![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
kilka drobiazgów :)Edytowane przez gosia1207 Czas edycji: 2008-11-16 o 10:11 Powód: edycja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kilka drobiazgów :)
nieaktualne.
nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...12#post9736012 Edytowane przez gosia1207 Czas edycji: 2008-11-16 o 10:11 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
cos za:
Oriflame Lady Vintage - ubytek widoczny na zdjęciu Puder brązujący w perełkach Sensique nr 101, otwarty i używy w Sylwestra Manhattan eyeshadow 03chocolate - prawie nie ruszony (fotka) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Sweetmadijka - oddałaym Ci to co chcesz za czerwoną torebkę (tylko jakbyś mogła wcześniej zmierzyć i napisać jej długość), tonik balance i krem do higieny intymnej Oriflame - myślę że nie jestem za bardzo zachłanna
![]() zaakrecona - trudno mi się połapać co dokładnie masz. Interesowały by mnie jakieś kolczyki, może napisz na PW albo maila co możesz zaoferować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej! Nie wiem czy wymieniasz się za ciuszki, ale może zerkniesz do mnie??
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
chętnie wymieniłabym kosmetyki na ciuszki, gdybym tylko nosiła jakieś 2 rozmiary mniej
![]() necionko u Ciebie interesują mnie czułenka - stukają? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
zaakrecona - jak można to wymiary czarnej bluzki na jedno ramie poprosze, i czy jest rozciągliwa?
oddałabyś za coś z moich rzeczy czarną tunike na impreze? ![]() i jeszcze interesuje mnie długość paska (czarnego z kołami) i podoba mi się różowy naszyjnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
sweetmadijka - interesował mnie jeszcze żel Zimowa pokusa Oriflame, woda Ice i pomadka vision
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Delia niebieski brokat
Oriflame tip duo - emalia do frencha, biała zwykła i perłowa - nowa!! http://www.wizaz.pl/forum/showthread...12#post1826212 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Mcherub - u Ciebie interesuje mnie:
8. Cień do powiek JOKO VIRTUAL LOVE - jedwabiście delikatne, długotrwałe, komfortowe w aplikacji - kolor taki jasno zielony, w środku jest serduszko z bardza jasnym perłowym cieniem w kolorze kremowym . KREM NAWILŻAJĄCY + LEKKI PODKŁAD 2 w 1 NIVEA Jednocześnie nawilża, wygładza i wyrównuje koloryt cery: ● Dzięki świeżej, beztłuszczowej formule z czystymi morskimi minerałami zapewnia skórze odpowiedni poziom nawilżenia ● Przystosowuje się do naturalnego koloru cery ● W widoczny sposób wygładza, wyrównuje koloryt cery i poprawia jej wygląd ● Ma delikatną konsystencję , szybko się wchłania i nie zatyka porów skóry. termin ważności do 2008r, została mniejsza połowa 19. Dwa kończące się tusze (oddam jako gratisy na wyprobowanie) L'oreal DOUBLE EXTENSION (białej bazy jest jeszcze sporo) i tusz L'oreal Intensifique mam jeszcze czarny tusz telescopic loreal używany już jakiś czas ale można go jeszcze popróbować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
ivanna - u Ciebie interesuje mnie:
Cien Bell Mousse kolor starego złota Peeling enzymatyczny Lirene Kredka-cien do oczu z Avonu seria Color trend, kolor perlowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Yes Rocher - The vert
nie chcialabys zamienic tego zapachu na zapach z mojego watku? ![]() zapraszam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
ivanna - nic chyba u Ciebie już nie znajdę. A czym moim jesteś zainteresowana?
gaga87 - ja pozostane wierna mojej pumam create woman chyba do końca życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Oriflame Lady Vintage - ubytek widoczny na zdjęciu
Manhattan Perfect eyes eyeliner & eyeshadow 2 in 1 - ubytek widoczny na zdjęciu Manhattan eyeshadow 03chocolate - prawie nie ruszony (fotka) to mnie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za
L'OREAL Hot Liss- zostało 3/4, użyłam kilka razy Lakiery do zdobień - Inglot różowy Sensique czarny Delia niebieski brokat Yves Rocher Puder brązujący w perełkach Sensique nr 101, otwarty i używy w Sylwestra
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
ok, mogę CI dorzucić, a które byś chciała? naklejki złote i szablony moge Ci oddać bez nic, szkoda by mi było jedynie tych kwiatuszków, ale jak od Ciebie biorę tyle rzeczy ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Lemontea - niestety nic u Ciebie nie znajdę.
A te rzeczy już po części część osób chciała, eh nie znam się na tym... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeżeli się zdecydujesz to daj znać bo ja jestem chętna na wymianę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
przypominam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
AA SUN TAN - krem samoopalający do twarzy i ciała, z witaminą E i masłem shea, do cery wrażliwej i sklonnej do alergii, Oceanic cosmetics ,użyty 2 razy na buzie
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
ivoona - u Ciebie interesuje mniej paletka cieni
ivanna - napisz czy te rzeczy jeszcze aktualne: Cień Vollare Cosmetics nr. 14, jest to kolor beżowy z drobinkami złota, Cien Vollare holografic nr 21 satelitte, opalizujacy, - jaki to kolor? Kredka-cien do oczu z Avonu seria Color trend, kolor perlowy Cien Bell Mousse kolor starego złota P.S kojarze Ciebie ze szkoły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.