto Sicily, i jeśli na tej wyspie faktycznie tak pachnie, to ja tam chcę pojechać! Pachnie bardzo słodko, orzechowo - łodygowo - miodnie, i ta nutka miodu, najtrwalsza ze wszystkich, nie daje mi spokoju - kojarzy się z czymś, ale nie mogę wpaść na to z czym (coś jak cukierki toffi? ale to chyba jeszcze nie to), no a jak coś się tak natrętnie kojarz, to nie popuszczę, jak nie sprawdzę.
Polecam oba, przynajmniej do powąchania! i na koniec moja ulubiona ikonka, co z tego, że bez sensu

W nosie kręci

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-09-19, 23:28   #8
KARINCIA
Raczkowanie

GG do KARINCIA

Ja juz nawet mam przyjemność sprzedawać nową Dolce & Gabannę "Sicily", jest po prostu boskie...
Informuję Was również że już niedługo na naszych półeczkach stanie nowy Hugo Boss damski, opakowanie trochę podobne do Deep Red`a, a zapaszek fajniutki...
mmmm....
Pozdrawiam
KARINCIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-22, 06:10   #9
Luloo
Raczkowanie

kochane wizażanki jak dobrze,że możemy się wymienić takimi informacjami. A przy okazji, czy zauważyłyście, że ciężko teraz upowlować w perfumeriach "Manię". czyżby Armani ją wycofywał. Potwierdziła ten fakt moja koleżanka.
Luloo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-22, 08:26   #10
Szarada
Zakorzenienie

To straszne. Skoro ten nowy D&G jest taki wspaniały, to wszystkie kobity się na niego rzucą. Czyli pozostanie mi czekanie około 5 lat, zanim ulica przestanie go nosić
Szarada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-22, 08:45   #11
diorek
Raczkowanie

uhu a ponieważ 5 lat to wersja optymistyczna - w takim wypadku Szarado nie pozostanie nam nic innego jak tylko udać się na Sycylię ....
diorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2003-09-22, 09:04   #12
Szarada
Zakorzenienie

Ach Diorku, może nie będzie tak źle... Po dwóch latach już "nie wypada" nosić takiego "starego" zapachu Poza tym przychodzą inne i wypierają te "staruchy" dwuletnie. No, nie dotyczy to takich szlagierów, jak np. Coco Mademoiselle, która króluje na ulicy już od kilku lat...

Powiedzcie mi, dziewczyny, czy nowy D&G przypomina trochę ich pierwszy zapach, ten w czerwonym pudełku ? Jest chociaż trochę kontrowersyjny ? Bo jak tak, to może ulica zwróci sie w stronę bardziej stonowanych zapachów...
Stary 2003-09-22, 10:06   #13
elve
Rozeznanie

hmm... hmm... kontrowersyjny to on raczej nie jest. łagodnie słodki. może być szlagierem niestety. no ale zawsze pozostaje czerone dg, prawda?
a co do Manii Armaniego: nic mi nie wiadomo o tym, żeby go wycofywali, w Trójmieście jest raczej dostępny.
pzdrv

W nosie kręci
Stary 2003-09-22, 13:08   #14
Szarada
Zakorzenienie

Jak takie łagodnie słodkie, to pupa zbita. No zostaje czerwone d&g, no zostaje Przynajmniej to.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości