|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kącik Porcelainnn
KOSMETYKI Z TEGO WPISU SĄ JUŻ NIEAKTUALNE , DOKŁADKA NA DOLE
![]() 1.Wymienię mleczko do ciała i żel pod prysznicTHE VERT GREEN TEA, L'OCCITANE. Obydwa nowe, nieotwierane, zakupione we Włoszech. Pojemność 250 ml każdy. 2.EKSPRESOWY KREM ODBUDOWUJĄCY DO WŁOSÓW WELLA SYSTEM PROFESSIONAL EXPRESS CREAM SUNSET Pojemność wyjściowa 150 ml. Zostało jakieś 45 % Dogłębnie regeneruje, polecane po kąpielach słonecznych, ogólnie do zniszczonych włosów. http://www.thefunkygroup.co.uk/cat-1...12-product-186 * * * 3. Woda perfumowana FAR AWAY SENSUELLE AVON, Zostało około 1/3 z 50 ml flakonika. Ten zapach ciężko już znaleźć! Zostało jakieś 17 ml. 4.Próbki perfum: 2/3 najnowszego zapachu Versace, próbka firmowa nowiutka próbka Pure Poison 1 ml Opium edt -dysponuję flakonem, mogę zrobić odlewkę Gucci Rush -||- Bvulgari Blv -||- Ea du Soir-nowiutka, firmowa, 2 ml Cristobal, Balenciaga edt -||- Voile d'Ambre , Yves Rocher -||- The Vert, Yves Rocher, edc -||- Bvulgari Black -||- Black XS, Por Homme -||- 5. Farba Schwarzkopf Brillance Asia Looks, nr 878 Burmese/Fire red. Płomienna czerwień Nowa, nierozpakowywana, wygrałam wraz z kosmetykami do pielęgnacji włosów Schwarzkopf. * * * Wymienię za: -perfumy -tutaj można kusić do woli ![]() ![]() -dobre maski,odżywki nawilżające do włosów -dobre szampony do włosów suchych/farbowanych -maskarę Clarins Wonder Volume -cienie w pastelowych kolorach (fiolety, niebieskie z zielenią, złote) -kredki do ust-czerwienie, róże, liliowe róże, połyskujące(satynowe) lub z drobinkami (bardzo lubię szminki L'oreala) -paletki z L'oreala ( Stars Secrets - 3 cienie, błyszczyk i róż) Zapraszam ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-09-05 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kącik Porcelainnn
Fotka
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Mam w wątku Madness, ale w czarnej wersji - 75 ml EDT, nowe, w folii.
Jeśli byłabyś zainteresowana - jestem chętna do wymiany.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Perles niestety już nieaktualne - w Poniedziałek wymiana za Cristobala. Pozdrawiam Tigerlilly
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
up, up
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie??
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mam poczworne cienie Revlona delikatne lila i roz ,sliwkowy grafit ,delikatnie satynowe ,lekko polyskuja ,2 filety troche uyzwane ,roz nieznacznie a slwkowy grafit tylko wyprobowany ,cienie Rimmla podwojne niebieski ( razy wyprbowany )i zloty pelowy -3razy wyprobowany ,pomadka loreala z serii Color Secrets nr 706 do 5 razy max uzyta perlowy cieply roz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nikusia, Ewa- niestety nie znalazłam nic dla siebie. Bardzo miło, że do mnie zajrzałyście
![]() Ewa na te szminkę na 100% bym się skusiła, gdyby nie to, że ...tuż przed świętami ją kupiłam. Odcień Leatitia Casta, prawda? Zapraszam Wizażanki do wymiany ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Tak to ta pomadka ,mam jeszcze inne ale ze sredniej polki Clinigue nr 16 Ruby Glass ploczenie blyszczyka i pomadki z drobinkami ,zuzycie 25% ,pedzelkiem ,moze masz na wymiane jakies inne co Ci odcienie nie pasuja ale raczej ciepla i jasna tonacja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
1.Wymienię mleczko do ciała i żel pod prysznicTHE VERT GREEN TEA, L'OCCITANE.
Obydwa nowe, nieotwierane, zakupione we Włoszech. Pojemność 250 ml każdy. cos za to? wiem, ze nie mamm nic z twojej listy ale moze jednak?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za wizytę, interesują mnie jednak raczej kosmetyki. Pozdrawiam
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
up
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Co moglabys mi zaproponowac za pomadke Clinique ,te Revlona mogabym Ci tez dolozyc na wyprobowanie odcienia ,jest to z tych z polyskiem i chlodzaca ,dla mnie za ciemne.Jeszcze moglabym ci oddac blyszczyk Lumene BerFun nowy nr 3 Run Wild zwyciagiem z czarnej porzeczki jakbys byla zaintereswana i z Loreala milabym pojedynczy cien delikatna fuksja 3 razy uzyty moze.
Tu jest opis blyszczyka i kolor 2 od lewej strony http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10922 Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-03-28 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA
![]() 1) Paleta cieni Inglot. Prezent, jednak kolorystycznie nietrafiony. Pięć cieni zamkniętych w kasetce z lusterkiem, wszystkie barwy mocno nasycone - zółty, pomarańczowy, róż, fiolet, zieleń. ubytek praktycznie żaden. 2) Cień Helena Rubinstein, Color Statement nr 41 - Iridescent pink - bardzo jasny, opalizujący róż, świetny do makijaży typu smokey jako baza, też jako rozświetlasz. Zostało jakieś 75% z 3g. Wymienię za: -szampon Nuxe -kredki do ust-czerwienie, róże, liliowe róże, połyskujące(satynowe) lub z drobinkami (bardzo lubię szminki L'oreala) -paletki z L'oreala ( Stars Secrets - 3 cienie, błyszczyk i róż) -róże w odcieniach mocny róż/lila, z drobinkami, rozświetlacze Ale poza tym można mnie kusić ![]() Cienie Dior - NIEAKTUALNE, wymianya z KattyP
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-10-14 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kici kici miau miau
|
jak dokladasz to edytuj pierwszy watek bo tam jest napisane ze nieaktualne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
'Nieaktualne' jest napisane tylko w pierwszym poście, dodatkowo wykasowałam zdjęcia. Ale pojawiła sie jeszcze dokładniejsza informacja
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
oddam bardzo dużo za:
1) Paleta cieni Inglot. Prezent, jednak kolorystycznie nietrafiony. Pięć cieni zamkniętych w kasetce z lusterkiem, wszystkie barwy mocno nasycone - zółty, pomarańczowy, róż, fiolet, zieleń. ubytek praktycznie żaden.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.