![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ciagle sama. gdzie problem?
hej
![]() a wiec ma 16lat. mowia, ze ladna... tak sami od siebie, po prostu... ,,fajna"?-mysle, ze da sie zniesc ![]() ![]() ![]() ![]() alee... (moze glupio zabrzmi) czego mnie nie chca? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: ciagle sama. gdzie problem?
Kurcze a jednak, az chce sie napisac, ze masz dopier 16 lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
mysle ze to nie w wieku lezy problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja też.. zbyt długi czas samotna...
Ale myśle że jak się poznaje wielu ludzi to jest szansa. Nie można się zamykać w sobie, izolować. A jeśl chodzi o uczucie.. to kiedyś napewno spotkasz takiego co to Ci w główce zawróci.. ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale znam kilka starszych od Ciebie dziewczyn, tez ladnych, fajnych, milych itp a samotnych
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Sama przechodziłam przez etap "jestem niebrzydka i sympatyczna. Dlaczego nie mam chłopaka??!!" i wiem że zabrzmi to banalnie, ale na wszystko przyjdzie czas. Ja pierwszego chłopaka mam w wieku 19 lat, a ja jestem jego pierwszą dziewczyną chociaż ma 21 lat, a jest przystojny i inteligentny. Na niektórych przychodzi czas wcześniej a na innych później. Wynika to raczej z tego, że nie chcą wiązac sie z byle kim i tkwic w byle jakich związkach. Głowa do góry i nic na siłę!
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Noo a ja mam 21 lat i co? też ciągle sama. Ja wiem czemu-bo jestem wybredna a temu komu ja bym chciała zawrócić w głowie niestety nie zwraca na mnie uwagi i tyle. A tak patrząc to wcale mi facet do szczęścia nie potrzebny tylko czasami mam chęć się do kogos przytulić itd.. Jak mnie kiedyś trafi to będzie i już..
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ja mam też 16lat i też sama
![]() ![]() kurde czasami aż trace nadzieje że kogos jeszcze poznam z kim bede szczesliwa .. zwłaszcza że ja sama a wokoło koleżanki z chłopakami .. czasami mysle dlaczego tylko ja sama, co mi brakuje ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kateusz - spokojnie, na to nie ma formuly czasowej, nie da sie tego zracjonalizowac.
Teraz jest troche inaczej, ale za moich czasow (jak to brzmi :P) 16 latek/latka nie w zwiazku to bylo cos zupelnie normalnego.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;8989543]Masz dzioucho problem, no rzeczywiście. 16 lat, ledwo co gimnazjum skończone i już się martwisz, że nie spotkałaś "tego jedynego"? Jeszcze przeżyjesz kilka "miłości życia" zanim męża poznasz
![]() gdzie napisałam że sie martwie że nie spotkałam tego jedynego ?;> nie czuje sie gorsza, a może w pewnym sensie czuje.. ze maja kogos , a ja nie ..; czasami sie po prostu smutno robi
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak więc ja myślę, że kiedy już znajdziesz tego odpowiedniego, to radość będzie tym większa, więc pomyśl sobie: nie warto troszkę więcej poczekać?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ja o wiele dłużej czekałam na tego kogoś... troszkę z własnej winy, no ale nieważne... a teraz znów jestem sama
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym - do tego, żeby kogoś mieć, też trzeba dojrzeć. Nie twierdzę że Ty jesteś niedojrzała, po prostu czasem lepiej poczekać, zastanowić się dobrze czego się chce od życia i od partnera - to może oszczędzić wielu stresów ![]()
![]() |
#16 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Z tego co napisałaś - nie ma żadnego problemu. Po prostu jesteś młoda i nie spotkałaś jeszcze odpowiedniego kandydata, nie ma w tym nic niezwykłego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Ja mam 17 lat i także jestem sama. Aż taka brzydka nie jestem, ciałko mam zgrabne. Charakter mam dziwny. Tzn. za dużo wycierpiałam już z powodu chłopaków i zaczęłam przed nimi się ukrywać. Nie pokazuje im siebie, tylko kogoś innego. Teraz już nawet nie umiem im pokazać siebie. Po prostu 3 lata wniosły w życie przyzwyczajenie udawania
![]() I chociaż bardzo to boli to nie jestem w stanie nic z tym zrobić. Mnie prawie zawsze ogarnia zazdrość, że moja koleżanka ma kogoś a ja sama ![]() Mi się ktoś podoba, w kimś innym zakochana jestem. Ale ani jeden ani drugi już mnie nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
A ja niestety napisze,masz dopiero 16 lat.Masz jeszcze czas na chłopców,możesz mieć ich wielu albo jednego przez kilka lat aż do ślubu.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Napisałaś, że czasem tracisz nadzieję na to, że spotkasz odpowiedniego chłopaka, więc prosty wniosek z tego, że martwisz się, że nie trafisz na tego jedynego. A to, że one mają "kogoś" to nie znaczy, że to "ten jedyny" i może to być tylko chwilowe zauroczenie, a za parę miesięcy mogą już z nim zerwać i chodzić już z innym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;8995817]Napisałaś, że czasem tracisz nadzieję na to, że spotkasz odpowiedniego chłopaka, więc prosty wniosek z tego, że martwisz się, że nie trafisz na tego jedynego. A to, że one mają "kogoś" to nie znaczy, że to "ten jedyny" i może to być tylko chwilowe zauroczenie, a za parę miesięcy mogą już z nim zerwać i chodzić już z innym.[/quote]
ale ja nie z tym mam problem . Nie chodzi o to że martwie sei że znalazły już tego jedyego, bo w to wątpie, i mozliwe że bedą chodzic z innymi wkrótce ale o to że ja nawet nie bede chodzic z nikim .. ze nikogo nie bede miała nawe za pare miesiecy
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;8996484]Skąd wiesz? Masz czarodziejską kulę i dar przewidywania przyszłości?
![]() skad wiem .. hmm tak mi sie wydaje, oczywiscie że moge sie mylic i spotkac kogos dzis wieczorem, za tydzien czy 3 miesiace ale w to nie wierze. .. Nie wierze ze spotkam kogos kto sie mną zainteresuje tak samo jak jaa nim .
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Dziewuszki mam ten sam problem co wy mam 18 lat za 5 miesięcy studniówkę a partnera jak nie było dotychczas tak nie ma....
![]() Mogę wam przytoczyć słowa mojego starszego brata ma 21 lat: "Nie szukam dziewczyny bo jak przyjdzie czas to sama sie znajdzie" Ja wyciągnęłam z tego jeden wniosek: NIE MA SENSU SZUKAć "DRUGIEJ POłóWKI" NA SIłę BO SIę NIE ZNAJDZIE A JAK NIE BęDZIEMY SZUKAć TO CZYM PRęDZEJ SAMA NAS ZNAJDZIE ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakas bardzo wybredna nie jestem, ale sama i tak... Ciekawe czy tak jest naprawde...
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Madzia, może i dobre podejście, ale ileż można czekać
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
jak sie na siłę nie szuka to sam się znajduje. dziwią mnie dziewczyny obsesyjnie poszukujące chłopaka. Chyba lepszy jest żaden, niż bylejaki na siłę. Wystarczy poczytać sobie niektóre wątki o "miłości". Ja nigdy nie odczuwałam potrzeby aby mieć chłopaka i nawet nieźle na tym wyszłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja na siłę nie szukam, a też nie znalazłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.