|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wszystko za jeden kosmetyk!
Wymienię wszystkie te rzeczy na jeden porządny kosmetyk, albo kilka mniejszych , ale chciałabymw wszystko razem wysłać oto co mam do zaoferowania:
*Dwie nowe chusteczki samoopalające Sun ozon * tusz rimmel extra super lash , użyty 2 raz *. Antyperspirant w kulce stoktotka, łagodny , prawie cały *. Lakier Lemaxpomarańczowy do zdobienia, została ponad połowa *..Błyszczyk maybelline bezbarwny , zostało na wyprobowanie *.Maszynka do golenia intuition, maszynka używana ale mam dop niej NOWY wkład *.Balsam do ust różany została gdzies połowa , przywieziony z Bułgarii. *Avon SSS Jedwabisty olejek do ciała w sprayu, została niecała połowa *Aknemycin, na trądzik została niecała połowa * Podkład w musie Basic zostało ok 60% kolor03 *Antyperspirat Fa , kilka razy użyty * Mam też do wymiany paczkę papierosów , brakuje tylko 1 papierosa. miętowe Bond. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko za jeden kosmetyk!
A może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Coś za
tusz rimmel extra super lash , użyty 2 razy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Nadal jestem zainteresowana
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
podoba mi się u Ciebie
*Avon SSS Jedwabisty olejek do ciała w sprayu, została niecała połowa tusz rimmel extra super lash , użyty 2 raz *.Balsam do ust różany została gdzies połowa , przywieziony z Bułgarii. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.