![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
<big>ZROBIŁAM POŻĄDEK-ciuchy,buty, dodatki, kosmetyki-misz masz :) rozm 34-38**********N I E A K T U A L N E************ Witam ponownie ojjj narobilo mi sie balaganu w poprzednim watku, wiec postanowilam go troche stuningowac A TO MOJA WISHLISTA http://www.wizaz.pl/forum/showthread...46#post6607846NO TO DO ROBOTY ![]() $$$ spodnie 3/4 rozm 36 z czarnego a'la sterego jeansu z jasnoróżowymi napisami jakby mażnięte farbą DOKLADKA KOSMETYKÓW!! 1. ODŻYWKA DO WŁOSÓW( CHYBA ZNISZCZONYCH)UZYTA 2 RAZY. AVON- 250ML 2. JAKIS PREPARAT NA PIEGI. DALAM ZA NIEGO 50ZETA, ALE W SUMIE NIE MAM ZA DUZO PIEGÓW JUZ, WIEC UŻYTY MOZE Z 3 RAZY.NIVEA- 40ML. DATA TO 02.2008, TYLKO NIE WIEM CZY TO NIE JEST PRZYPADKIEM DATA PRODUKCJI. W KAZDYM RAZIE MI NIC PO NIM NIE BYLO ![]() 3. CLEARSKIN- KREM KOLORYZUJACY Z FILTREM SPF 15. BARDZO FAJNY, SLICZNIE PACHNIE, NIESTETEY DLA MNIE JEDNAK ZA JASNY- KOLOR NATURALNY 4.MASKARA HIPOALREGOCZNA. OGOLNIE FAJNA ![]() ![]() 5. MASKARA- NIE WIE JAKIEJ FIRMY, BO NAPISY SIE STARLY. TAK SAMO JAK POPRZEDNIA TROCHE UZYWANA, ALE JESZCZE DZIALA ![]() 6. KOREKTOR AVON-U BAARDZO DOBRY! A PEDZELKU 7. EYELINER CZARNY W KALAMAZU 8. POMADKA OCHRONNA bebe CALA- UZYTA MOZE Z 3 RAZY 9. POMADKA OCHRONNA LYPSY- UZYTA 2 RAZY ORAZ 2 KARTKI RECZNIE ROBIONE RAZEM Z KOPERTAMI. JEDNA Z NAPISEM "KOCHAM CIĘ" A DRUGA Z "NAJLEPSZEGO!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZAPRASZAM W MOJE SKROMNE PROGI!! ![]() ![]()
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-09-30 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: <big>ZROBIŁAM POŻĄDEK-ciuchy,buty, dodatki, kosmetyki-misz masz :) rozm 34-38
$$$ cieniutka, sliczna bluzeczka 3/4 z powalajacym dekoldem. osdobiona koronkami i haftami. rozm 34-36- dopasowana$$$ nie maa
czerwona bluzeczka z napisem Las Vegas rozm 36-38 $$$ czerwona bluzeczka ![]() $$$ czarny dolf- sweterek z materialowymi naszywkami. z dziurkami na dole i napisem z tylu.
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-04-17 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: <big>ZROBIŁAM POŻĄDEK-ciuchy,buty, dodatki, kosmetyki-misz masz :) rozm 34-38
$$$ wiosenno- letnia bezowa kurteczka z kapturem. rozm 34. niestety nie zdazylam jej wyprasowac.
$$$ jasne beżowe ,proste spodnie, ze ślicznym haftem w pasie. rozm 34, ale wydaje mi się, że rozmiar odrobine zaniżony $$$ też jasne beżowe spodnie z prążki. proste. ładnie wyglądają na elegancko jak i na sportowo ![]()
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-04-08 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
PIERWSZA FOTKA JEST DO POPRZEDNIEGO POSTU
$$$i jeszcze jedne spodnie. tym razem cos bardziej eleganckiego i na kancik. spodnie beżowe, z lekko swiecącego materiału. rozmiar 34, ale i na kogos z małym brzuszkiem i rozmiarem 36 tez beda dobre, ponieważ materiał się lekko rozciąga. druga fota jest dosyć ciemna, bo mi nie wyszla. upst $$$bluza- sweterek. rozm M. bardzo ciepła i miła. oddam tylko za inny aweterek, albo spo ![]()
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-04-08 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
$$$ bluzka z napisem HUNA. rozmiar na metce- L, ale jak dla mnie to jest małe M.
