![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Uporządkowany wątek. XS-LEwentualna wysyłka dopiero na początku września. Przepraszam za utrudnienia ![]() Utworzyłam nowy wątek ponieważ większość rzeczy ze starego została wymieniona. Serdecznie zapraszam ![]() Moja whis
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...93#post7139793 Wizażankom z mniejszą ilością przekupek wysyłam jako druga ![]() 1. Spódniczka Terranova. Rozmiar XS Wymiary: w pasie 35 cm x2, dł. 32 cm. - REZERWACJA 2. Biała spódniczka (biodrówka), założona tylko raz (od roku leży w szafie), C&A, rozmiar S. Oddam za coś fajnego ![]() Wymiary: w pasie 38 cm., dł. 35 cm. 3. Bananowa spódnica, rozmiar M. Wymiary: w pasie: 36 cm., dł. 54 cm. - NIE MA 4. Spodenki, nowe, z wymianki. Troszkę na mnie za luźne. Rozmiar M (dobre też na S) - NIE MA 5, 6. Spódniczka moro, z wymianki, przy pasku lekkie przetarcia, ale w niczym to nie przeszkadza, a nawet dodaje pewnego uroku ![]() ![]() Rozmiar M (dobra też na S) - NIE MA
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-08-07 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uporządkowany wątek. XS-L
1. Granatowa bluzeczka, nowa z metkami, z wymianki, na mnie niestety za duża
![]() 2,3. Dłuższa bluzeczka. Stan dobry (na niektórych literkach obsypane czarne drobinki - najwięcej na A i K. Drugie zdjęcie przedstawia wady fabryczne. Ciemniejsza kropeczka na przodzie, a ta czarna od wewnątrz - nie widać, ale piszę). Rozmiar M (dobra, tez na S.) Na plecach kilka żółtych plamek, ale nie rzucają się mocno w oczy. Wymiary: dł. 64 cm. Bluzeczka miała lecieć do 666kasia666, ale wymiana nie doszła do skutku. 4. Czarna bluzeczka, rozmiar L (rękawy z siateczki) (dobra też na S i M) Wymiary: dł. 53cm. Bluzeczka miała lecieć do 666kasia666, ale wymiana nie doszła do skutku. 5,6. Czarna bluzeczka, rozmiar S. Wymiary: dł. 50 cm.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-28 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Zgniło zielona bluzeczka, rozmiar S.
Wymiary: dł. 53 cm. - NIE MA 2. Czerwona bluzeczka Clockhuse, rozmiar XS, S. Przymierzona tylko kilka razy, po czym uprana. Za coś fajnego ![]() Wymiary: dł. od środka dekoltu 43cm., dł. rękawa od pachy: 31cm. - NIE MA - pattina 3. Czarna bluzeczka, rękaw 3/4, Cropp. Rozmiar M. - NIE MA 4. Biała, rękaw 3/4, Camaieu. Rozmiar M 5,6. Różowa, kupiona w sklepie Jeans Club. Rozmiar M (dobra też na S.)
