|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
wymienię 100ml J'adore Ch.Diora
psikniety tylko raz ,zapach byl prezentem ,lecz okzal sie nietrafnym ,kompletnie nie moj zapach ,bede wybredna
.Perfum jest z kartonikiem i cudem udalo mi sie zachowac paragon z perfumerri tagomago .oczywiscie wymienie za inne perfumy poszukuje:Lancome miracle,moschino funny ,pure posion ,kenzo flower i inne
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię 100ml J'adore Ch.Diora
Może Brit Red Burberry ok 75\100 ml i do tego miniaturka Kenzo Amour ok 3\5 ml,miniaturka Hot Couture Givenchy ok połowy z 5 ml,jakies próbki?
To jest klasyczne J'adore? |
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Brit Red Burberry-nie bardzo wiem jak to pachnie ,wiec bede musiala spawdzic,zastanowie sie
Jesli chodzi o J'adore -tak klastyczne wersja EDP
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ok to zastanów sie i sprawdz.A pachnie ciastem waniliowo-rabarbarowym według mnie.
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
A może Torrente L'oor ? Prawie 100 ml, mam kartonik, sama kupowałam
![]() Tutaj masz linka ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1498
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mojego kramiku
![]() Mam też Escada Que Viva 30 ml nowe edt bez kartonika, Birmane Van Cleef&Arples 100 ml nowe bez kartonika (buteleczka nieco uszkodzona- odpryśnięte szkło) Comme des garcons- Love Hurts 50 ml nowy tester bez koreczka Penhaligon's Love Potion 50 ml nowe bez pudełeczka Mogę tez zrobić odlewki Comptoir sud pacifique (princesse Muscat, Coeur de Vahine, Vanille Mokha, Sultan safran) |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos ode mnie Cie zainteresuje?
- Fantasy Britney Spears, tester 98/100ml a oto, co mam do zaoferowania: - Joop! Femme, 90/100ml, jest kartonik - Cool Water Happy Summer, 95/100ml, limitowanka z teczowym flakoniku, jest kartonik - Happy to be Clinique, 47/50ml - Nina Ricci L'air du temps, 75/100ml, limitowanka w teczowym flakonie - Portfolio Perry Ellis, 47/50ml, bardzo trudno dostepny, oryginalny, slodko-kwiatowy zapach nieosiagalny w PL - Comma! edt, 25/30ml, przepiekny zielony groszek ![]() - Princess Vera Wang, ok 65/100ml, tester bez korka, moja "karta przetargowa", latwo nie oddam bo pozbywac sie nie chce ![]() - Euphoria CK, 97/100ml, tester bez korka, oddam tylkoza mniejsza pojemnosc tego zapachu + cos innego ![]() - Splendor EA, 70/75ml, chyba jest kartonik, poluzowany korek |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

.Perfum jest z kartonikiem i cudem udalo mi sie zachowac paragon z perfumerri tagomago
.