![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Różne rozmiary, różne style... ZAPRASZAM!
nieaktualny
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2009-04-15 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Różne rozmiary, różne style... ZAPRASZAM!
.
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2009-04-15 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za kremową koszulę H&M ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cos za long?
TyGrYSeK ![]() Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś za czarny long?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za long.? on ma dekolt w łódkę? czy mi się wydaje?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś za long ?
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Coś za long ode mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1239300278
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
cos za long???
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Oprócz tej bluzki z H&M podobają mi się jeszcze 3 ze starego wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1194703287 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1194711761 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1201261825 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, w takim razie daj znać jak będziesz miała dokłądkę
![]() Pozdrawiam
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Odpowiedziane
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- up ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- up
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Z dokładki podoba mi się http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1239710441
Mogłabym prosić fotkę na kimś ? A i te trampki, można prosić o jakąś dokładniejszą fotkę ; > ? i rozm. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- nah ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- op
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Strasznie mi się podobają zielone i kolorowe trampki :O
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- A gdzie te fotki są xd ? Ja ślepa jestem ;p ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Ooo już widzę ; D ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Z tych rzeczy podoba mi się tylko sweterek ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Nie, chyba nic nie pominęłaś ![]() Tylko tak, co do stroju to wolałabym wymienić się za inny, a trochę większy... A co do marynarki to już rozmawiam na temat jej wymianki, ale gdyby nie wyszło poinformuję Cię ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- U Ciebie zależy mi najbardziej na tych trampkaach < 3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
Przekupka: 19 pkt / 95% pozyt.
|
Nie wiem. Poszukuję czegoś w żywych kolorach [szczególnie zielony i niebieski]. Jakieś torby [zarówno malutkie jak i duże workowe]. Jakieś shirty z fajnymi nadrukami, albo kolorowe bluzy.
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- To daj znać jak coś wynajdziesz. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-04-14 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Nowy MEGA wątek u Riv, XS - L, Zapraszam!
Moje zasady:
1. Nie odmieniam się. 2. Nie wchodzę w małe wymiany, chyba, że chcesz płacić za przesyłkę ;P żart. 3. Mogę wyprać i wyprasować ubrania przed wysyłką, jeśli chcesz, jednak ja tego nie wymagam. 4. Jeśli chcesz, mogę zrobić więcej zdjęć ubrania, które Cię interesuje.
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2009-04-15 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy MEGA wątek u Riv, XS - L, Zapraszam!
1. Krótki, szary sweterek - bolerko. Rozmiar S - M, stan: -5(gdzieniegdzie zaciągnięcia), MORGAN
2. Długa spódnica, do ziemi, szyta przez moją mamę. Rozmiar uniwersalny, Stan 5. 3. Długa Spódnica z gniecionego materiału, do ziemi, w pasie wciągnięty sznurek zakończony dzwoneczkami, na gumce . Rozmiar uniwersalny, Stan 5, COTTON GINNY 4. Spódnica czerwona w kratkę, trochę niżej kolana. Rozmiar uniwersalny, Stan 5. 5. Bluzka - siatka, na przodzie i na rękawach ma aplikację z tulipanami, rękawy mają rozcięcia. Rozmiar S - M, Stan 5, ELITE 6. Bluzka z niby koronki, tylko grubszej. Rozmiar S - L, Stan: 5, J&ANS 7. Nowiuteńka bluzka z klamrami i góry (są tylko w przodu), raz byłam w niej w szkole, raz prana. Rozmiar S, M, Stan 5, FER A CHEVAL 8. Bokserka / bluzka biała z napisem GLAM ROCK, Rozm XL, ale nawet na S jest ok, Stan 5, ZINGARA 9. Zielony sweter. Rozmiar S, M, Stan 5. 10. Sukienka z niby jeansu. Rozmiar S na raczej mały biust, do 75B, Stan 5, JORDACHE
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2009-04-15 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
A jeżeli marynarka oraz kostium odpadną to byłabyś zainteresowana dalej jakąś wymianką ; > ?
