![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Seksoholicy z czatu!
Drogie Wizażanki, jeżeli powtarzam już istniejący wątek to przepraszam
![]() Mój kochany mąż jest w delegacji,a je leżę z zapaleniem płuc (leczcie się wcześniej, nic SAMO nie przechodzi!) więc wpadłam na pomysł nowego wątku. Weszłam na czata (niech mi Tż wybaczy) wpisałam odpowiedni nick i już po chwili wiedziałam,iż moja teoria będzie podparta dowodami ![]() Chłopak, który został był naprawdę fajny. Mieliśmy dużo wspólnych tematów i naprawdę wydawał sie fajnym facetem. WYDAWAŁ..bo na początku powiedział,że ma dziewczynę i szuka kochanki. są razem 4 lat, chce z nia być, dobrze im w łózku. ale jeszcze czegoś szuka....dodatkowych wrażeń ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seksoholicy z czatu!
Nie wiem ilu ich jest ale napewno są. To smutne,że tak się dzieje. Ja swojemu Tztowi ufam i sama też nie wchodzę na jakieś czaty czy cos.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() a jaki to byl czat ,ze jestes tak zaskoczona?? bo na onecie od razy prezentuja fujarki na kamerach wiec wiadomo co to za miejsce Bardzo wielu jest takich dlatego radze sie trzymac z dala od ogolnych czatów Chyba lepsze sa jakies tematyczne dla ludzi z hobby |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A propo zdj, to tez kiedyś dostałam coś takiego. Odpisałam gościowi, że ma małego i że czymś takim to nikogo nie podnieci i sie odczepił. Na czacie można spędzić miło chwile, ale cały czas trzeba sie liczyć z tym, że większość ludzi robi sobie tam głupie żarty, albo notorycznie kłamie. Ale nie można się tym przejmować. Trafisz na buraka to klikasz z kimś innym. Pare fajnych osób zawsze można tam znaleźć. Polecam czaty regionalne ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mnie to już nic nie zdziwi..
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
po którymś tam razie człowiek się przyzwyczaja
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
czaty są żałosne kiedy wchodzi na nie czyjś tż i szuka "wrażeń"
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dokładnie.. Nie dość,ze sie przyzwyczaja,to jeszcze odechciewa sie tam człowiekowi wchodzić przez takich cymbałów.. Juz nie pamietam kiedy ostatni raz tam byłam,a kiedyś dosyć często "czatowałam".
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() http://czat.onet.pl/ a dokładnie pokój:towarzyskie - "a może zdrada?" załącznik nie wierzę że autorzy onetu dali taki pokój .. ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
kiedyś siedziałam na czatach ale sporo tam właśnie takich zboczeńców więc podziękowałam za odwiedzanie wszelkich czatów i nie robię tego od kilku lat. podobnie jak mój TŻet.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
... choć nie Westwood
|
Pamiętam jak zaczynałam swoją przygodę z netem (miałam wtedy 13-14 lat) i czasem z kumpelą siedziałyśmy na czacie. Ile zboczeńców i wszelkiego rodzaju fetyszystów do nas pisało to nie zliczę... Od tamtej pory unikam czatów jak ognia
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Budowanie sobie percepcji nt ludzi na podstawie czatow interesujacych wynikow raczej nie da.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To,że na czatach aż roi się od przeróżnych zboków itp. doskonale wiem i wcale nie byłam zszokowana treścią niektórych rozmów, ponieważ wiedziałam czego mogę sie spodziewać. Ciekawiło mnie to czego tak naprawdę ludzie tam szukają ![]() Jedno tylko poważnie mnie zastanowiło: ilu facetów nie korzysta z tego typu czatów dla zabawy, tylko faktycznie po to,żeby znaleźć sobie kochankę. I to tak jak ten "mój niedoszły" z góry mówi o stałym związku i prosi o dyskrecję...
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie faceci wchodzący na takie czaty, żałują na agencję towarzyską i szukają dz.... za darmo. Ta sama katrgoria.
