|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zawroty głowy - poratujcie
Dziewczyny otóż, jak mówi już sam temat mam zawroty głowy, czuję jakby wszystko mi się kręciło i trzęsło w głowie. Mam takie cos po raz pierwszy i nie wiem z jakiego powodu. Dodam,że to nie od głodu. Wczoraj miałam to samo, i po jakiś dwóch godzinach ustało. Nie wiem co robić, bo jeśli trochę dłużej pochodzę to to się zaczyna. Jestem energiczna i z natury dośc szybko chodzę, więc jeśli bedę miałą takie coś dłużej to aaaa nawet wolę nie myśleć. Z góry dzięki za pomoc
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Zawroty głowy - poratujcie
Radzę zgłosić się do lekarza jak nie przejdzie , ja kiedyś też coś takiego miałam i to podobno było z przemęczenia lekarz przepisał mi preparaty wzacniające . trzymaj się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, z przemęczenia powiadasz, a może i tak chociaż staram się chodzic spać regularnie i nie zarywać nocy, ale faktem jest, że straszny śpioch ze mnie. Jeszcze raz dzięki
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Koniecznie do laryngologa. Może to coś z błędnikiem??!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Malinko, może to zapalenie ucha, coś z błędnikiem. idź do lekarza.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zmierz sobie ciśnienie. Może masz niedociśnienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ciśnienie zmierzyłam i miałam 101/77 i puls 112. Mama jak to zobaczyła to mało zawału nie dostała i stwierdział, ze ja mogę mieć niedotlenienie, ponieważ mam problemy z płucami, słabo pracują i może dlatego muszę szybciej oddychać i stąd ten puls. Analiza trochę pokręcona, ale możliwa w moim przypadku
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rzabbocop
|
Przypomnij sobie ile piłaś przez ostatnie 2 doby. Mnie to wyglada na odwodnienie organizmu (spadek ciśnienia i przyspieszony puls).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, co z tym błednikiem ??? Ja też mam od lat kłopoty z błędnikiem, nie jest to na pewno zapalenie ucha. Tego sie chyba nie da leczyć, bo i jak ? Ktoś wie cos na ten temat ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
witam
ja tez od 2 dni mam zawroty głowy,mam niskie cisnienie ,bedąc w ciąży pan doktor dziwił sie ze ja jeszcze zyje. poza tym mam chorobę lokomocyjną. nie pomaga zjedzenie czegoś słodkiego i wypicie napoju. zawroty głowy,drżenie konczyn. mąż twierdzi ze to z przemęczenia,stresu,niedo zywienia. ale ja nic nie robię więc skąd przemęczenie. powinnam zrobic badania ale boje sie ze jak zacznę chodzic do lekarzy to zaraz cos znajda. pozdrawiam i zycze wszytskim zdrówka. paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
To może byc również niestabliność odcinka szyjnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.