$$$ ruda bluzeczka z brązowym i beżowym paskiem. rozm- chybaM $$$ kamizelka czarna- rozmiar wlasciwie to chyba uniwersalny, ale najlepiej pasuje moim skromnym zdaniem na 38
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
$$$czerwony, a wlasciwie bordowy sweterek. baaardzo cieply
![]() $$$czarna bluzka z gwiazdką z odsłoniętymi plecami. z tyłu jest mały defekt- brakuje kawałka niteczki, bo tam była metka ale juz jej nie ma. rozmiar od 36- 38 $$$ bluzka golf. z barwnymi wzorkami. rękawy i golf jest z materiału jak zazwyczaj sweterki czyli ciepły a środek z czegoś lekiego. bardzo fajnie sie nosi.
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
DRUGA FOTKA Z POPRZEDNIEGO POSTU
$$$bluzeczka zielona w niebieskie paseczki ![]() $$$biala bluzeczka z czerwonymi rekawkami- hmm rozmiar?? jest napisane ze na 152cm !!!! ( to chyba dziececa rozmiarowka) ale na mnie pasuje wiec moim zdaniem 34-36 :P stan- dobry
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-04-08 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
$$$ brazowa bluzka z kapturem- rozmiar 34( ale znowu moim zdaniem, bo na matce to podobno L!!!!!)<-------nie maa
$$$ czarny, klasyczny sweterek półgolf- rozm 34-36 $$$ jeansy-oba rozmiary- ok 36/38
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-04-01 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
$$$ bluzka- koszula, ze złtymi niteczkami- romiar 38
$$$ bluzeczka beżowa $$$ bluza na zamek, szara, z nadrukiem z przodu, na ściągaczach ze srebrnymi nitkami ![]() ![]() ![]() $$$ koraliki oraz mgiełka-spray- czereśnia z gałką muszkatołową(czy jak to tam sie pisze ![]() $$$ krem do depilacji Veet do twarzy i ciała- użyty 2 razy.w zestawie krem aktywujący, krem opużniający wyrastanie włosków(tak mi sie wydaje że to jest to ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-04-08 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
$$$ płaszczyk-kurteczka- kolor khaki, z haftem na plecach, rozmiar 38. najchetniej wymienie za buty lub inna kurteczke
$$$ kurteczka brązowa- rozmiar 38/40
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
$$$ czarne szpilki, rozmiar 37, zaloloze 2 razy- niestety chyba nie umiem w nich chodzic ;( stan bdb- za coś super-nie ma- polecialy do kafetki
$$$ trampki CZERWONE! rozm 38 dlugosc wkladki- 22,5cm za kostke ![]() $$$trampki CZARNE rozm 38 dlugosc wlkadki- 24cm za kostke ![]() trampeczki świetnie pasują z kolorowymi sznurówkami, które tez posiadam w wątku ![]() $$$buciki na obcasiku, czarne, lekko lakierowane- rozm 36/37 ok 2 razy zalozone- stan-bdb ![]() dlugosc wkladki- 23,5 cm
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-08-13 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze
![]()
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-02-18 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
$$$ SZNURÓWKIIIII!!!!!! ;D
![]() ![]() *2x 50cm *sporo 75 cm * kilka 90cm * i 2x 150cm kolorowe ![]() ![]() $$$ i mała czarna torebeczka jak na fotce. dlugosc ok 20 cm, a dokladne wymiary moge podac na życzenie. $$$ sportowa, jasna i niezwykle pojemna jak na jej wielkość z tysiącem kieszonek torebeczka. nowa $$$ zielona materiałowa torba na rzepy.