Ale nie oszukujmy się, to nie tylko męska działka. Ile "gorących laseczek" robi sobie dobrze w kamerkach w internecie. W Polskim już dużo, a na czatach zagranicznych- poprostu multum. Więc myślę, że oni jak i one mają swój świat, to ich bawi, kręci i jeśli wchodzimy na czat musimy liczyć się z tym, że wszelkie- bardziej lub mniej kulturalne propozycje- są dla tego towarzystwa na porządku dziennym- myślą, że szukasz tego samego. Już dawno nikt na czatach nie gada o książkach, filmach czy muzyce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak szczerze, to ja się jeszcze nigdy w życiu aż tak nie nudziłam, żeby spędzac czas z kims kto albo kłamie albo robi mnie w balona. Szkoda życia.
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ja rowniez mam za sobą doświadczenia z czatem.może to z ciekawości,lub nudów.
zawsze ciekawiło mnie zachowanie takich ludzi.zdażało mi sie rozmawiać ze "sponsor szuka..." z czystej ciekawości.chciałam się dowiedzieć,co ich pcha do takiego sposobu na"miłość". dowiedziałam się,że często jest to zwykłe lenistwo,brak czasu,lub strach przed poważnym związkiem.oczywiście nie interesowałam się tym osobiście.czasem była to rozmowa i zwierzenia,a czasem zwykłe zbywanie.internet jest anonimowy.można stac się boskim amantem z "kaloryferem" i 30-to centymetrowym,lub boksą modelką z wielkim biustem. z mojego doświadczenia nawiązywanie rozmow do sexu wynika z natury.często w rozmowach ze znajomymi łatwo przechodzi się na tematy sexualne.nie są to bardzo pruderyjne,ot takie lekkie.kawały,dowcipy,cza sem jakies słowo kojarzące się z sexem budził śmiech.może temat sexu zbliża ludzi?może dlatego,ze jest częścią życia większości ludzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
bylam kilka razy na czacie [dawno temu] i stwierdzilam, ze jest to strata czasu.
faceci pisali rozne bajery, typu, ze graja w druzynie Resovii itd. taaa, a ja jestem popularna aktorka z Holllywood ![]()
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czat - sposob zabicia czasu, imho slaby, ale jak widac, niektorym odpowiada.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takich amatorów dodatkowych wrażeń może czasem spotkać przykra niespodzianka- mój kolega swego czasu namiętnie czatował z tymi internetowymi zboczkami ( wchodził na czaty jako "Ognista Janina" ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale sa tam tez osoby które poprostu mają ochotę porozmawiać, zwierzyć się, a czat jest miejscem zupełnie anonimowym. Niektórzy właśnie tego potrzebują. I nie wszyscy klikający tam są jakimiś odmieńcami. Ja na przykład na czacie poznałam swojego TŻ i jest on idealnym facetem. Dla porównania, to ja poza czatem cały czas trafiałam na typowych uwodzicieli, którym tylko jedno było w głowie - wykorzystać i zostawić. Na czacie jednak dużo łatwiej jest eliminować takie osoby.
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie miesno-buraczana atmosferka skutecznie zniecheca do zagladania na czat. I nie biega tu o tematyke rozmow - ale o sposob i intencje podejmowania tej tematyki sie tu rozchodzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Nie cierpię czatów.
Byłam pare razy na czacie dla lesbijek, tam poznałam swoją dziewczynę. I była ona chyba jedyną dziewczyną, z którą rozmawiałam na tym czacie :O Reszta to byli jacys napaleni zboczeńcy, którzy szukali "wrażeń". Chociaż nie tylko faceci pisali głupoty ;/ Jedna laska, zaproponowała mi zostanie jej niewolnicą (?!). Znalazłam swoje Szczęście i nie mam już czego szukac na czatach, wiec nie bede na nie wchodzic ;/
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
parę przykładów takich zboczeńców:
http://meskiespytki.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja niby miałam łatwiej, bo szukałam faceta, ale i tak czasami czułam się jakbym miała na czole przylepioną kartkę z napisem "czekam na zboczeńca" ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wiedźma
|
A właściwie po co przyzwyczajać się do takich rzeczy?
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Mnie juz to nie dziwi, nie wchodze na czaty od wielu lat zeby sobie cisnienia nie podnosic.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.