![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Niunciako >> I wątek wymiany ciuszków, rozmiary XS,S i inne:) Firmowe
Zamknięte na prośbę Niunciako
Zapraszam do przeglądania mojej szafy. Jest to mój debiut, ale myślę, że szybko się wkręcę ![]() Oto kilka zasad, którymi będę się kierowała prowadząc mój wątek ![]() 1) staram się robić dokładne zdjęcia oddające rzeczywisty wygląd i kolor ubranek, 2) do każdej rzeczy opisuję rozmiar, 3) wymienione rzeczy wysyłam paczką/listem poleconym z priorytetem (od innych osób oczekuję tego samego) 4) nie wymieniam rzeczy uszkodzonych, jeśli zawierają jakieś mankamenty na pewno będą opisane, 5) Osoby, które mają mniej przekupek lub negatyw wysyłają pierwsze <<oczywiście ja jako osoba nowa póki co robię to pierwsza ![]() 6) Rzeczy wymienione i ich zdjęcia będą usuwane z wątku by nie robił się niepotrzebny bałagan 7) Odpisuj w moim wątku a ja odpiszę w Twoim ![]() Moja Wishlista: Nie szukam określonych rzeczy, głównie coś co wpadnie mi w oko, ale uwzględniając: - bluzki nietoperze, - topy z koronką, satynowe, - torebki małe na paseczkach lub duże "worki" - sweterków cardigan !!!!, - legginsów, - bluzeczki z żabotami - krótkie, cieplejsze spodenki, najlepiej w kratkę - botki, saszki rozm.36 - butki Nike lub Adidas - beretki zimowe, - ciepłe, dłuższe tuniki, sukieneczki do legginsów - preparaty do prostowania włosów - perfumiki To wszystko najlepiej XXS, XS ![]() ![]() Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2008-11-07 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Niunciako >> I wątek wymiany ciuszków, rozmiary XS,S i inne:) Firmowe
1. Chusta fioletowa w różnej wielkości grochy koloru żółtego, zielonego i czerwonego, niewidoczne ślady użytkowania
4. Chusta w jednym z rogów malusieńka dziurka - trzeba sie przypatrzeć by ją dojrzeć ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-10-12 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
5. Kurtka jesienno-zimowa firmy CROPP w stylu motocyklówki, rozmiar S, nie widać żadnych śladów użytkowania
6. Kamizelka pikowana w kolorze grafitowym z kapturem i kieszonkami z przodu ![]() Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-10-05 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
8. Asymetryczny, czerwony top Americanos, rozmiar XS,
9. Pomarańczowy top, może troszkę sprany, dość często go nosiłam, rozmiar z metki - amerykańskie M, nasze S 10. Brązowy top na ramiączkach zdobiony przy dekolcie drobnymi cekinkami, amerykańskie S, czyli pasuje na rozmiar M/S, nigdy nie założona ale niestety nie ma metki 11. Zielony top Firmy CROPP z nadrukami na krzyżujących się na plecach szelkach, idealny stan, rozmiar S ![]() Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-09-14 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
12. Niebieska torebka w paseczki, pojemna
13. Japonki piankowe firmy GAP, rozmiar to małe 36 14. Paski 15. Kapelusik przeciwsłoneczny Pasek ze złotym akcentem, dość szeroki ![]() Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-10-07 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
16. Spodenki 3/4 bermudy jeansowe firmy Orsay, rozmiar 32,
17. Spodnie jeansowe Americanos rozmiar 25, przytarte końcówki nogawek od chodzenia 18. Brązowe, materiałowe spodnie Amisu firmy New Yorker, bardzo ładne, na szczupłą osobę, rozmiar 32 czyli XXS Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-10-02 o 18:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
19. Bluzeczka z krótkim rękawkiem firmy Orsay, rozmiar S
20. Lniana spódnica, gnieciona, biodrówka, rozmiar XS/S 21. Sweterek ciepły w paseczki rozmiar S 22. Sweterek pudrowy róż z kopertowym dekoltem, ma małe zmechacone kuleczki głównie w okolicach rękawków Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-09-13 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Mała dokładeczka !!
