![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Medialna para prezydencka;)
Tez macie wrazenie ze oni sa tacy sympatyczni, mili ,swojscy? Tacy z sasiedztwa
![]() Co myslicie? I jak to moze wplynac na polityke USA? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Medialna para prezydencka;)
Mnie się tak nie wydaje
![]() Ona to co innego, wygląda niezwykle sympatycznie i podoba mi sie. Rozumiem, że mówimy tylko i wyłącznie o wyglądzie i naszych odczuciach na ten temat?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam ta pare i ich slodkie coreczki
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Patrząc na zdjęcia wydają mi się bardzo sympatyczni. I stanowią naprawdę bardzo ładną parę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]() Mnie się oni nie podobają, całościowo i poszczególnie ![]() Wyglądają zbyt sztucznie, są sztuczni i nie mam do nich za grosz zaufania. Nie powierzyłabym mu opieki nad moim domem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kompletnie mi sie nie kojarza z sasiadami.
![]() Takze nie bede krzyczec "nasi tu sa" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nijak nie moze i nijak nie wplynie ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wydają się byc sympatyczni. Mam nadzieję, że wybór czarnego prezydenta zmieni podejście ludzkości, choc już uczyniono duży krok na przód
![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Niektórzy ludzie mają tak otwarte umysły, że mózg im wycieka. Edytowane przez Lalena Czas edycji: 2009-01-22 o 17:40 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie interesuję sie polityką,a już napewno nie amerykańską,ale... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Killing me softly
|
A od kiedy poglądy mają związek z byciem sympatycznym, o swojskim nie wspomnę?
![]() Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Nie, póki co w ogóle mi się nie podoba i nie mam do niego zaufania. Choć w przełożeniu na ichnie realia byłabym Demokratką.
Ale ja w ogóle nie lubię kampanii wyborczych prowadzonych w amerykańskim stylu i siłą rzeczy "produktów" tych kampanii. Mierzi mnie ich pompatyczność i sztuczność. Taka do bólu zębów. Na razie Obama tylko się uśmiecha, wali patetyczne teksty, prowadza z żoną i macha łapką. Ponoć jedną z jego pierwszych decyzji była zmiana wizerunku strony internetowej Białego Domu. Tiaaa... Ciekawe co zrobią z więźniami z Guantanamo ![]() Ale...daję facetowi szansę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
tez mnie ciekawi,jak rozwiąrze sprawę tych więzień,przecież nie powie-EJ CHŁOPAKI,KONIEC ERY BUSHA,IDŹCIE DO DOMU I BAWCIE SIĘ DALEJ W ŚWIĘTĄ WOJNĘ.
a ta tarcza? tyle szumu,tyle zachodu,mało wojny z ruskimi nie wywołali i co? i nic. ciekawe,kiedy nam wizy zniosą dla polaków.taki wstyd,że Litwa, Łotwa, Estonia, Czechy, Słowacja, Węgry i Korea Południowa mogą jechac normalnie,a my nie.czym oni sa lepsi od nas ,bo: Ubiegająca się o reżim bezwizowy Polska na razie nie została nim objęta. USA tłumaczy to tym, że Polska nie może przystąpić do programu, bo zbyt dużo Polaków zostaje w USA nielegalnie, po tym, jak wyjeżdżają tam na podstawie wizy turystycznej. Drugi argument jest taki, że nadal ponad 10 proc. wszystkich polskich wniosków o wizę jest odrzucanych. żródło,jakbym coś pomyliła http://www.kurierwilenski.lt/index.p...&ucat=2&ktgr=2 Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-01-22 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-01-22 o 19:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z TŻtem na ich temat, jakoś tak lubię na nich patrzeć. Podobają mi się
![]() ![]() ![]() ![]() I mam nadzieję,że ich będę oglądać jak najwięcej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zgadzam sie co do tego że dość mam tych ponurych, pokrzywionych, z grymasem na twarzy o takim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ona wydaje mi się sympatyczna, On raczej przekolorowany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Ale Bushowi uśmiechu na facjacie też raczej nie brakowało
![]() Co z tego, że ogrywał nim bezdenną pustkę jaka kryła się pod czachą...Ciekawe co uśmiechem ogrywa Obama ? Może brak pomysłów na reformy...Dla mnie podejrzani są ludzie z wiecznym bananem na twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie mam zadnych uczuc w stosunku do pary prezydenckiej,ot kolejny prezydent ,kiedys musial nastapic moment w ktorym rzadzi ktos inny niz bialy a patrzac po tym co sie dzieje w swiecie i zalewaniu takz europy roznymi nacjami i w europie moze jakis "Turek" zostac kims waznym ,obstawialbym ze pierwsze kraje europejskie kotre ulegna to bedzie Francja-sa tam jacys biali francuzi -oprocz Sarkozy ? i holandia/Belgia.
