|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię - Mat Lumiere.
Mogę zaoferować wkład do kompaktu Chanel Teint Innocence. Kolor 20 Clair.
Ubytek niewielki. Jutro "za dnia" zrobię zdjęcie. Ponieważ Twój wkład prawie nie ma ubytku chętnie dodam jakis drobiazg z mojego aktualnego kramiku ![]() EDIT: Na zdjęciach obydwa oferowane przeze mnie kompakty Chanel Teint Innocence Clair 20. Jeden (ten, którego jest mniej) jest na zdjęciu w puderniczce. Ale oferuję sam refill ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2008-11-19 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak, żeby wymiana była maksymalnie "równoważna" ![]() Zresztą na ustalanie takich szczegółów chyba lepszym momentem byłby moment kiedy stwierdzisz, że faktycznie odpowiada Ci odcień Clair, no i kiedy prześlę Ci zdjęcie oferowanego przeze mnie podkładu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam, zajrzyj do mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
....
Edytowane przez oh12jeny15 Czas edycji: 2008-12-06 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
....
Edytowane przez oh12jeny15 Czas edycji: 2008-12-06 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Do wizazowych wątków - ze względów technicznych - fotografie trzeba zmniejszać tak, że niewiele na nich widać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
W sumie EL moglabym Ci oddać, zastanawiam się tylko czy Twoj odcień będzie dla mnie dobry bo rozważam wymianę z inną wizażanką, która ma sporo ciemniejszy kolorek tego compactu. Rozumiem, że Ty byłabyś zdecydowana?
![]()
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ostateczne warunki wymiany są zatem następujace: od Ciebie do mnie leci wkład do pudrowego kompaktu Chanel Mat Lumiere w kolorze 40 Sable, raz maźniety, oryginał w opakowaniu ode mnie do Ciebie dwa wkłady kremowego kompaktu Chanel Teint Innocence w kolorze 20 Clair, stan jak na zdjęciach w Twoim watku, podkłady oryginalne w oryginalnych opakowaniach Jako Przekupka z zerowym IP wysyłasz paczuszke jako pierwsza. Ja wysylam paczuszkę z kosmetykami dla Ciebie po otrzymaniu przesyłki od Ciebie i stwierdzeniu, że wszystko jest ok. Paczuszki nadajemy jako polecone (opcja"priorytet vs. ekonomiczny" - do ustalenia na PW) Kosmetyki wysyłamy w bąbelkowych kopertach, dodatkowo zabezpieczone (Poczta Polska nie "patyczkuje się" z nasza korespondencją, więc podkład - szczególnie pudrowy - mógłby dość mocno ucierpieć w podróży). Wymiana adresów na PW. Ufff ... to chyba wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.