|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
NOWE: Kolastyna, Oriflame, sól z Morza Martwego, Celine Dion, Amway, Yves RocherNIEAKTUALNE Na wymiankę mam kilka nowych, świezych, nieużywanych kosmetyków. Nie wiem na co chcę wymienić, więc piszcie, zapraszam ![]() Jedna jedyna zasada - wysyłka musi mi się opłacać (chodzi o stosunek ceny kosmetyku do ceny wysyłki). ORIFLAME, DAILY SCRUB, 125 ml, peeling - żel do mycia twarzy, b. wysokie noty na KWC ARTISTRY (Amway), Mleczko oczyszczająco - nawilżające SPF 8 (odpowiednik kremu do twarzy) do cery normalnej/mieszanej/tłustej. Opakowanie napełnione jest w 3/4 i jest to pojemnośc oryginalna (dostałam w zestawie składającym się z 3 kosmetyków Artistry, były oryginalnie zapakowane). GOLDEN ROSE, wygładzający lakier do paznokci do francuskiego manicure Leci do Gothic_Daisy: Sól do kąpieli MINERAL CARE SPA ELIXIR, 300 g, made in Israel Perfumowany, rozświetlający balsam Celine Dion PARIS NIGHTS, 75 ml MUS DO CIAŁA O ZAPACHU MANGO I FIGI, Kolastyna 250 ml. Owocki, owocki, owocki YVES ROCHER, Protectyl Vegetal - mleczko przedłużające opaleniznę, nowe, 30 ml. Obłęeeeeeeeeedny zapach waniliowo - kokosowy...? Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-09-19 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NOWE: Kolastyna, Oriflame, sól z Morza Martwego, Celine Dion, Amway, Yves Roche
coś u mnie za:
Sól do kąpieli MINERAL CARE SPA ELIXIR, 300 g, made in Israel MUS DO CIAŁA O ZAPACHU MANGO I FIGI, Kolastyna 250 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Dot.: NOWE: Kolastyna, Oriflame, sól z Morza Martwego, Celine Dion, Amway, Yves Roche
Cytat:
LANCOME JUICY TUBES kolor 22 Melon, ok połowa i WAXa. Ale chyba musiałabys sobie cos dobrać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
tak sobie myślę, że w sumie mogłabym wziąć jeszcze to:
Perfumowany, rozświetlający balsam Celine Dion PARIS NIGHTS, 75 ml ORIFLAME, DAILY SCRUB, 125 ml, peeling - żel do mycia twarzy, b. wysokie noty na KWC YVES ROCHER, Protectyl Vegetal - mleczko przedłużające opaleniznę, do tego Sól do kąpieli MINERAL CARE SPA ELIXIR, 300 g, made in Israel MUS DO CIAŁA O ZAPACHU MANGO I FIGI, gdyby Ci pasowało za melona i waxa, o ile to tym razem z mojej strony nie jest za dużo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Błyszczyk Lancome jest uzywany i jest go połowa, WAX jest taniutki, a wartosc wymianki z mojej strony to ok 85 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ok, rozumiem
![]() to co byś dołożyła z tych rzeczy do: Sól do kąpieli MINERAL CARE SPA ELIXIR, 300 g, made in Israel MUS DO CIAŁA O ZAPACHU MANGO I FIGI, za melona i waxa, żeby Ci się opłacało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to ja jeszcze raz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
Możesz mi podac linka do waxa, którego masz? Bo znalazłam dwa różne do różnych kolorów włosów i nie wiem, o którego chodzi ![]() Mogę dodac żel-peeling Oriflame albo mleczko YR i balsam Celine Dion ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
cos za balsam celine dion
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
Oki oki, już nie męczę ![]() Tak jak pisałam, do soli i musu mogę dodać żel-peeling Oriflame albo mleczko YR i balsam Celine Dion. Jeśli Ci to odpowiada, to mamy wymiankę ![]() Jeszcze tylko proszę o zapewnienie, że błyszczyk jest świeży... bo ostatnio dostałam błyszczyk który zwyczajnie śmierdział starością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.