|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Help mądre nosy lubię cinema i DolceVita nikt nie potrafi dobrać mi w tym klimacie
jak w tytule + mam roczego szkaraba i tone obowiazków jednak znalazłam czas na wiele wizyt w perfumeriach (Toruń nie ma ich tak wiele) mój nos też nie jest w stanie znieść aż tyle zapachów .. oczarowana jestem nadal cinema i dla mnie zimowym Dolce Vita (na razie za drogie muszę kupowac pieluchy
![]() ![]() Flower by kenzo i jadore - ostatnie próbki to całkwiecie nie mój styl ... to samo np codziene zapachy typu avon ![]() chciałabym cos nie za drogiego na codzień ![]() ![]() czytam WAS dść długo i jestem zachwycona Waszą wiedzą więc proszę Was o jakieś rady, sugestie - dziekuję!!!!!
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Help mądre nosy lubię cinema i DolceVita nikt nie potrafi dobrać mi w tym klima
Moze sprobuj Desnuda Ungaro - piekna, stonowana, absolutnie nie przeslodzona i cudownie rozwijajaca sie z kwiatowymi nutami wanilia
![]() ![]() ![]() dodatkowo flakonik ma taki maly bajerek - mozesz aplikowac zapach za pomoca dolaczanego pedzelka-mazidelka i poczuc sie jak prawdziwa ksiezniczka ![]() ![]() + na Allegro mozna ja dostac w baaardzo korzystnej cenie ![]() http://www.allegro.pl/item432130048_...123_f_vat.html http://www.allegro.pl/item433901185_...ja_unikat.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Help mądre nosy lubię cinema i DolceVita nikt nie potrafi dobrać mi w tym klima
ja też lubię DV i Cinema
![]() jeśli ma być niedrogo, to przychodzi mi do głowy Dune Diora (jest jeszcze promocja w Superpharmie) - to zach,który jest ze mną od lat obok DV Le Baiser du Dragon edp Cartiera -na allegro w dobrych cenach - a to z kolei moje ostatnie odkrycie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
Bardzo dziękuję Wam za propozycje idę wąchać
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
spin doctor
|
Może L'Instant Guerlain lub Amarige Mariage Givenchy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dla mnie takim zapachem jest Burberry Brit. Ciepły, gruszkowy, potem lekko migdałowy, wreszcie drzewny, ale nadal w jakiś sposób otulający, nie ma w nim nic suchego. Nawet te drzewne nuty są czymś osłodzone. Jeden z ulubieńców - dopóki nie poznałam Cinemy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A może Elle YSL ? klimat trochę podobny do Cinema.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam Cinema i DV,podobnie jak Małgosia791 proponuję Ci Amarige Mariage. Przepiękne i baaaaaaaaaaaaardzo trwałe.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a ja polecam organzę givenchy :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z obiema Małgosiami
![]() ![]() Może przetestuj jeszcze Sensi, Truth, Burberry London (stare), klasyczną Organzę, Casmir, Desnuda, Love in Paris, Champs Elysees, Sensations, Style i Stylessence. Tyle na szybko przyszło mi do głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze co mi przyszło do głowy - Gloria Cacharel. Tylko ona niestety nie jest już dostępna w perfumeriach. Tak samo Cristobal
![]() A z Avonu testowałaś Extraordinary? Bo on też taki ciepły, słodki jest. A może Brit Red? Allure Chanel? ![]() Po testach czekamy na relację czy coś CI wpadło w nos ![]() Dodam, że jeśli zależy Ci na rozsądnej cenie, to zaglądnij np. do Super-Pharm. Tam mają ciekawe promocje na niektóre zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Moja propozycja to Max Mara (prostokątny przezroczysty flakonik). Słodki, ciepły, w sam raz na jesienne dni. I na Wizażu wyczytałam, że podobny do Cinemy. Choć akurat na mojej skórze to podobieństwo okazało się bardzo ulotne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.