|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Toksyczna znajomość....
Mam koleżankę, która zachowuje się jak jedynaczka w sensie, że wszystko musi być tak jak ona chce... Nie mam już do niej siły w każdym razie nie potrafię zakończyć jakoś tej znajomości
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
NaSteczkA ![]() ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Toksyczna znajomość....
No i co my mamy na to powiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
jakos nie wszystko z tego zrozumiałam, hmmmm...
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Czyżyśmy miały w znajmych tę samą rozpuszczonną pannę?! Tylko, że ona nikogo w wrocku nie poznała ale mimo to nadaje jakto tam spędziła lipiec i innych pierdołach.
Nie rozumiem za bardzo końcówki twojego postu... Rozumiem, że ona chce z Tobą jechac do wrocka. Ale co mają do tego koledzy, którzy mają samochód?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A ja nie bardzo wiem, czemu musicie koniecznie jechać na te imprezę razem?... zwłaszcza skoro, jak widać, nie przepadasz za nią. Ona do Wrocławia, Ty do tego innego miasta. A znajomi którzy mają samochód sami zdecydują co wolą, chyba nie będziecie się kłócić o środek lokomocji?
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Troszku tu namieszałam
![]() ![]() ![]() Drogie wizażanki, czy macie pomysł jak jej delikatnie dać do zrozumienia, że poporstu mam jej dosyć? ![]()
NaSteczkA ![]() ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
No dobrze,ale dlaczego ta znajomość jest "toksyczna"?
NaStazJa,z tego co zrozumiałam,to Waszym problemem są jedynie imprezy-gdzie pójść itd,chłopaki.. Dobrze mi się wydaje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem wiem, pewnie dla Was to błaha sprawa, ale ona ostatnio doprowadza mnie do szału...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Trochę ciężko jest mi to sobie wyobrazić, ale będę próbować
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale ja nie rozumiem problemu... ktos sie zachowuje dziwnie itd. = nie spotykaj sie z Toba osoba. DLaczego tak nie mozesz zrobic?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- dzwoni - nie odbieraj - spotykasz ja - nie chcesz z nia rozmawiac, to splawiaj ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.