|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: brązera z drobinkami i pudru sypkiego rozświetlającego - lekko opalony odcień
ale pewnie szukasz cegos z w yszej polki? bo jezeli niekoniecznie to mam cala palete rozswietlajaco brazujaych pudrow bell nowych z drobinkami wlasnie w kolorze zlotym badz srebrnym dowyboru
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Dot.: brązera z drobinkami i pudru sypkiego rozświetlającego - lekko opalony odcień
Cytat:
Co do palety pudrów to bardzo prosiłabym o fotkę, jeśli nie zrobi Ci to kłopotu. Bardzo podoba mi się rownież Twoja Ninka. I ewentualnie powiedz co chciałbys w zamian. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
U mnie w wątku róż mineralny Maybelline. Sypki, odcień brązujący właśnie.
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
heh no ja mam brązer colistara....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
heh spoko chodz wiem ze i znajda sie tu Panie ktore nie toleruja niczego ponizej givenchy chanel itp sama mam ta paletke u siebie w lazience i musze ci powiedziec ze bardzio fajna ale mam je 3 wiec chce sie z kims podzielic bo w zyciu tego nie zuzyje. Pudry sa nowe przez nikogo nie uzywane oczywiscie maja jak moze tam gdzie zauwazylas jakis minilany odprysk ale bylo to zwiazane z transportem
poniej zdjecia jezeli chcesz pocztac cos wiecej zagladnij tutaj http://www.bell.com.pl/index.php?opt...=73&Itemid=107 u ciebie spodobalo mi sie ESTEE LAUDER Pure Color Gloss Crystal - 3/6 ml - brak naklejki z numerkiem ale kolor taki jak na fotce pierwszy z prawej - Frosty Pink Tester pomadki Loreal nr 865 rózowo cieliste opalizujące złoto. Do opalenizny rewelacyjna. Ubytek ok. 35% LANCOME FLASH BRONZER . Quick dry. Face and body. 40/50 ml SWEDISH BEAUTY BRONZE BODIES SUNLESS Sun Ozon Samoopalacz w sprayu 200 ml nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
Reszta na pewno nie przyda mi się . Nie idzie tego wydłubac ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
Sun Ozon + pomadka Loreal lub Sun ozon + błyszczyk Estee Lauder lub Estee Lauder + Loreal Czy odpowiada Ci któraś konfiguracja ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Sun ozon + błyszczyk Estee Lauder
ten mi odpowiada zapraszam na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.