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Ohh kurczę, szkoda, trochę mi na niej zależało... Chwilowo tworzę nowy wątek, także dokładki w tym momencie nie będzie, nie wiem jak później ; ] Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-04-15 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
1. Bluzka retro z szafy mamy. Rozmiar S - L, Stan 5-.
2. Chusta różowa z włóczki, Stan 5. 3. Bluzka ze wzorem. Rozmiar S - M, Stan 5, LUCIA. 4. Kamizelka w panterkę. Rozmiar 38, ale moim zdaniem na L będzię, Stan 5. 5. Rurki praktycznie nowe, na szczupłą osobą, szare. Rozmiar 36, Stan 5, CARS. 6. Szorty, Rozmiar M, Stan 4. 7. Bluzeczka na ramiączkach. Rozmiar S - M, Stan 5-, PILOT. 8. Niebieska bluzka w paski. Rozmiar S-L, Stan 5. 9. Bolerko, krótka bluzka, jest prawie nowe, za coś fajnego. Rozmiar 40 na metce, ale na S też będzię, Stan 5. 10. Ponczo czarne. Stan 5
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2009-04-15 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
1. Bluzka biało czerwona z siatką. Rozmiar S, Stan 4+, PROGRESS
2. Bluzeczka na podwójnych szelkach. Rozmiar S - M, Stan 5, GADO 3. Bluzka w paski, Rozmiar S - M, Stan 5, ORSAY 4. Bluzka z miękkiego materiału. Rozmiar S - M, Stan 5-(małe 2 plamki, nie próbowałam ich spierać, ale raczej się da), TERRANOVA, ale już bez metki. 5. Bluzka różowa retro, jest śliczna jak się ja wyprasuje ;P. Rozmiar 39, Stan 5. 6. Czerwona bluzka. Rozmiar L, Stan 5, OLIMPIA 7. Prześliczna bluzeczka w kropeczki, oddam za coś NAPRAWDĘ super. Rozmiar S - M, Stan 5, Divided by H&M. 8. Świetna zielona bluzeczka z dekoltem, też za coś super. Rozmiar S - M, Stan 5, ZARA 9. Zielona bluzeczka z okrągłym dekoltem, bez metki, bo gryzła. Rozmiar S - M, Stan 5. 10. Super świetna czerwona bluzka. Rozmiar S - L, Stan 4, dołem wymaga zszycia, ale oczywiście w razie wymianki moja mama to zrobi ![]()
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2009-04-15 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
1. Niebieska spódniczka, krótka. Rozmiar S - M, Stan 4, bo niteczki się w niektórych miejscach popruły.
2. Nie wiem co to jest, kimono? ;D Kiedyś zamawiałam indyjskie ubrania przez internet i mi to gratis przysłali ;D Może się komuś przyda... Rozmiar uniwersalny, Stan 5. BRSY 3. Różowa bluzeczka. Rozmiar na metce 42, co jest grubym przekłamaniem ;D Ja mam S i jest dobra. Stan 5, KRITIK 4. Kolorowa bluzeczka z cekinami. Rozmiar S - M, Stan 4 (trochę sprana), HERE&THERE 5. Szorty żółte, z wysokim stanem, można używać jako piżamę na przykład ;D Rozmiar S - L, Stan 5. 6. Trampki wysokie brązowe, na wiązanie. Rozmiar w bucie 42, ale moim zdaniem to może 40 będzie. Stan 5, raz byłam w szkole, okazały się za duże -_- ADAM&EVE 7. Bluzeczka w panterkę. Rozmiar S - M, Stan 4(pod biustem się lekko popruła, ale tego nie widać, jakiś 1 cm w dół. ELITE 8. Elastyczny golfik w paski. Rozmiar S - M, Stan 5-, lekko zmechacony. 9. Śliczna bluzeczka z kolorowymi rękawami. Rozmiar na metce L ale na S też będzie, Stan 4, bo rękawy w paru miejscach zaciągnięte. YADOU 10. Jasno różowa bluzeczka z takim jakby haftem z kwiatuszkami. Rozmiar M - L, Stan 5.
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2009-04-15 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
1. Biała bluzeczka z aplikacjami z kwiatów. Rozmiar M, Stan 5. AVANT
2. Prześliczny sweterek, dobrze dopasowuje się do ciała. Rozmiar S - M, Stan 5. 3. Dwuwarstwowa bluzeczka czarna. Rozmiar S - M, Stan 5. SINEQANONE 4. Czarne getry/legginsy. Rozmiar uniwersalny, Stan 5. 5. Biała bluzeczka. Rozmiar 153, ale ja ma 160 i pasuje, Stan 5. 6. Jasno brązowa bluzka, z przodu sznurowana. Rozmiar L, Stan 4, na dole ma taką plamkę co widać na zdjęcie, nie próbowałam jej jeszcze usunąć. 7. Biała bluzeczka w łódkę. Rozmiar S, Stan 4. 8. Biała halka albo np. może być na koszulę nocną ;D Rozmiar S - M, Stan 5. 9. Gorset pluszowy, czarny, idealnie podkreśla biust i dopasowywuje się do ciała dzięki trzem pół - sztywnym wstawkom. ![]() Rozmiar S, Firma: q'dos, Skład: 90%Polyester, 10% Elastyne. Stan: wręcz idealny, raz miałam go na sobie. 10. Bluzka kremowa, jest zwiewna, na lato, cienka i bardzo miła w dotyku, w ogóle jest świetna :P Ma koronkę, a ponadto pasek, który wiąże się w talii (Dlatego wygląda, że jest trochę duża, ale to tylko przez związaniem) Skład: 100% cotton. Firma: H&M, Rozmiar niby 42, ale jak na mnie (S) jest całkiem w porządku.
