|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Znikające tagi
Na forum pokazywanych jest 75 najpopularniejszych tagów. Tag z moim nickiem znajdował się w tym miejscu, ponieważ oznaczałam nim wątki z moimi makijażami i było ich dostatecznie, by uznany był za "najpopularniejszy". Jednak co jakiś czas mój tag znika - nie tylko z tego miejsca, znika z wszystkich wątków które tym tagiem oznaczyłam (i muszę oznaczać je kolejny raz). Dzieje się tak też z nickami innych Wizażanek - Pusia7, YenneferD, Gamegirl... Czy możesz mi to wyjaśnić, Złosiu? Czy umieszczanie takich tagów jest niezgodne z regulaminem, że co jakiś czas znikają?
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Znikające tagi
tak, tagi z nazwami użytkowniczek są usuwane co jakiś czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A czy jest jakiś zapis w regulaminie na ten temat? Szukałam, ale bardzo możliwe że nagle oślepłam i coś przegapiłam
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
A musi być w regulaminie wszystko zapisane? Słowo admina nie wystarczy?
Nie, nie chcemy w redakcji żeby tagi zamieniły się w konkurs tagowania wątków swoimi nickami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Złośliwcu, skąd ta złość?
![]() ![]() Dziękuję serdecznie za odpowiedź, będę na przyszłość wiedzieć, żeby nie tagować swoich wątków ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.