|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
trochę kolorówki, perfum, pielęgnacji.
NIEAKTUALNE
Pierwsza moja próba wymianki - żal wyrzucać, a nie wszystkiego używam: PERFUMY: - coco madmoiselle - chanel - mogę odlać dość dużo - odlałam max ile mogłam wymienić dla Mariolka13 - dune sun - dior - ze 100ml została połowa i mam jej już dość - szybko nudzę się zapachami - wymieniona z Dorota-Coco - obsession - calvin klein - z 30 ml zostało 20% - wymianka z Twitter - lovely - sarah jessica parker - z 30 ml zostało 70% - wymianka magsch - femme individuelle - z 30 ml zostało 50% - wymianka z Indiaminką wszystkie perfumy oryginalne - nie testery - kupowane w Sephorze KOSMETYKI pielęgnacyjne: - zestaw Biotherm 3 steps zielony - tonik z 30 ml zostało 70%, krem - 30%, żel - 20% - BanDi - serum intensywnie nawilżające z 30 ml 30% - ważność 02/09 - idealist estee lauder - z próbki 7 ml połowa - baza oriflame FACE PRIMER - 2 całe i 30% 3 opakowania - ważność - 06/10 - 3 próbki vichy nutriologie 1 - po 1,5ml - próbka orchidee imperiale guerlain - 1,5ml Kosmetyki kolorowe: - vichy dermablend - 25 nude - z 30 ml zostało około 30% - przygarnęła Dorota-Coco - sephora korektor 4 kolory - minimalne zużycie - wymiana kasiek1122 - terracota powder isadora - 44 highlight bronze - zużycie minimalne - wymianka magsch - maxi lips vipera - błyszczyki 217 i 213 - prawie nówki maziane 2 razy - kredka czarna z gumką lancome le stylo waterproof - została grubo ponad połowa dodatkowo: - soraya professional delikatne brązowienie - balsam do ciała ubytek prawie żaden - garnier skóra muśnięta słońcem skóra jasna - balsam ubytek 20% - wycofuję niestety - YR bronze nature mgiełka brązująca - zostało 40% - bioderma spot - raczej na wypróbowanie zostało koło 10% - błyszczyk YSL Golden Gloss - ubytek malutki - zamianka Indiaminka odlewki - lacoste pour femme - kenzo leau par zdjęcia post #4 zapraszam do wymiany Przepraszam za jakość zdjęć - robione komórką w nocy... Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2008-09-27 o 22:31 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: trochę kolorówki, perfum, pielęgnacji.
niestety nic nie znalazłam.
Szukam: - raczej biochemii (fajne hydrolaty, masła, oleje lub sera z mazideł lub BU) - fajne zapachy - rzeczy do paznokci - odżywki itp.. - fajnych rzeczy do włosów - pigmenty MAC: reflects pearl, golden olive, black black, prowence, kelly green, white gold, deep brown, deep purple, grape, naval blue, teal, mutiny Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2008-09-15 o 00:11 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
dodatkowo:
- soraya professional delikatne brązowienie - balsam do ciała ubytek prawie żaden - garnier skóra muśnięta słońcem skóra jasna - balsam ubytek 20% - YR bronze nature mgiełka brązująca - zostało 40% - bioderma spot - raczej na wypróbowanie zostało koło 10% - błyszczyk YSL Golden Gloss - ubytek malutki - zamianka Indiaminka odlewki - lacoste pour femme - kenzo leau par Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2008-09-15 o 19:15 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj.
Interesuje mnie resztka Dermablend oraz Obsesion (byc moze rowniez Dune Sun, ale musze niuchnac w perfumerii) poza watkiem mam swietny prepearat do paznokci(zajrzyj do KWC) Nail Tek fundation 2, ubytek gora 10%, kartonik. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hej, znalazlabys cos u mnie?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Kici kici miau miau
|
moze u mnie cos za odlewke Coco? albo za YSL?
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podoba mi się: -paletka brazujaco-rozswietlajaca o roznym zastosowaniu oczy/twarz YSL, ubytek gora 5% -nail tek również napisz co byś za to chciała... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kici kici miau miau
|
a u mnie
![]() edit: juz wiem
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kici kici miau miau
|
Deep purple nie mam
![]() ale za to jeszcze posiadam do podzlelenia sie: Naked
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
KOSMETYKI pielęgnacyjne:
- idealist estee lauder - z próbki 7 ml połowa - sephora korektor 4 kolory - minimalne zużycie - terracota powder isadora - 44 highlight bronze - zużycie minimalne - kredka czarna z gumką lancome le stylo waterproof - została może cos znajdziesz u mnie? za wszystko lub którąś rzecz?
|
|
#17 |
|
Kici kici miau miau
|
a nic innego ci sie nie podoba?
![]() mam jeszcze błyszczyk Givenchy
|
|
|
|
|
#20 |
|
Kici kici miau miau
|
no trudno, dziekuje i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za lovley????
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Cos u mnie za Dune Sun?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274 Poza wątkiem mam do wymiany: Pure White Linen E.Lauder 30 ml, Eternity Summer 90/100, klasyczna Max Mara 75/90, SHI A.Sunga 45/50, Rock'rose Valentino 25/30, Lacoste Inspiration 35/50, Fragile edt J.P. Gaultier 45/100, Lancome Oui 15/30, Ralf R.Lauren 27/30. |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy zarezerwowana jest do 20.09...dam znac
|
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj,
interesuje mnie - Lacoste pour Femme - odlewka Coco M. mój wątek w podpisie jest nieaktualny, ale posiadam jeszcze kilka rzeczy, które tam wystawiłam poza tym mam: - Sally Hansen nailgrowth miracle salon strength (złota buteleczka), połowa z 13.3ml - Serum na końcówki MATRIX Sleek.Look, 25/50ml - Szampon Jean Louis David szampon do włosów farbowanych (mogę zrobić dużą odlewkę) - z zapachów to co w wątku oraz np. Escada Pacific Paradise ok. 30/50ml (z kartonikiem) pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.