|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię jak najszybciej :)
Cześć dziewczyny!!!
Robilam porządki w szafie no i jako że przybylo mi tu i ówdzie będę systematycznie pozbywać się jakiś rzeczy ![]() Jeżeli coś z jakąś rzeczą jest nie tak, to oczywiście przy danej rzeczy to napiszę. Rzeczy na zdjęciach są pogniecione ale tylko dlatego że leżaly w szafie i szczerze nie chcialo mi się ich prasować... ![]() ![]() Niczego konkretnego nie szukam, torebki, biżuteria, może jakis kosmetyk... jak coś mi wpadnie w oko to chętnie się wymienie bez problemów ![]() Dzisiaj wkleję tylko kilka sztuk, ale napewno będą dokladki ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie wymienię jak najszybciej :)
1. Czarna bluzeczka, rozmiar z metki s/m, nalożona kilka razy, fajnie wygląda bo ma tak jakby bolerko
![]() 2. bluzeczka czarno szarawa, rozmiar m/l 3. różowa bluzeczka z delikatnie prześwitującego materialu. Ma malą skazę z tylu - byla dziurka ale jest zaszyta - ja mam dlugie wlosy i nie bylo jej widać. Na zdjęciu jest pokazana.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4. czarna bluzeczka we wzorki z brokatu, rozmiar m/l
5. niebieska koszulka na ramiączkach rozmiar m/l 6. biala koszulka z napisem Glamour - nalożona dokladnie 2 razy... rozmiar L 7. kremowy sweterek rozmiar m/l 8. bluzeczka moro z plecami typu bokserka, rozmiar m/l
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.