|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
S, M, L - zapraszam!!!WITAM W MOIM PIERWSZYM WĄTKU mam na wymianę ciuchy w rozmiarach s,m,l przy kazdym dokladny opis Poszukuję: * delikatnych sweterków w rozmiarze M, * małej torebeczki, *ciekawej sztucznej bizuterii, *spodni rybaczek, najlepiej satynowych rozmiar M, oddam za nie wiele! wymienione ubranka oznaczę jaśniejszym kolorem
Edytowane przez ewann84 Czas edycji: 2008-09-23 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: S, M, L - zapraszam!!!
1) Poarańczowa koszulka
rozmiar M, stan bdb- 2) Beżowa koszulka ELLE rozmiar S,stan bdb 3) Różowy szalik-apaszka stan bdb 4) Czany krótki sweterek rozmiar S, stan db+ 5) Fioletowa koszulka rozmiar S, stan bdb 6) Czarna bluzeczka rozmiar S, stan bdb- Edytowane przez ewann84 Czas edycji: 2008-09-28 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
7) Czarna bluzeczka rękaw 3/4
rozmiar XS/S stan bdb 8) Niebieski sweterek rozmiar M stan bdb- 9) Beżowy sweterek New look rozmiar S, stan db- 10) Biała koszulka rozmiar M/L, stan db 11) Jasno niebieska bluzeczka rękaw 3/4, rozmiar S, stan db+ 12) Różowa bluzeczka rozmiar S/M, stan db- Edytowane przez ewann84 Czas edycji: 2008-09-28 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
13) Biała koszulka
rozmiar M/L, stan db+ 14) Różowa koszulka rozmiar S/M, stan db- 15) Jeansy rozmiar 38, stan db+ 16) Czarna torba mieści format A4, stan bdb- 17) Bluzeczka z dł. rękawem Vero Moda stan bdb, rozmiar z metki M, kolor "kawa z melkiem" Edytowane przez ewann84 Czas edycji: 2008-09-28 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam,moze masz cos poza watkiem? moze jakas torbe?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
masz moze lepsze zdjecie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1222179278
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nic niestetyt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hej
nic nie znalazłam dla siebie ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.