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-08-13 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
$$$ jasna, beżowa torebka ze sztruksu, na rzepy. stan- dobry, poza tym , ze rzepy sa juz "wyrobione"
$$$ KRAWACIK ![]() ![]() ![]() ![]() $$$ apaszka w motylki $$$ aha. i jeszcze koraliki kolorowe 2 metry ![]() $$$ naszywka METALLICA $$$ zestaw 3 numerów z segregatorem "kurs malowania i rysunku"
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-04-08 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
$$$ żel do kąpieli pomarańczowy- ma niesmowity zapach- same pomarańcze nie maaa
$$$ a takie tam miski ![]() $$$ kartka ![]() ![]() ZDJ. TRZECIE( PIESEK) nie maaa
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-08-13 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
kartka w środku
PRÓBKI!!!!!!!!! AVON -anev intensywna kuracja przeciwzmarszczkowa 2x - anevkrem naprawczy Źródło młodoci na noc -solutions relaksujący krem na dobranoc do kazdego typu cery - solutions- krem relaksujący Botanisource ZIAJA - PLANTICA V szapmon do kazdero rodzaju włosów z jojoba - krem oliwkowy-lekka formuła- bardzo dobry ![]() ![]() -talk to stóp dezydorujący w kremie - krem do stóp głęboko nawilżający2x BIELENDA - kawior i trufle- krem pod oczy i do twarzy 35+ na dzien -kawior i trufle- krem pod oczy i do twarzy 35+ na noc - aktywna morska kuracja odmładzająca - królewski krem piękności - Time control kremowe serum pod oczy 45+ - Time control krem na dzień 45+ DERMIKA - krem nawilżający odżywczo wygładzający amincer - krem proteinowy przeciwzmarszczkowy pułtłusty z filtrem uva-uvb - przeciwzmarszczkowy krem na dzień z filtrami EVELINE LIFTING precyzja lasera trójaktywny krem na dzień do zery dojrzałej DAX -odżywczy krem na dzień probiotyczny z filtrem UVA-UVB 5X - odżywczy krem na noc probiotyczny4X
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-02-14 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA!!!! 01.03 08
tym razem buty!!!! gdzies je wygrzebalam, bo juz sa nienoszone, wiec chetnie sie ich pozbede. najchetniej za inne buty.wszystkie mniej w rozmiarach 36, 37, czasami 38. najpierw wrzuce fotki, a dokladne opisy i dlugosci wkladek i wysokosci obcasow na życzenia, no chyba ze bede miala chwilke to poopisuje je ![]() ![]()
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-03-01 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() czerwonych nie ma!!
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-06-05 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-03-11 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
i zaczynamy!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2008-03-01 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
niic niestety
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...19#post6536019 Komu, komu TAKĄ kieckę? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242466 ............. grejfruty, ananasy & oliwki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
tak wiec
za kurtke i bolerko chce ta sukienke ziaja- balsam do ciala odżywczo kojący- raz użyty avon odżywka do włosów zniszczonych- użyta 1 raz avon odżywka w sprayu do włosów zniszczonych moze masz jakies kremy do twarzy regeneracja odzywienie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6576703 - jaka ma konsystencje? odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
$$$ kurteczka brązowa- rozmiar 38/40
![]() |
#25 |
BAN stały
|
myslalam ze masz jakies krwmy tedy mogla bym sie wymienic
w tej sytuacji nie jestem pewna dam ci znac wieczorem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hmm, nie oddam raczej tally weijl za sam zel.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nie, nie. wszytskie rzeczy co mam w watku sa aktualne. jak cos wymieniam, to usuwam i zdjecie i opis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nie jestem do konca przekonana czy chce te torebke oddac, tym bardziej ze idzie wiosna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
puder uzywany mysle ze jest połowa
a ozdoby na pazurki to takie kółeczka z dziurką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.