![]() |
#1 |
BAN stały
|
Premier Jour N. Ricci, Cinema E'te YSL, Seboradin kuracja, Oriflame, Avon, Amway, YRNIEAKTUALNE Otwieram nowy wątek bo ze starego wymieniłam już 90% tego, co jest w (mylącym) tytule ![]() 1. Odpisuję w wątku, w którym zaczęła się rozmowa 2. Nie interesują mnie Ż A D N E ciuszki 3. Wysyłam kosmetyki CZYŚCIUTKIE i tego samego oczekuję. Uczciwie mówię, że jesli otrzymam potłuszczone, brudne rzeczy (a nie będzie tego zaznaczonego w opisie), nie wystawię pozytywa. Zapraszam
![]() Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-09-17 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Premier Jour N. Ricci, Cinema E'te YSL, Seboradin kuracja, Oriflame, Avon, Amwa
LIFE by ESPRIT, dezodorant perfumowany dla mężczyzn, zostało na moje oko ok 3 ml. Najchętniej "przepsikałabym" w szklaną fiolkę, bo opakowanie (w razie wysyłki) jest ciężkie
Odlewki w buteleczkach z atomizerkiem, każda 5 ml, 100% oryginały: CERRUTI IMAGE CARTIER MUST Oryginalne próbki męskich zapachów z Sephory (atomizerki): PARIS HILTON For Men Cologne 1.52 ml (kartonik) CAROLINA HERRERA Aqua 2 ml (kartonik) BVLGARI Pour Homme1.5 ml (kartonik) ANNAYAKE Pour Lui 2 ml (kartonik) PACO RABANNE ULTRAVIOLET Man 1.2 ml PIERRE CARDIN EMOTION, 30 ml edp, kartonik, 3 razy psiknięte. Jednak nie mój ![]() Z wymiany z Vilandrą, kupione osobiście przez Nią w perfumerii. DOKŁADKA: NOWA sól do kąpieli MINERAL CARE SPA ELIXIR, 300 g, made in Israel ![]() NOWY, rozświetlający balsam Celine Dion PARIS NIGHTS, 75 ml. NINA RICCI PREMIER JOUR, 50/100 ML edp. Mam z wymiany z Idiaminką, więc na 100% oryginalne ![]() YSL CINEMA FESTIVAL D'ETE - ubytek z 90 ml widoczny na zdjęciu, zostało ok 60 ml, myślę, że nawet troszkę więcej. Wymienię TYLKO na inne perfumy, ew. mniejsza ilość perfum + coś jeszcze - leci do justyna28 - leca do Mucci18 Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-09-15 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Premier Jour N. Ricci, Cinema E'te YSL, Seboradin kuracja, Oriflame, Avon, Amwa
ORIFLAME, DAILY SCRUB, 125 ml, peeling nowiusieńki, jak go producent stworzył
![]() ARTISTRY (Amway), Mleczko oczyszczająco - nawilżające SPF 8 (odpowiednik kremu do twarzy) do cery normalnej/mieszanej/tłustej - NOWE MINIPRODUKTY - 2 pasty do zębów Colgate - 2 żele pod prysznic Isana - szampon YUNG by Rossmann Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-09-09 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
MUS DO CIAŁA O ZAPACHU MANGO I FIGI, Kolastyna 250 ml. NOWY
ORIFLAME, SUN SPRAY SPF 15, ubytek ok 1/5 YVES ROCHER, Protectyl Vegetal - mleczko przedłużające opaleniznę, nowe, 30 ml. Zapach obłędny. SUN OZON, KREM SAMOOPALAJĄCY DO TWARZY (do ciemnej karnacji). Użyty przeze mnie 2 razy na samą twarz, jednak wolę bronzery ![]() KOLASTYNA SLIM BODY, serum ujędrniająco - modelujące do biustu - została połowa AVON, ANTYPERSPIRANT MĘSKI FULLSPEED W KULCE. Tylko otwarty dla sprawdzenia zapachu, nie uzywany! Brzydko zdarłam folię, ale dezodorant jest nowy. Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-08-25 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
AVON, kuleczki brązujące pomieszane z rozświetlającymi
![]() ![]() ORIFLAME GIORDANI GOLD, luksusowy róż do policzków w kolorze brąz. Mam z wymianki, kolorystycznie i w użytkowaniu jest wspaniały, ale jako że uzywam filtrów na twarz, nie mogę maziać się gąbeczką. Na zdjęciu jest położony na stole, dlatego wydaje się go mało. Ubytek jednak jest minimalny, może 1%, ale raczej nawet nie. BOURIOIS, RÓŻ DO POLICZKÓW, kolor Abricot 02. Przeterminowany, maluje znakomicie. Kolor nie jest taki dziki jak na zdjęciu ![]() PALOMA, baza pod makijaż przedłużająca jego trwałość. Zużycia nie sposób ocenić, bo opakowanie jest nieprzeźroczyste, ale zostało niewiele może 10-20%. Dorzucę jako drobiazg do większej wymianki ![]() BIOTHERMGlossy Splash, Moisturizing Aquatic Gloss Shimmering Reflections. Cudownie pachnący błyszczyk ze srebrzystymi drobinkami. Mam z wymiany z Idiaminką (dziś dostałam), niestety - zupeeełnie nie mój kolor... a tak się na niego napaliłam ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18217 INGLOT VERTIGO, pojedyńczy cień do powiek, otworzony ok 8 mies. temu, więc zostało mu jeszcze 10 miesięcy ważności. Kupiony osobiście w sklepie Inglota. Ubytek - może 0,5 % Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-08-25 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
MISS SPORTY, cień do powiek, kolor basalt 41 (hmm, taki... węglowy błyszczący