Nie wierze tez zeby zmiana na tym stanowisku czy jakimkolwiek stanowisku wladzu cos zmienila w usa czy na swiecie. Kiedys przeczytalam na murze grafitti :"gdyby wybory cos zmienialy juz dawno bylyby zakazane" owszem nastepuja ale sa one tak wolne ze niezauwazalne. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dlaczego mowisz ze nie? Z tego co wiem, to rzady obu panstw umowy podpisaly. Przeciez to nie stanie sie z dnia na dzien. Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem, jakie poglady glosi Obama i nie wzbudza on u mnie cieplych uczuc. A co do jego wizerunku medialnego - jest on wynikiem dokladnie zaplanowanej kampanii wyborczej. ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A pomysłu na reformy i w ogóle na swój kraj nie ma i nie będzie miał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() A sam Obama jest mi dosyć obojętny, jeśli już mam pozostać w temacie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o tak bezdenna ..... Cytat:
Osobie powszechnie uwielbianej latwiej bedzie przeforsowac swoje pomysly. Choc Bush chyba nie byl specjalnie popularny a i tak robil co chcial ![]() Ja jeszcze dostrzegam podobienstwo panstwa Obama do innego amerykanskiego prezydenta z elegancka zona. Na razie tylko w sympatycznosci ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie odbieralbym tego jako ocieplania wizerunku - ma juz wystarczajaco cieply ![]() Akurat sie z tym stwierdzeniem nie zgodze ![]() Cytat:
![]() Z tym przeforsowywaniem - ma bardzo zwiazane rece, bardzo. To skojarzenie przychodzi naturalnie. Pomimo ze roznic pomiedzy nimi jest masa... Co nie zmienia faktu, ze mam nadzieje, ze bedzie lepszym prezydentem, bo tamtem byl wbrew obiegowej opinii bardzo slaby, no i nie spotka go cos takiego koniec koncow.
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak juz wygral to zapanowalo swieto narodowe na jeden dzien ![]() No i dzieki amerykanom mam stacje metra podpisane w transkrypcji angielskiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do panstwa obama, to wygladaja sympatycznie i mimo, ze nie wierze w wielkie zmiany...wole barracka od busha na ktorego widok bylo mi niedobrze
![]() |
![]() |
#29 | ||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Cytat:
Margo, aborcja bez ograniczeń, to forma antykoncepcji.... naprawdę jesteś za taką formą? Bo ja nie. Nie można traktować aborcji tak, jakby było to zwykłe usunięcia wyrostka robaczkowego. Tu nie chodzi nawet o aspekt religijny, ale ze społecznego punktu widzenia, traktowanie usunięcie płodu za nic nie znaczący, jest niebezpieczne. Poza tym, w USA tak naprawdę to poglądy polityka są bardzo mało ważne, bo zmieniają je w zależności od okoliczności, oczywiście jest to charakterystyczna cecha większości polityków na świecie, ale Obama bije w tym rekordy. Nie ufam mu, naprawdę nie wzbudza we mnie za grosz sympatii. Kluczyków od mojego auta nie dałabym mu potrzymać, co dopiero opiekę nad domem powierzyć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
jego pogląd na temat aborcji dopuszczalnej do końcowego stadium ciąży jest dość wbijający w ziemię. Rozumiem prawo kobiety w pierwszych miesiącach ale do końca :O
i dla mnie to jego poglądy się liczą, a nie to czy są medialni. Pan Sarkozy też jest medialny i moje pytanie brzmi: co z tego? co takiego zrobił poza tym że coś się o nim mówi, ale nic konkretnego. Oby Obama był dobrym politykiem a nie medialnym politykiem. Medialny to był pan Marcinkiewicz, który jedynie był medialny i pół Polski kochało go za to że robił PR, gorzej z powiedzeniem czego dokonał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.