23. Nowiutka bluzeczka firmy RAMPAGE, prosto z U.S.A nigdy niechodzona - ma metki!! Rozmiar to S, ale będzie pasowała też na XS czy M 24. Bluzeczka long w paseczki firmy CARRY z 3/4 rękawkiem, rozmiar pasuje na XS, S, bdb stan 25. Bluzeczka w paseczki na zatrzaski przy dekolcie firmy OFF THE LIP, uniwersalna XS-M, bdb stan, polecam 26. Bluzeczka niebieska/turkusowa z koronką, krótka, rozmiar XS, stan db ![]() ![]() Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-10-05 o 01:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
27. Kamizelka/ bezrękawnik w paseczki, bardzo fajnie się go nosi do różnych bluzeczek albo sam, rozm. XS-M, stan bdb
28. bluzeczka long w paseczki czarno-złote, rozmiar XS-M, stan db 29. Spódniczka w kwiaty, fajny materiał, do kolan, przerabiana z długiej sukienki, S 30. Króciutka sukieneczka czarna w kwiaty, na ramiączkach, przerabiana z długiej sukienki, XS 31. Dwie haleczki pod cienkie spódniczki, kolor kanarkowy i czarny, pasują do spódniczek do kolan ![]() Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-10-12 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA!!!!!! 32. Niebieski sweterek, rozciągliwy, ma jakąś plamkę prawie nie widoczną, pasuje XS-M 33. Super long w drobne paseczki z koronką, fajnie wygląda z paskiem, pasuje na S, XS /chyba nie chcę go oddać bo to prezent od babci/ 34. Bluzeczka różowa z cieplejszego materiału, rozciągliwa XS-M bardzo fajna z USA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-10-12 o 14:51 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
35. Zielona, cienka bluzeczka, rozmiar z metki M, ale pasuje też na S, XS
36. Super sweterek, opadający na ramiona, głęboko wycięty, ZARA, rozm. S 37. Dłuższa tunika w super wzory, wiązana w pasie, bardzo ładna, rozm. uniwersalny Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-08-19 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
38. Spodnie jeansowe rurki firmy BERSHKA, rozm. 34, są super, przy nogawkach zameczki, mało używane, prawie w ogóle, stan idealny
szer. w pasie 37cm stan 15-16cm (niziutkie) dł. całkowita nogawki 99-100cm szer. nogawki na samym dole 12-13cm 39. Bermudy w kratę ORSAY, kolor brązowy z delikatną złoto-srebrną nitką, rozm. XS ale jak dla mnie jest to S, idealny stan, raz ubrane 40. Super ażurkowy sweterek, wiązany, kolor: beżowo-złoty, bardzo fajny, na mnie trochę za duży, będzie dobry na S i M nie ma 41. Bluzeczka w paseczki, wiązana na szyi, dobry jakościowo materiał, pasuje na XS, S. Była bokiem zwężana troszkę, ale jest to niewidoczne. ![]() Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-10-16 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1218298730 w jakim sa stanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
442. Long tunika w paski, dopasowana, uniwersalna, ale polecam dziewczynom o rozmiarze od XS do M (bez paska)
44. Tunika w paseczki brązowa, długa ze ściągaczem, z tyłu taka łezka wiązana na szyji, rozm. uniwersalny, firmy PLUME 45. Bluzeczka Orsay, pasuje na XS-M 46. Sweterek, na zameczek, pasuje na XS, S ![]() Edytowane przez niunciako Czas edycji: 2008-10-05 o 01:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
interesuja mnie te spodnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1218298730 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
kOCHANA,COS U MNIE ZA
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...18298730(jakie mają wymiarki) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1218298107 (ten szeroki) Proszę o odpowiedz u mnie,pozdrawiam.
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
w wątku nic nie znalazłam masz może coś poza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.