![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ubrania na zimę i wiosnę - Chętnie oddam cały wątek za rzeczy bardzo mi potrzebne !!!
NIEAKTUALNE !!!
Poszukiwane: Szukam przede wszystkim wszystkich rzeczy związanych z Indiami - książek, przewodników, wystroju wnętrz, figurek, sari, kadzidełek, ozdób itp. klipsów, najchętniej wiszących, nie kolczyków wszelkich skórzanych torebek kosmetyków antycellulit a szcególnie Tołpa, Kuracja Antycellulitowa wszystko z serii ROSALIAC LRP lub inne preparaty do cery naczynkowej Instituto Ganassini, Rilastil Intensive, Deliskin Cream, Krem do skóry z problemami naczynkowymi etiaxil pisma i książki związane z wystrojem wnętrz i wegetarianizmem Angielski w podróży - na płytach, kasetach itp ziemia egipska duży pędzel do pudru, pędzel do podkładu, cieni itp profesjonalne lub the body shop korektor, rozświetlacz YSL kolor 1 lub 2 lub INGLOT baza pod pokład biała lub zielona ciężkie lub słodkie zapachy, też kadzidlane, zawsze chętnie DIOR, YSL, Cartier, CK HYPNOSE LANCOME BLACK CASHMIR DKNY ZAGORSK LA PERLA oraz męskie mocne zapachy np Egoist Chanel, Boss, ale inne też chętnie Górnopółkowa kolorówka, ODDAM WSZYSTKO ZA ALIEN T. Mugler !!! trencz, kurteczka lub żakiecik ale w bardzo dobrym stanie, najchętniej do połowy uda, wiązany wszelkich książek do słuchania cd lub mp3, raczej nie lektury chętnie filmy bollywood lub związane z Indiami Duże lusterko do makijażu, stojące, najchętniej podświetlane zalotka pustych flakonów po perfumach górnopółkowych rzeczy do decoupage w tym serwetek, lakier do spękań itp szampon i odżywka spłukiwana pasty do zębów wybielające i i innych wybielaczy oraz past i kosmetyków ayurwedyjskich Kosmetyków firmy Pollena - Aroma, ZIAJA i Bielenda lub innych na bazie naturalnych składników, również mazidła do produkcji kosmetyków. Farmona - Nivelazione - krem delikatnie rozgrzewający do zimnych stóp lub inny o podobnym działaniu rajstopy w sprayu kolor jasny stanik bez miseczek tylko podtrzymujący u dołu biust rozmiar 75 B mazideł i półproduktów do kosmetyków typu Biochemia Urody szukam tez skanera, drukarki, telefonów komórkowych (oczywiście działających), chętnie też kamerkę internetową, kierownicę do gier wyścigowych. Playstation. Chętnie przyjmę gry typu scrablle, jenga do grania w realu ![]() z gier komputerowych - SIMS, Follaut3
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-02-18 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania na zimę i wiosnę - Chętnie oddam cały wątek za rzeczy bardzo mi potrzeb
Czarna szmizjerka XS
Tuniko-sukienka rozmiar uniwersalny - można ją związać paskiem peep toe 37 - nie ma balerinki 36-37 butki na koturnie 36 pasek z prawdziwej skóry - nie ma
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-01-31 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania na zimę i wiosnę - Chętnie oddam cały wątek za rzeczy bardzo mi potrzeb
Bluzeczka z bufkami XS
szpili 36 balerinki na małym obcasiku 39
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-02-11 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kurtka LACOSTE rozmiar 40 - prawie nie używana lecz ma niewielką wadę malutka plamka - widoczna na zdj.1 - praktycznie jest ona widoczna tylko jeżeli ktoś się bardzo wpatruje a na zdjęciu wyszła mocniejsza ze względu na lampę błyskową.
Oddam najchętniej za górnopółkowy kosmetyk lub coś z listy - nie ma
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-02-11 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka z bufkami M ale na S też jest ok
kapelusz DKNY etui na dokumenty z prawdziwej skóry nowe majtki XS
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-02-11 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
rybaczki VILA XS - fajne do kozaczków
bluzeczka NOA NOA L nowy stanik od stroju kąpielowego i pareo z metkami koszulka z wrotkami NIKE - XL
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-01-31 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nowe z metką korale New Yorker
tunika 40 marynarka LINDEX 36 stan idealny, raz załozona
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-01-27 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sukienka wykściowa z prawdziwego jedwabiu - xxs maleńka
Sweter H&M 32/34 - stan bardzo dobry
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-02-11 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka ze srebrną nitką S
Bluzeczka ze złotą nitką XS perfum FM Perfumy nr FM 23 Eliksir miłości. Owocowo-kwiatowa kompozycja o właściwościach elektryzujących, pełna miłosnej ekstazy. Mieszanka mandarynki, jaśminu i wanilii nie pozwoli twojemu mężczyźnie spokojnie zasnąć.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-02-04 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka z białej koronki M
Bluzeczka ze złotą nitką XS oryginalan koszulka do spania Victoria Secret S - nieużywana sandałki ze skóry w stylu Boho - stan idealny - 40 jeansy Pepe jeans - 30
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-01-27 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Koszulka H&M rozmiar S - stan idealny
zegarek stan bardzo dobry szeroki pas z eko skóry
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-01-28 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dokładam świetne pomarańczowe rurki crocker rozmiar XS wypada jak 25
Nowe z metkami - Za coś super !!!
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-02-05 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
pasek z eko skóry
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-01-15 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Płaszczyk S - nie ma
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-02-11 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Bokserka, nowa rozmiar L
bluzeczka w stylu Boho, folk - 42
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-01-31 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Marynarka H&m raz założona, chętnie wymienie na podobną wiązaną
oryginalne spodnie Tommy Hilfiger rozmiar 28 golf, long L torebka z eko skóry
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2008-12-25 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nowe rybaczki Oryginalne TOMMY HILFIGER pochodzą z outletu i mają dziurkę na zapięciu kieszeni - widać na zdjęciu, są super ale ja niestety się w nie nie wcisnę rozmiar bardzo malutki XXS
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2008-12-20 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
sweterek M
sukieneczka reserved rozmiar 34 ale to raczej 32 - baaaardzo malutka Koszula M spodenki lniane S spodenki szare
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-01-28 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
oryginalana burberry - ma niewidoczną dziurke rozmiar L
bransoletki ze skóry i naszyjnik only S ze srebrną nitką
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-02-11 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
spodenki Dolce&Gabbana na metce rozmiar S beda dobre na dziewczynke luba jako rybaczki dla szczupłej dziewczyny
szerokość w pasie 64 cm biodra 86 cm całkowita dlugość 72 cm
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-01-28 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nowe męskie rękawiczki
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-02-11 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
świetna bluza żakiecik XS -raz załozona - nie ma
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-01-28 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
rurki raczej na lato miss sixty rozmiar 26
adidasy NIKE ze skóry 36
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2009-01-02 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
oryginalne rurki moschino 38
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za rurki? jaka firma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1229349954 Ile ma cm w ramionach??biodrach?? Całkowita dł? Ja noszę takie M-ki, czy mógłby być dobry? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Będzie przyciasny... Przepraszam za kłopot z mierzeniem.. Pozdrawiam serdecznie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.