|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kurtka skórzana + ??
Witam dziewczyny
![]() Chcialam zapytac czy takie zestawienie pasuje do siebie? Skorzana kurtka + kapelusz? Albo czapkapatrolówka? Jesli nie to jakie nakrycie głowy pasuje do takiej kurtki ? Pozdrawiam Renia
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2009-02-16 o 14:02 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kurtka skórzana + ??
moim zdaniem nie pasuje
ewentualnie jaka czapka taka "za duza" welniana ale nie kapelusz tez wszystko zalezy co na dole
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ubierz i zobacz jak to wygląda. Chyba że kupujesz przez internet? Tak na oko to wg mnie mało co pasuje do skórzanej kurtki
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ni, nie przez internet, wiem wlasnie ze bardzo malo pasuje do takich kurtek... A czapek welnianych nie moge nosic bo od razu mi pryszcze wyskakuja na czole :/ bo strsznie sie wtedy poce :/
Mam zamiar wlasnie jechac na zakupy i dlatego pytam. Na dole standardowo dzinsy rurki. Moze doradzicie cos co do butów do takiej kurtki ? Jakies niskie kozaczki. ?
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
do takiej kurtki pasuje wiele butów
kowbojki, oficerki, botki...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
a adidasy ??
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
zależy jakie adidasy... jeżeli pasują do reszty stroju to według mnie mogą być
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
niedawno był taki sam wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=278087
i prawie codziennie pojawia się nowy na temat skórzanych kurtek co do nich itp. więc może łatwiej by było gdyby powstał jeden duży na ten temat????![]() a tak na temat to nie podoba mi się zestawienie tej czapkipatrolówki ze skórzaną kurtką..... a tak pozatym to fajne jest tez zestawienie takiej kurtki z grubym wełnianym szalikiem i czaoką (też wełnianą) --> wersja zimowa
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem czapka duża wełniana albo bejsbolówka, buty to trampki labo balerinki ale gładkie bez zdobień no i spodnie rurki, oczywiscie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

ewentualnie jaka czapka taka "za duza" welniana ale nie kapelusz tez wszystko zalezy co na dole
Mam zamiar wlasnie jechac na zakupy i dlatego pytam. Na dole standardowo dzinsy rurki.
kowbojki, oficerki, botki...

i prawie codziennie pojawia się nowy na temat skórzanych kurtek co do nich itp. więc może łatwiej by było gdyby powstał jeden duży na ten temat????