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-05-16 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1,2. Spódnica w kwiatki, kupiona na Allegro. W dwóch miejscach posiada malutkie plamki (może da się wyczyścić). New Look. Rozmiar M, ale dobra też na S. - NIE MA
3. Brązowa sztruksowa spódnica. Założona tylko raz. Rozmiar XS, S Wymiary: szer w pasie: 32cm. x2, dł. 55cm. 4. Bokserka, rozmiar L (ale dobra będzie też na S i M) Wymiary: dł. 52 cm. 5. Koszulka Sepultura. Stan Bardzo dobry- Rozmiar XL 6. Czarna kamizelka. Stan bardzo dobry. Rozmiar L
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-16 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1,2. Bluzeczka Promod, rozmiar S,
Wymiary: dł. 51 cm., dł. rękawa od pachy 34 cm. 3. Bordowo-śliwkowa bluzeczka, rozmiar XS, S. Wymiary: dł. 47 cm., dł. rękawa od pachy: 44 cm. 4. Bordowa koszula, rękaw 3/4, rozmiar S 5,6. Czarna koszula w paski, rozmiar S (w niektórych miejscach paski są grubsze - defekt fabryczny)
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-05-05 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Sukienka w kwiaty, rozmiar S
2,3. Czarna bluzka z długim rękawem, rozmiar S, (dobra będzie też na M. - rozciąga się). Jedna klamerka troszkę zniszczona). Wymiary: dł. 49 cm 4. Fioletowe (ciemno wrzosowe) zakolanówki zakończone koronką. Założone na 3 godziny po czym uprane. Rozmiar ok. 38-40 Wymiary: dł. ok 45cm. Miały lecieć do 666kasia666 jednak wymiana nie doszła do skutku - NIE MA - marabi 5,6. Biała koszula. Z tyłu wiązanie gorsetowe. Rozmiar L.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-05-11 o 00:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1,2,3. Czarny sweterek/golf, Promod. Myślę, że S, M.
4. Czarny, wełniany bezrękawnik/golf. Był przerabiany. Przód minimalnie krótszy niż tył. Rozciąga się. 5. Spódnica w kwiatki, rozmiar XS (szyta przez krawcową) Wymiary: szer. w pasie: 32-33cm x2, szer. w biodrach: 44 cm., dł. 44 cm. 6. Intensywnie niebieska spódnica, na gumce.- Wycofuję i wyrzucam ![]()
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-05-29 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1,2. Morska koszulka, Mexx. Rozmiar M - NIE MA
3. Turkusowa bluzeczka z kołnierzykiem, Terranova. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. 4. Różowa bluzeczka. Stan bardzo dobry. Rozmiar S, ale będzie dobra też na M. 5,6. Pistacjowa koszulka, na przodzie troszkę zmechacona. Rozmiar S, M.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-05-11 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1,2. A tutaj taka historia...
![]() ![]() ![]() 3. Bluzeczka z siateczki. rozmiar S. 4. Przezroczysta, krótka bluzeczka ze złotymi wstawkami. Rozmiar XS,S. 5. Wiosenna kurteczka z rękawami z wełny, Reserved. Rozmiar M 6. Bluza, Nike. Rozmiar z metki XS, ale proponowałabym raczej na S, M
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-05-05 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Białe legginsy, nowe (tylko przemierzone), 3/4, Cubus. Rozmiar S/M. - NIE MA - marabi
2. Białe spodenki. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. 3. Czarna kurtka. Stan super. Rozmiar S. Jeszcze nie wiem czy oddam, chyba, że za coś extra! ![]() 4. Czarne buty. Ocieplane. Wciągane. Troszkę odklejają się fleczki. Rozmiar 6 (to chyba 38. Ja mam 39 ale też są dobre). Za coś fajniusiego! ![]() 5. Buty. Rozmiar 39. Jeden bucik posiada w kilku miejscach delikatne wgniecenia, jakby ukucia szpileczką (być może od drugiego obcasa) ale nie rzuca się w oczy. Zaledwie kilka razy założone. Więcej czasu przeleżały w szafie. - REZERWACJA 6. Jeansowe spodnie (bez kieszeni), stan bardzo dobry. Rozmiar XS, S. Wymiary: szer. w pasie: 34cm. x2, dł. od kroku: 78cm.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-10-04 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1,2. Jansowe spodnie, lekko już wyblakłe, ale nadal są ok. Troszkę postrzępione nogawki. W razie czego mogę pokazać na fotkach.
