![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
On nie odbiera telefonów..oj ci instruktorzy jazdy ..:(
Witajcie..
Potrzebuje waszej rady i wytłumaczenia. Robie prawo jazdy [ dośc już długo ale mniejsza o szczegóły], musz e sie ustawic na dodatkowe godziny ,znalazłam w końcu instruktora który wszystko tłumaczy ,ma podejście do kursanta,doskonały talent dydaktyczny,w skrócie uczy bardzo dobrze..co więcej.to nowa szkoła i jest tam taniej niz w konkurencji.Jezdziłam juz z nim troche a teraz dzwonie..i on nie odbiera.Dlaczego ? Skoro dzwoniłam w piatek około 12..prowadził auto -rozumiem ..mowił abym zadzwoniła wieczorem ..nie odebrał..miał się przypomniec gdybym nie zadzwoniła..wielkie nici..dzwoniłam wczoraj z nr ukrytego -nie odebrał ,nie odebał z mojego numeru itd.. Nie chodzi mi o jakieś randk i z nim czy spotkania.Tylko jazdy bo egzamin blisko.Mam pieniadze on o tym wie ,że mu zapłace..] A z tel nici..coś musiało się stac..co ja zrobiłam żle??? Martwi mnie ten fakt.CO więcej musz e iśc na rodzinnego grilla z ciotkami i kuzynkami .Zupełnie brak nastroju...w głowie tylko pytanie..dlaczego on nie odbiera...nie che iść do konkurencji..chce z nim jezdzic.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: On nie odbiera telefonów..oj ci instruktorzy jazdy ..:(
Będziesz się przejmowac tym, że instruktor nie odbiera telefonów od Ciebie? Ja rozumiem, że niedługo egzamin, stres i tak dalej, ale bez przesady... on ma też swoje życie, może stało się coś ważnego i nie może odebrac?
Raczej nie robi tego dla własnego widzimisię, więc 'wyluzuj' i więcej cierpliwości, polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
heh a moze nie odbiera bo dzis niedziela i nie chce zeby mu ktos zawracal glowe?
Nie masz w tel opcji ukrywania nr?mozesz jutro tak zadzwonic Niby nie randki ale dawniej tak sie na nie mowilo"ustawic sie z kims" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kochane jesteście.. ![]() ![]() mam opcje "ukryj numer" juz jej probowałam i nie odbiera z niej tez. DZWONIŁAM W PIATEK .mowił abym dzwoniła wieczorem-zero wczoraj zero z nr ukrytego..dziś nie dzwonie.jutro nie wiem .dół. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jutro zadzwon ,a jesli nie odbiera z ukrytego lub innego nr to mysle,ze nie powinnas tego odbierac personalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Kochana ameryki to ty nie odkrylas, ja często się spotkałam, że miałam do załatwienia jakąś sprawę ktoś mi powiedział, żebym zadzwoniła o tej i o tej i nie odbierał telefonow, zgadzam się jest to mega wkurzające ale co porobisz na takich ludzi. Nic. Nie przejmuj się tak bo to trochę głupie zajmowanie sie takim głupstwem. jeszcze n ei raz pewnie trafisz na takiego osobnika. Sprobuj jeszcze w poniedziałek, a jak nie to poszukaj kogoś innego.
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
wykasowałam jego nr z komórki . ![]() wasze posty troche m i w głowie rozjaśniły.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Z doświadczenia iwem, ze różne podejscie i zwracanie uwagi na różne aspekty jazdyj est dobre, takze jesli na niego nie lecisz (a pewna jestem ,ze lecisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
o Jezu, chciałabym mieć tylko takie problemy...Weź dziewczyno wrzuć na luz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej..ale ja już zdaje 3 raz..ustawiona jestem z nim na 2 godziny a chciałam jeszcze na 2 godz więc o to te tel się rozchodzą..to już mój 4ty instruktor,oceniam go pod wzgledem dydaktycznym najlepiej dlatego zalezy mi na tych 2 godzinach z nim..i jako jeden nauczył mnie łuku..hehe własnie na tym oblałam pierwszy raz.On ma stalową cierpliwośc do mnie jako jedyny..nie flirtuje z nim. Chcę te jazdy,miedzy nami nie ma podtekstów,gadek bez sensu. Narazie mam doła.Milion myśli nie zebranych w jedna całość ....... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nie rozumiem co chcialas osiagnac przez zalozenie tego watku
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Skoro on nie odbiera, a Ty na niego NIE lecisz, to po co cały ten dramat?
![]() Zamiast bić się z myślami, popytaj znajomych, którzy już prawo jazdy zdali (najlepiej za 1, 2 razem) u kogo się uczyli, weź numery telefonów i umów się na jazdy... Skoro on nie odbiera, a wciąż pozostajecie na gruncie intruktor - kursant, to poczuj się oficjalnie olanym klientem i nie dzwoń już do niego. Weź pod uwagę też to, że może faktycznie ma masę zleceń (skoro jest taki doooobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
racja..olana klientka.nie zadzwonie.ale wiem ze bedzie mnie kusic.... dziwi mnie tylko jego tekst...:"jeszcze pojezdzimy.." i "nie zadzwonisz to sam ci się przypomne..." dlaczego obiecuja i nie dotrzymuja..???? czemu....smut.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli nadal twierdzisz, że to tylko relacja instruktor-kursantka, to olej go - bo takie zachowanie świadczy o lekceważeniu klienta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Business is business ![]() Poza tym, nie brałabym takich haseł poważnie - pewno każdemu tak mówi na odchodne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
taaaaa no wcale na niego nie lecisz ![]() a skoro masz umowione dwie godziny, to sie wtedy umow na nastepne i juz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tez tak mysle.
ewentualnie napisz mu smsa.
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mądre ![]() ale my wiemy z innego wątku że on ci się podoba ![]() ale jeśli nie odbiera to olej temat. dzwonienie nic ci nie da. niektórzy nie potrafią powiedzieć wprost tego co myślą. a jak sie bardzo upierasz to zadzwoń ze stacjonarnego-to najczęściej odbierają ![]() są i tacy ludzie którzy zastrzeżonych nie odbierają w ogóle,nie tylko instruktorzy więc tak sie nie warto bawić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
biegam dla Zabawy
|
Heh taka sytuacja, że ja bym sie paradoksalnie bardziej przejela jakby mi nie chodzilo o nic wiecej.
Bo to , że powiedzmy nie wychodzi mi z jakimś facetem to trudno, wielu innych na tym świecie. Ale znalezc dobrego instruktora to juz większy problem. Ale skoro w innych wątkach sie przyznalas , że ci się podoba to musze cie zmartwić- flirtowanie to kazdy prawie instruktor uskutecznia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na co siły i od czego doły? ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli wg ciebie on sie domyślił ze coś mam do niego?Ale jja z nim nie flirtowałam,fakt podoba mi sie ale nie dawałam mu tego poznac,nie zadawałam pytan blizej nieokreslonych.Nie zagadywałam... ALE FAKT JEST FAKTEM OLAŁ MNIE.Przezyje.Jakoś przezyje.Na szczęscie znam jeszcze instruktorke. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Myślicie ze on raczej nie zadzwoni???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym czasami nie trzeba mówić nic i o nic pytać, a odpowiedzieć na jego zaczepne pytanie czy spojrzeć i od razu wiadomo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.