|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Nową paletkę cieni Diora wymienię :)
NIEAKTUALNE
13.04 - Mała dokładka ![]() Wymienię zupełnie nową i nie używaną paletkę cieni do powiek Diora - 390 mystic jade. Załączam zdjęcia kolorów z netu. Mi te kolorki nie bardzo podpasowały ![]() Najchętniej wymienię się na piątkę cieni Diora w bardziej sprzyjających mojej karnacji barwach, ale tylko nowe lub ledwo wypróbowane. Podkład Chanel Teint Innocence najchętniej w odcieniu beige i j.w., ewentualnie jakiś podkład Estee Lauder nie za mocno kryjący na lato i także j.w., Ewentualnie jakieś zapachy - NR For Her edp, Givenchy Very Irresistible Summer Coctajl, Lalique Amethyst, Ange ou Demon tendre... Szukam też kosmetyków tołpy, decleor, sanoflore, nuxe, mustela 9 mies.. Ewentualnie ciekawych limitowanek do ciepłej karnacji ale bez natrętnych drobinek. Proponujcie i zobaczymy ![]() Mała dokładka: - nowe perfumy w kartoniku zafoliowane Eau de LYS Marina de Bourbon, edp 30 ml, - błyszczyk do ust Estee Lauder Pure Color 11 mauve sky, 7 ml, tylko wypróbowany, ale kolor mi nie pasuje, - nowiutki nawet nie testowany pojedyńczy cień Dior 1-Couleur Powder Mono Eyeshadow 725 Frosted Beige (taupe mauve shimmer), z kartonikiem i welurowym woreczkiem, tu link do kolorów: http://www.sephora.com/browse/produc...egoryId=C10472 - nowa i nie używana kredka do oczu Christian Dior Eyeliner Waterproof #064 metal chic, z kartonikiem, temperówką, - Sanoflore, aromatyczny fluid nawilżająco matujący, olejek eteryczny z cytryny i mięty pieprzowej, czystość dla skóry nornalnej i mieszanej, 40 ml tylko raz wypróbowany, ale zapach mi nie odpowiada ![]() Poza tym w wątku, który jest w mojej sygnaturce pozostało jeszcze wiele rzeczy nie oddanych, w razie czego mogą być przedmiotem negocjacji, ale uprzedzam, że będę wybredna ![]()
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2008-05-17 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nową paletkę cieni Diora wymienię :)
Coś u mnie?
![]() Z zapachów nie wiem , co Ci zaproponować ![]() 4. Clarins , paleta Colorful Horizons - Kolory dotknięte tylko lekko pędzelkiem w celu wypróbowania koloru – ubytek niezauważalny Do paletki jest kartonik i nieuzywany pędzelek do kompletu., kartonik Przejrzyj proszę mój wątek. Edytowane przez Lipglossjunkie Czas edycji: 2008-04-12 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki wielkie za propozycję, ale jako różu używam właściwie tylko brązera ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ?
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nic z zapachów w moim watku Cie nie uwiodło? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
bzuz, Matinne - nic dla siebie nie znalazłam.
Lipglossjunkie - z zapachami mam teraz problem, właściwie wszystko mi śmierdzi, więc tu będę bardzo wybredna, tylko kilka sprawdzonych wchodzi w grę ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie? xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
- nowiutki nawet nie testowany pojedyńczy cień Dior 1-Couleur Powder Mono Eyeshadow 725 Frosted Beige (taupe mauve shimmer), z kartonikiem i welurowym woreczkiem, tu link do kolorów:
http://www.sephora.com/browse/produc...egoryId=C10472 - nowa i nie używana kredka do oczu Christian Dior Eyeliner Waterproof #064 metal chic, z kartonikiem, temperówką, znajdziesz cos u mnie? poza watkiem mam podklad lancome color ID 01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.snobka.pl/artykul/814/color_ideal_lancome mam nadzieję ze linki pomogą ![]() Jesli chodzi o odcien to dosc jasny naturalny beż, zuzyzie znikome ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Hej,
a może miałabys ochotę na moje piątki Diora w zamian za Twój pojedynczy? Wprawdzie zużycie dwóch kolorów z mojej paletki jest znaczne, ale tak globalnie zostało więcej niż pół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : - nowiutki nawet nie testowany pojedyńczy cień Dior 1-Couleur Powder Mono Eyeshadow 725 Frosted Beige (taupe mauve shimmer), z kartonikiem i welurowym woreczkiem, tu link do kolorów: - Sanoflore..... Link w podpisie ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś za piątkę diora albo za pojedynczy cień ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oj, dużo tego masz do wyboru ![]() ![]() Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dokopałam się do informacji, że kiedyś szukałaś Rock'n'Rose?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Niestety, nic nie znalazłam
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a u mnie cos znjadziesz za piatki diora?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=282226 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.