3,4. Spodnie, niezniszczone, lecz materiał jednak nie najwyższej jakości ![]() Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-26 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1,2,3,4. Dwuwarstwowa sukienka. Pierwsza część to biała na ramiączkach, a druga siateczka. Na białej sukience małe plamki. Jednak jak założy się drugą warstwę to nie widać. Może pomoże wybielacz, ale tego akurat nie próbowałam
![]() 5.Kremowy sweterek, rękaw 3/4. Stan średni. Rozmiar L, ale będzie dobry też na M. - NIEAKTUALNY 6. Czarny sweterek. Rozmiar XS-M - NIEAKTUALNY
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-26 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Stanik, stan dobry. Rozmiar chyba 75 A,B (coś takiego) NIE MA
2. Różowy stanik, nowy. Rozmiar z metki 75B, ale ma bliski rozstaw miseczek. NIE MA 3. Granatowy stanik, ESPRIT. Rozmiar 80A 4. Biały stanik. Rozmiar chyba 75 B, albo C 5. Jeansowy pasek, stan dobry Wymiar: dł. 91cm., szer. 6,5cm. 6. Czarna marszczona bluzeczka. Wokół dekoltu gumeczki które niestety są już troszkę rozciągnięte i mogą spadać z ramion. Rozmiar S.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-12 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Torba - NIE MA
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-27 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. Nowe białe kolczyki NIE MA 2. Korale 3. Nowy zegarek - NIE MA 4. Różowa bransoletka z koralików 5. 3 x okulary, 3 x bransoletki 6. Dwie laleczki
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-26 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
16.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-05-05 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
17.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-05-05 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 6 maja 1,2. Żółta koszulka na guziczki, francuskiej firmy Naf Naf. Na jednym rękawku wyszyty napis. Nie była noszona. Z metki 14, ale jest to S. - NIE MA Yukari 3. Żółte ogrodniczki, francuskiej firmy Naf Naf. Dopatrzyłam się delikatnych plamek więc lądują w pralce. Powiadomię czy udało się wyczyścić. Na metce 10, ale to rozmiar XS, może nawet XXS. Na niższą osobę. 4. Granatowy sweterek w paski. Nowy, z metkami. Rozmiar L. 5,6. Nowe, granatowe, jeansowe spodnie. Wysoki stan. Będą dobre na S.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-12 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1,2. Męska, brązowa kamizelka. Nowa, nie ma podanego rozmiaru, ale jest większa.
3. Spódnica w kratkę. Rozmiar 42.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-05-06 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1,2,3. Białe balerinki w kwiatki, New Look. Rozmiar 39. W paru miejscach leciutko przybrudzone, ale mało widać. Tylko za inne buciki, chyba że coś mnie naprawdę mocno zauroczy
![]() ![]() W każdym razie nic na siłę ![]() Buciki raz założone, kupiłam kiedyś na allegro. Leżą sobie w pudełeczku w szafie. NIE MA 4,5,6. Mam również na wymianę czarne balerinki, Dorothy Perkins. Rozmiar 39. Muszę zmienić tylko fleczki ![]() Jeden bucik upodobał sobie mój kot i zostawił lekkie ślady od swoich pazurków. Nie rzuca się jednak bardzo w oczy. W jednym miejscu lekko zdarta skóra, ale przy chodzeniu nie widać. Zawsze można czymś maznąć ![]() Pojawił się problem: W czarnych bucikach już niestety nie da się wymienić fleczków ![]()
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-09-14 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Zamszowa marynarka. Rozmiar chyba M
Wewnątrz jednego rękawa podszewka ma kilka dziurek (myślę, że da się spoko zaszyć ) ![]() Za coś fajnego ![]()
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-05-15 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1. Czarna bluzeczka w kwiaty. Rozmiar z metki M. Nowa.
2,3,4. Biała bluzeczka, przy rękawku niestety rozpruta, ale jeżeli ktoś chce to mogę zszyć. Brakuje jednego guziczka. - NIEAKTUALNE 5. Czerwone torebeczka - NIE MA 6. Saszetka w żółwie Ninja ![]()
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-27 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kilka drobiazgów
Samochodziki (dwa zdjęcia) - NIE MA Niebieski hipek - NIE MA
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-27 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
24.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
25.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
26.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
27.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
28.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
29.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
30.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.