![]() GOLDEN ROSE, wygładzający lakier do paznokci do francuskiego manicure. NOWY KREDKI DO OCZU (mogą być po terminie ważności, ale słowo - nie pamietam ![]() W każdym razie malują dobrze, ja nie zauważam różnicy) ORIFLAME - gruba, jasnozielona Green Gleam ORIFLAME - wysuwana brązowa (zostało ok 3 cm) ORIFLAME - wysuwana szara (zostało ok 3 cm) AVON - rozświetlający puder w kulkach, po terminie wazności, malują jak zwykle. Zostało ok 40 perełek. Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-08-25 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
moze cos u mnie za:
meskie probki najchetniej wszystkie bo msze wybrac prezent dla chlopaka ![]() ARTISTRY (Amway), Mleczko oczyszczająco - nawilżające SPF 8 (odpowiednik kremu do twarzy) do cery normalnej/mieszanej/tłustej - NOWE SEBORADIN NIGER, Lotion do włosów przetłuszczających sie i skłonnych do wypadania. Recenzje na KWC mówią same za siebie ![]() SEBORADIN NIGER, zestaw: 5 saszetek szamponu + 5 saszetek balsamu + 5 fiolek lotionu + 1 saszetka maski Nano Effect. BIOTHERMGlossy Splash, Moisturizing Aquatic Gloss Shimmering Reflections. Cudownie pachnący błyszczyk ze srebrzystymi drobinkami. Mam z wymiany z Idiaminką (dziś dostałam), niestety - zupeeełnie nie mój kolor... a tak się na niego napaliłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Edynko, postaram sie sprawdzic te zapachy, ale addict2 juz raczej poleci za amorka. Zostanie tylko Clinique happy to be
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie Premier Jour. Na wymianę miałabym 30 ml Burberry London (nowe, z kartonikiem) plus coś na dokładkę np Verveine Yves Rocher 125 ml, lub coś innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=907 czy ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16331 ? Bo ten pierwszy rok temu wymieniłam... ale możliwe, że znów mi się go zachce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ten drugi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
A może Cashmere mist Donna Karan? Ok. 60/100ml. Tyle że nie przetestujesz go, jeżeli nie znasz, bo w Polsce do zdobycia tylko na allegro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Poczytałam, spodobały mi sie opisy na KWC. Więc chyba zaufam Wizażankom
![]() ![]() Tylko co zrobimy z ta różnicą w pojemności? Może sobie odpsikasz te 10 ml? Albo dobrzerzesz cos ode mnie? Mnie właściwie wszystko jedno, ugodowa jestem. Dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- SEBORADIN NIGER, Lotion do włosów przetłuszczających sie i skłonnych do wypadania (jest cały, nowy?) - SEBORADIN NIGER, zestaw: 5 saszetek szamponu + 5 saszetek balsamu + 5 fiolek lotionu + 1 saszetka maski Nano Effect. Jestem chętna na: 1 zestaw do włosów zniszczonych farbowaniem i modelowaniem 1 zestaw do włosów przetłuszczających się i skłonnych do wypadania - AVON, kuleczki brązujące pomieszane z rozświetlającymi kupione rok temu (do dziś uzywałam ). Na życzenie mogę je rozdzielić (czy mogę dostać połowę tych kuleczek? ![]() ? ![]() Zapraszam.
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak, lotion jest nowy, nieużywany. Połowę kuleczek Avonu chętnie oddam. Ja chętna byłabym na piankę Gilette, 2 jednoczęściówki Wilkinsona oraz żel Esprit dla mężczyzn. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
żel Gilette jest wart ok. 20zł, jednoczęściówka - 6zł (za 1szt.), męski żel Esprit- 15-18zł Mogę się wymienić, ale musi się to opłacać obu stronom. ![]()
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2008-08-29 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czyli łączna wartośc Twoich rzeczy to ok 47-49 zł. Lotion Seboradin w aptece kosztuje 14 zł + połowa kuleczek Avonu (nowe całe opakowanie kosztuje ok 48 zl, ale że chcesz pół i nie sa one nowe, powiedzmy - 20 zł + 2 zestawy, których co prawda wartośc trudno mi ocenić, no ale niech będzie, że 6 zł jeden (w skład zestawu wchodzi 25 ml lotionu, 25 ml szamponu, 25 ml balsamu i 10 ml maski) = ok 46 zł Więc chyba wartość naszych rzeczy jest podobna? Nie piszę nigdy Wizażankom, że interesuje mnie cos wielokrotnie droższego, niż rzeczy, które Je interesują u mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie premier jour i kulki avon (tylko brązujące)
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Nina poleci zapewne do Vilandry, kulki Avonu są, tylko nie wiem czy wszystkie, czy połowa (zależy czy wymianka z aniołembezskrzydeł dojdzie do skutku, czy nie). Mnie u Ciebie zainteresowało masełko w sprayu Ziaji, chętnie oddam za nie kulki Avonu (całe, połowę - obojętne). Tylko muszę poczekać na wyjasnienie sytuacji wymiankowej o której pisałam wyżej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
No to niech będzie ten Lancome, ładniejsze opakowanie ma ![]() Wierzę na słowo, że jest świeży? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
oj no własnie zauważyłam,ze vilandra się załapała na premier
![]() ![]()
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.