![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perles Lalique,Molinard,Jadore,C zekoladka Bourjois,nowe kremy i wiele innych.
Nieaktualne.
WYMIENIONE Helena-Szal nowy,też tylko wyjęty do fotki. Szal w kolorze morskiego błękitu,w kolorystyce inspirowanej wszystkimi odcieniami morskiego błękitu:niebieskim kolorem oceanu,zielenią fal,turkusem laguny,szarością spienionych wód.Mieniący się jak ocean szal przeszywany srebnymi nićmi ozdobi Twoje ramiona niczym wyrafinowana biżuteria. Materiał 100 %wiskoza.Wymiary 160na 60 cm plus po 5 cm frędzle. -Lanvin Eclat d'Arpege,odlewka około 20 ml w butelce z atomizerkiem.Robiona osobiście przeze mnie ,a buteleczke oryginalną oddałam.Ma super opinie na KWC. Wymienię najchętniej na krem lub odżywke do włosów . leci do*nulki*-Bez Yves Rocher-30 ml (ubytek testowy,niewidoczny) z kartonikiem.Śliczny,natur alny zapach majowego bukietu bzu,bez zbędnych dodatków. Wymienię na odżywki do włosów,kremy..Fotkę dodam jutro. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3144 -NOWOŚĆ Serum Vegetale Force+,YVES ROCHER.Nowy w kartoniku i zafoliowany.Idealny na prezent. Krem intensywnie ujędrniający sprawi,ze Twoja skóra będzie odmłodzona i odżywiona 24h\24.Formuła wzbogacona jest o olejek z winogron i masło karite o działaniu odżywczym.Kluczowy składnik -oligosacharydy z jabłka,prawdziwy koktail urody przywraca komunikację międzykomórkową na wszystkich poziomach skóry,wygładzając,ujędrni ając i dodając blasku.Bogaty krem z drobinkami rozświetlającymi.Doskonał y do suchej skóry.Można zastosować jako maseczkę.50 ml.Cena tego kremu 110 zł. -Inositol Vegetal Yves Rocher.Przeciwzmarszczkowy krem na noc.40 ml kartonik i zafoliowany,idealny na prezent. Przeciwzmarszczkowy,wygła dzający krem do twarzy na noc,wzbogacony o inozytol roślinny,który wspomaga oddychanie komórkowe zapobiegając starzeniu się skóry.Krem sprawia,że skóra jest wyrażnie nawilżona,nabiera blasku,wygładzają się pierwsze zmarszczki. Leci do angel-A8-Biała czekoladka -rozświetlacz Poudre Illuminatrice Bourjois. kod 8602.Ubytek maleńki,prawie nie widoczny,podobno 3 razy.Mam z wymianki.Wymienię tylko na krem do twarzy lub profesjonalną odżywke do włosów. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23432 -dr Hauschka Cosmesi.Crema Solare 20.Miniaturka w tubce 5 ml,bez kartonika. -Bioderma Creme ultra Protection spf 50+.Tubka 5 ml bez kartonika. Lecą do magsch-Perles de Lalique 50 ml z ubytkiem około 2-2,5 ml,bez kartonika.Nie oddam łatwo,tylko za coś z listy(z perfum lub wysokopółkowych kremów,odżywek do włosów o podobnej równowartości jak perły). Super opinie: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17070 --J'adore L'Absolu Dior.100 ml z malutkim ubytkiem,jest kartonik.Również tylko za cos z listy poszukiwanych perfum. -Molinard Fleur de Figuier,około 1\3 ze 100 ml,bez kartonika i bez oryginalnego korka(ma dopasowany z innych perfum).Chętnie wymienię na krem lub odżywkę do włosów. Jeden z ładniejszych zapachów figowych.Link z opisem i opiniami : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=figa -Paul Mitchell The Conditioner.Leave-in moisturizer and conditioner.Nawilżająca maseczka ,bez spłukiwania.Około połowy z 250 ml. Niedostępna w Polsce,bardzo wydajna. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-10-09 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perles Lalique,Molinard,Jadore,C zekoladka Bourjois,nowe kremy i wiele innych.
zdjęcia
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-10-09 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perles Lalique,Molinard,Jadore,C zekoladka Bourjois,nowe kremy i wiele innych.
cd zdjęć
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-10-09 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
fotki
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-10-09 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-10-09 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję ale nic nie wybiorę .J'adore i tak jest na razie zarezerwowane dla Anastazji bo ma figowca z mojej listy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi ,ale nie chce rozmieniać na odlewki.A buteleczke oddam tylko za cos z poszukiwanych przeze mnie.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A masz coś z tego co szukam za nią,bo za ciuszki i książki dziękuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A gdyby się nie zwolniła to z pozostałych nic nie wybierzesz za ten krem LRP?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi ale nie robię odlewek.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Lalique ?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
moze znajdzie sie u mnie cos za J'adore?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
-Paul Mitchell The Conditioner.Leave-in moisturizer and conditioner.Nawilżająca maseczka ,bez spłukiwania.Około połowy z 250 ml.
Niedostępna w Polsce,bardzo wydajna. -Nowa,wyjęta tylko do zdjęcia różowa kosmetyczka.Długość 22 cm,wysokość 13 cm.szerokość 12 cm.Zapinana na zamek i z rączką z boku. cos za to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Moze cos znajdziesz za Boss Intense?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276359 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
perfumove love
|
Interesuje mnie nawilżająca odżywka do włosów Paul Mitchell. Tak naprawdę dużo więcej, ale chyba nie mam co zaproponować m.in. za J'adore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie interesuje mnie tylko Chanel Precision Hydramax+
Cenowo chyba nie bardzo więc może chciałabys jeszcze cos?J'adore niestety nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze błyszczyk BS i ewentualnie Bez YR.Może teraz jakoś dopasujemy,mogę jeszcze oddać odlewkę Lanvina lub coś z miniaturek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.