|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Porządki w szafie!! Super buty ciuszki i dodatki!!!
Witam Wszystkich!!!
Jestem tutaj nowa a mam sporo rzeczy na wymianę. Butyy (roz. 38 i 39) ciuszki i dodatki. Mam nadzieję ze którejś z Was sie coś spodoba u mnie. Na początek wystawię tylko część, niedługo resztę. Poszukuję: -sweterki -bluzeczki -kamizelki -tuniczki -spodenki -sukienki -buty (roz.38, 39) -kosmetyki Proszę odpisywać u mnie w wątku !! ![]() Edytowane przez Edunia1700 Czas edycji: 2008-09-09 o 19:00 Powód: Postanowiłam poprawić swój wątek ponieważ nie podobał mi sie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Porządki w szafie!! Super buty ciuszki i dodatki!!!
1.Seksowne czarne butki z lakierowanej skórki rozmiar 38. Wysokość obcasa 8cm. Byly noszone 2 razy. Stan butów jest bardzo dobry. owe Dodaje nowe fleczki.
2.Brązowe czólenkaa marszczone z przodu rozmiar 39. Buty w bdb stanie. 3.Czarne buty zapinane na kostce. Rozmiar 38. Buty były raz przymierzane. Stan bdb. 4.czarno-białe koraliki. Edytowane przez Edunia1700 Czas edycji: 2008-09-09 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Małaaa dokladkaa:
- różowe seksowne szpilki z kokardką ![]() - ciemno zielony płaszczykk w bdb stanie rozmiar s. -bluzeczka z dlugim rękawkiem w panterkę rozmiar s byłam w niej z 3razy... Edytowane przez Edunia1700 Czas edycji: 2008-09-17 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
podobaja mi sie te butki
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1220981013 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Hej. Znajdziesz cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1221657050 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.