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2009-04-15 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
1. Long czarny, nie pamiętam jakiej firmy, chyba H&M, ale glowy nie daje. Metki mnie gryzły dlatego odcięłam. Prócz tego to dobrze dopasowany i jest marszczony w okolicach biustu.
Rozmiar L, ale ja nosze S i pasuje spokojnie. Stan: bardzo dobry, może 2 razy miałam na sobie. Skład: 100% Nylon Zapomniałam jeszcze dodać, że to jest z takiej siatki jakby i 2 warstwy ma i troche prześwituje. Zdjęcie na mnie w następnym poście. 2. Bluzka marszczona w kwiatki, jest urocza, szczególnie, że można ją nosić jako łódkę(wiazana na sznureczek) i odsłaniać ramiona ;D Marszona w okolicach brzucha i rąk. Firma: EMOzioni, Stan: bardzo dobry, kilka razy miałam na sobie, Rozmiar: S powiedziałabym ale z pewnością pasuje i na M czy małe L. Skład: 100% Polyester 3. Sukienka czerwone, dołem ukośna, przy dekolcie ładnie się marszczy albo nie wiem jak to nazwać :P Metki nie ma, więc nie wiem jaka firma, a rozmiar przypuszczam M, bo na mnie jest troszkę duża(S) Stan bardzo dobry, nigdzie w niej nie byłam. Dostałam od cioci i przeleżała w szafce czekając lepszych dni. 4. Niebiesko biała sukienka retro. Rozmiar S - M, Stan 4, gdzieniegdzie pozaciągana. 5. Lśniąca sukieneczka. Rozmiar S, Stan 5. 6. Kamizelka zimowa. Rozmiar S - M, Stan 5, TROLL 7. Przepiękna fioletowa bluzka z ślicznym zakończeniem rękawów i kołnierza, Rozmiar M - XL, Stan 5. 8. Tunika czarna, rozmar takie S albo M. Śliski materiał od lewej strony, w stanie bdb, przepraszam, że nie wypradowana. Po bokach ma rozcięcia, zdjęcie na mnie w następnym poście. 9. Tunika z cekinami czerwona. Ma trochę przebarwienia na dole, ale tego raczej nie widać, bo się gubi. Raz ją prałam i nie wiedziałam, że farbuje. :/ Z tyłu ma zamek, jest super dopasowana do ciała, po prostu jest świetna i łatwo nie oddam ![]() 10. Komplet idyjski, spudnica i bluzeczka w kwiaty, z atłasu. Oddam w komplecie lub osobno. Dół ma wszyty zamek przez moją mamę, bo wcześniej było zapinanie na szlufki i się czasem rozpinało, ale teraz jest ok. ![]()
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2009-04-15 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
1. Komplet indyjski, tunika czarna z cekinami i wyszywanymi kwiatami i spodnie, dołem wyszywane też z cekinami. Trzeba wciągnąć gumkę do tych spodni i będą ok, z materiału śliskiego, atłasu. Tunika z podszewką. Rozmiar S - L
![]() 2. Long czarny, nie pamiętam jakiej firmy, chyba H&M, ale glowy nie daje. Metki mnie gryzły dlatego odcięłam. Prócz tego to dobrze dopasowany i jest marszczony w okolicach biustu. Rozmiar L, ale ja nosze S i pasuje spokojnie. Stan: bardzo dobry, może 2 razy miałam na sobie. Skład: 100% Nylon Zapomniałam jeszcze dodać, że to jest z takiej siatki jakby i 2 warstwy ma i troche prześwituje. 3. Spodenki, do kolana, zgniła zieleń, na dole mają doszyte gwiazdki, na kantm, Lekko skracane przez moją mamę, dostałam od ciotki z Francji, firma Marrie Pierre Paris. Skład: 100% wool Będę wybredna 4. Spodnica czarna, moja mama szyła (jest krawcowa) Ponizej kolan troche, z pluszu a dołem jakiś taki sliski materiał na falbance. Ciezko bedzie mi sie z nia rozstac ;P 5. Zielona tunika indyska z cekinami i podszewką, Na metce pisze, że 34, ale na mnie jest dobra (S) 6. Tunika czarna, rozmar takie S albo M. Śliski materiał od lewej strony, w stanie bdb, przepraszam, że nie wypradowana. Po bokach ma rozcięcia,
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2009-04-15 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
hey hey ho ho
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.